Aysonu Kizlari 2008

bu arada kızlar dr a gittim çok şükür herşeyi normall 2300 gr 45.cm olmuş kuzum 2 hafta sonra tekrar gideceğimm artık 2 hafta da bir gidilecek

hıcrancım umarım sorununuz kısa zamanda cozume kavusur
benım ıcın de bır fatıha okuyun nolur cok sıkıntılıyım yakında mefta olacam sıkıntıdan

bak senin keyfini yerine getirecek bir foto koycam şimdi alıntı yapma emi silcem hemen

-------------------------- silindiii

Son düzenleme:
o ne kızzz masallahhh oyuncak bebek gıbı olmussskaydirigubbakcemile3
ben de koyam bakalım nasıl olcek kızım haha:roflol:ama benımkı oturamıyo henuz
ne zaman oturtmaya basladın kusum bak onu soracaktım

Son düzenleme:
o ne kızzz masallahhh oyuncak bebek gıbı olmussskaydirigubbakcemile3
ben de koyam bakalım nasıl olcek kızım haha:roflol:ama benımkı oturamıyo henuz
ne zaman oturtmaya basladın kusum bak onu soracaktım

PERUKLU CEYLıNıMıZZZZZZZ BARBıE GıBı OLMUŞ DEĞıLMııı

4 aydan sonra dr yastıkla destekle hergün 10 dk oturt demişti 5 ay bitene kadar öle yaptık 5 aydan sonrada devam ettik hala yastıkla destekleyip oturtuyoruzz bazende oto kolduğunda oturuyor ayarlıyorum sırtını düzgünce 30 dk kadar oturuyor artık hergün ara ara günde 4-5 defa oturtuyorum öle kendi başına oturana kadar böyle devam edeceğiz ama meyra daha ufak kızz var onun daha zamanııı :)

Son düzenleme:
nere kaçtun kız gene bende ceylin uyanmıştı yanına gittim sen gelene kadar bakiim dedim geldim sen gitmişin heptenn

kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::lepi: birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama çıkmış bugün bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:)))))) şimdi konuştum iyiymiş bebişler geldim emzirmesi için kapattım teli aricam gene bu arada bebişler sapsarıymışşş

Son düzenleme:
Tekrar tebrik ederim canım arkadaşım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh gözümüz aydınnnn

hicran saol canim haber verdigin icin
cok heyecanlandim cok sevindim yaaaaaaaaaahihoyyt
Allah anali babali buyutsun insallah
masallah kuveze de girmemisler cok sukur ite kaka da olsa bugunlere gelindi birsen cektiklerinin mukafatini aldi.darisi bekleyenlerin basina olsun insallah
aradim ama acan olmadi musait deildir diye kapattim ne zaman cikiyormus hastaneden
sabahtan gittim 20lik disim cekildi biraz agrim var

ayyyyyyyyyyyyyyy sayfamızın ikiz bebeğide oldu gözünaydın canım arkadaşım birsennnnnnnnnnn
çok heycanladımmmmm birsen nasıl heycanlı ve mutludur şimdiiiii
rabbim bu heycanı anneliği isteyen herkeze nasip etsin inşşşşşşş
şşşşşş

nuniş canım kocam 2 haftadır izinde evde olunca nette onda eeee ben nasıl gelem arada gelip bakıyorum hemde yazıcak hiçbir gelişmem yok canım çok sıkılıyoooooooooooooooo

sıra esende hayırlısıyla oda prensesine kavuşur inşşşşşş
neşe :ecrin_bebek:, bernaa:ecrin_bebek:
sonrada dilek ben dileği sıraya aldım bile inş tuttuuuuuuu:CüvCüv:

Çok sevindim Birsencim
Hergün takip ediyordum bir haber var mı diye
Kiloları da çok iyi tosuncukların
Allah size bağıslasın

bende bilmiyorum nezaman çıkacağını ama 3 gün kalır herhalde
sanada geçmiş olsun diş ağrısı fena oluyor canım yaa

birsencim canım çok sevindim tatlım.rabbim hayırlısıyla büyütmek ve kocaaammaaannn adam olduklarını görmek de nasip etsin.eşinle prenslerinle ve tüm sevdiklerinle beraber upuzun bir ömür mutluluk sağlık diliyorum canım arkadaşım. rabbim analı babalı büyütsün inşallah. maşşallah kiloları da çok iyi sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah meleklerini.allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…