Aysonu Kizlari 2008

iyidir canm nolsun yuvarlanıp gidiyorus işte:))
hic havadisim yok ondan yazacak bişe bulamıorum yahu:sm_confused:
senden ne haber dırımla konusan oldu muu

ıyı demek adet olmus esencim
asıl sen nasılsın az zamanın kaldı artık heyecan var mı zorlanıyormusun gerci 34 35haftadan sonra cok agırlasıyor insan
simdilik o kadar deilsindir:1rolleyes:

34. haftamdayım canım ağırlaştım bayaaa biraz yürüyünce ayak tabanım ağrıyorr
bende hala hastaneye karar veremedim ne yapıcam bilmiyorum
hasekide erkeklerin girmesi yasakmış ziyaret saatleri dışında eşimde ben seninle olmak istiyorum diyor bakalım ne yapıcaz

kızlar selam
dırım a mesaj attım bugün ama ses çıkmadı
aramakta istemiyorum uyuyor oluyor genelde
haber alan varmı ne yaptı acaba

selam kızlarrr nasılsınızz ben kızla uğraşıyorum yeni yedirdim mamasını babasının kucağında şuan bende bi bakiim size dedim ama kimseler yok

iyidir canm nolsun yuvarlanıp gidiyorus işte:))
hic havadisim yok ondan yazacak bişe bulamıorum yahu:sm_confused:
senden ne haber dırımla konusan oldu muu

ben önceki gün aradım ama annesi açtı nst ye gitmişti birsen yine sancıları oluyormuş kızcağız baya çekti yaa allah yardımcısı olsunn

kızlarr yaaa seren serengilin bebeği ölmüş gene 3. sü yaa allah sabır versin ona rabbim sağlıklı bebek nasip etsiin sağlıcakla kucaklasın oda birgün bebeğini çok üzüldüm yaa

kız nasıl karar veremedin hastanene hemen karar ver artık ne kaldı kiii hem sen şu an nereye gidiyorsun kii bak birsen cerrah paşada memnunmuş halinden hem orda özel odalarda var o zaman yanında kocişinde kalabilir benim kardeşimde orda doğum yaptı özel odada kalmıştı ben ve onun eşi aynı odada kaldık yanında rahattı gerçi özel oda farkı alıyorlardı 3 yıl önce 25 tl idi günlük fark şimdi nedir bilemem ama özel hastanelerdede çok uygun doğumlar 500-600 tl bişii değil yanii hem rahat rahat doğum yaparsın ssk indirimli olarak bu fiyat iyi bence tabii dudumun buna müsaitse e bu kadar da birikmişin vardır herhalde doğum için kızz bak bizim burda medilife hastanesi var doğum yapmış arkadaşların biri 600 tl sezeryanla hemde normal nekadar bilmiyorum ama kolan hospital var bana yakın kardeşim de hamiş benim o sormuş 300 müş normal doğum ssk indirimli olarak

halaaa kimseler yokkkkkk
birsenle konuştum kızlarrr serum çıkmış kendi haline bırakmışlar yani heran doğum olabilir artıkk 33 bitmiş bari 1 hafta daha kalsalarrr bebişlerr kiloları 2 olmuş zaten maşallah

cnm :) tüh çıkmışsın..
bizim laptop bozuldu.. eşim bilgisayarı yatak odasına komidinin üstüne aldı :))
yazmak o kadar zor ki.. vakit geçsin diye girip okuyabiliyorum sadece ..
iyi sayılırım hirancım yaa.. belirtim yok hiç korkuyorum .. konulardan belirtilere bakıyorum..
bi de 5 haftalık ultrason görüntüerini bulmaya çalışıyorum .. kesem minicik geldi bana..
3mm gibi sanki.. acaba büyümedi mi, kalbi atmayacakmı diye korkuyorum..
hatta bugün idrar testi yaptım duruyo mu diye.. çok net çıktı ama bilmiyorum yine de..
gerçi kanamam durmuştu kesemi gördüğümde..
korkularım hiç bitmeyecek yani ooof of....

evet nesecim eskisi gibi kimse tum gun bilgsyr basinda olamiyor birer mesaj yazilip cikiliyor
evet eskisi gibi değil 2 gündür yokum sadece 3 sayfa atlamış ya
neyse ama hiç değilse birbirimizden haber alıyoruz 1 msj da olsa
inşallah sende iyisindir canım kızımızda maşallah çok tatlı ya Şeniz
yok vallahi unutmadım,
sizden ev telinizi istedim bir birsen yollamış onu arıyorum ama kimse çıkmıyor teleCADIARZU

bernam canım çok fazla stres yapma ya bebişin çok iyi bana güven
seni böyle görünce aklıma kendim geldi:)
şimdi halen panik halindeyim bebek 1gün oynamasını hissetmeyeyim neden oynamadı ne oldu acaba diye kendimi yiyiyorum ne zaman elime alayım o zaman rahatlayacam diyorum ama onuda zannetmiyorum:)
yine bulurum bişeyler ama bunlar güzel şeyler:)

hepiniz kendinize iyi bakın ben yine 1 hafta kadar yokum
kendi anneme geçecem,öpüyorum hepinizi
kendinize çok iyi bakın
allah a emanet olun canlarım:)))

Slm kızlarrr ceylinin yeni görüntüleriiiii buyrunn seyri alemeee

alıntı yapmayın silcem emiii

Son düzenleme:

aklına kötü düşünceleri getirme bernacım bebeğin sana sıkı sıkı tututacak inşallah ve kucağına geleceği günü bekleyecek allahın izni ilee sen içini ferah tuttt

KIZ BİRSEN HASTANEDE EV TELİNE NASIL BAKSIN CEPTEN ARA ONU ANCAK ÖLE ULAŞIRSINN BENİM CEP VE EVİ MESAJ ATTIM ÖZELDEN ARAA BENİİİ ÖPTÜM SENİİ SENİİİİŞeniz

GÜNEŞıM07 canım antalyadasınn senn görüşsekk yaa kızz valla süper olur ama sanırım benden başka istekli yokkk bu görüşmeee işlerinde.

ay maşallah ne tatlı şey o öyle yaw benim kızımda inşallah böyle güzel olur hicroşum Allah size bağışlasın bebeğinizi maşallah maşallah barekallahhh

ay maşallah ne tatlı şey o öyle yaw benim kızımda inşallah böyle güzel olur hicroşum Allah size bağışlasın bebeğinizi maşallah maşallah barekallahhh

saol canım allah razı olsun inşallah seninkide çok tatlı bi bebiş olurr eminim buna seningibi tatlı birinin bebişide kendinden tatlı ve şirin olur eminimm allah sağlık sıhhat versin sağlıcakla kucaklarsın inşallah az kaldı valla merak ediyorum bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…