Aysonu Kizlari 2008

tebrik ederim birsenciğim...allah analı babalı büyütsün bende çok sevindim allahı şükür birşey olmadan sağlıklıca kavuştun...

benımde kızım 20 martda hastaneden taburcu oldu evdeyiz..gayet iyi durumu bizimde kilomuz 2300 oldu büyümeye çalışıyoruz:)) allahı şükür herşey yollunda şuan...hepinizi öpüyorum..

Dırım canım benim tebrik ederim gözünaydınnn allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:Nilayım bebekliğim canım sendende haber aldım yaa o kadar sevindimkii.Allaha emanet ol bebeğinle beraberrr .öpyorum seniii:asigim:

gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah bak sen nasılda büyüyecek o şimdii

aradım birseni uyuyordu eşi açtı cebini çok şükür iyi ama bebeklerden biri hızlı nefes alıyormuş birkaçgün küvözde kalsın demişler onun için
birsenin sütüde gelmemiş henüz inşallah gelir tez zamanda da bebişler anne sütü alıp çabucak gelişir kendilerine gelirler allahın izni ile

saolun kızlar:)

sezeryan olunca bide erken olunca doğum süt 3 günde geliyor sağmaya devam etsin gelir..benımde öyle olmuşdu ama şimdi keslidi mamayla besliorum ...40 gün anne sütü verebildim...hayırlısı buymuş demek...

videosunuda koyarım yakında seyredersin teyzeleri:) 2 aylık olduk:)

kızlar ben çıkıyorum kızımı beslemem lazım mama saatdi geldi birde vitamin ilacı var hiç sevmiyoz:))3saatde bir besliyorum küçük olduğu için çok farklı premetrü bebek büyütmek herşeyi farklı yani anlayacağınız yavaş yavaş mamayı artırıyoruz 3 saatde besliyoruz ilerde düzelir inşallah...ama sabah 4 den sonra uyumuyoz yaa sizdemi öylesiniz cin gibi oluyo benım kız:)))ezan okunuyor 6 ya doğru uyuyor ama mama saatdi gelmiş oluyor ki uyuyarak mamasını yediriyorum:)))çok komik durumumuz :))gündüz uyuyor sabaha karşı cin oluyoruz annem olmasa sanırım düşer kalırdım ben allah razı olsun annemden...

hepinizi öpüyorum sonra gelirim ....bye..

kızlarrrr ben de geldim uzuuuunnn bi aradan sooonaaa.
ve geldim de ne göreyim birsencim,tatalı ikiz annem sonunda kuzucuklarına kavuşmuş.
ayy ne kadar mutlu oldum yaaaaahihoyyyt
valla kendim bebeşimi kucağıma almış kadar oldum.
sizlerin de dediğiniz gibi Birsen çektiklerinin mükafatını çookkk güsel bi şekilde almış oldu.
Allah bebişlerini ona ve kocasına bağışlasın birlikte çookkk uzuznnn mutlu bi ömür geçirsinler huzurla inşallah
darısı bizlerin başına:1hug:

bebeklik senin miniğe de çok dua ettim valla.senin de güsel haberlerini aldık ya rahatladım valla.
Güsel Allahım senin meleğini de size bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah

ve diğer aysonu kızları sizler nasılsınız,umarım herşey yolundadır,herşey çok güsel gidiyodur sizler için:))

canım birsenim çektin ama bak ne güzel iki tane paşan oldu çok şükür rabbim büyüydüklerini evlendiklerini de göstersın inşallah okurken tüylerim diken diken oldu ya çok sevindimm

evet fakem sıra bende inşallah sağlıkla bende kucağıma alırım yavrumuu ve sonra neşe ve berna sonra da senin hamileyimmmm topiğini okuyacağız inşallah her zaman dualarımdasın

aaa esen yazmış ama sayfada görünmüyooooo
neysem esencim kızına maşallah maşallah kocaman olmuş valla:))

hicrancim saol canim cok sukur kolay oldu operasyona gerek kalmadi normal dis cekimi gibiydi
dirimi aradim esi acti birdaha ciktiginda ararim artik rahatsiz etmek istemiyorum
hem iyice de kendine gelmis olur
bebeklikkk cok sevindim canim aklim sendeydi yaa nihayet evine gelmis kucuk ceren
usu kocaman olmus kiz bebisin masallah masallah
fekoooo bende de yok yazacak birsey ama iste ne bileyim burdayim demek icin yaziyoruzzzzz

selam kızlarrrrrrrr kimler gelmiş bu sabah bakayım gelen giden pek olmuyor sayfamızaaa herkes tek tek geliyor farklı zamanlarda nolcek böle bilmiyomm

merhaba kızlarrr bebeklik canım bende seni merakediyodum eve çıkmışsınız ne mutlu canım bebişinin bir fotosunu koyarsın artık
nuniş offf ne biliyim işte yazıcak tedavim yok gelişme yok o yüzden fazla birşey yazamıyorum
ama sayfamızı hep okuyorum
kız usus benide gör rüyanda da hamiş olayım zorla kendini rüyanda beni görmek için

bombom daha gelmemis
pozitif ciktiysa ailesiyle beraberdir ne mutludur simdi:1rolleyes:
tuttugunu tahmin ediyorum 4 yumurtasi vardi belirtiler vardi
insallah bosa cikmaz

feko biliyorum bende de durumlar pek parlak deil
ama havadan sudan da olsa yaz iste biseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…