Aysonu Kizlari 2008

valla hicran cnm emzirme olayı dediğim gibi bebekler küçük olduğundan kesinlikle 30 yada 40 cc anne sütü yada mamayı yedirip sonra emme işlemine geçmemizi istiyor doktor yoksa göğüsten suan o kadar anne sütü çekme gücü yok ......bende sağıyorum veriyorum o işi garantiliyorum yoksa çocukta sarılık artıyor cnm ....hastane sarılıktan kırılıyor benle doğum yapan tek bebekli annelerin çocukları fototerapide kalıyolar....çünki emiyor çocuk diye bakmamış ne zaman uykudan kalkmamış çocuklar o zaman hastaneye gelmişler sarılıkları 22 çıkmış çoğu orada hepsi biberoncu olmasın demiş ama hepsi oralarda bana sen ne yaptın iki çocukda böle diyolar .....ben öle yada böle çıktığı kadar anne sütümü veriyorum
sağmasaydım benim sütümde gelmezdi doğumdan sonra uyanmadığım için geç devreye girdi vücut iki gün gelmedi sütüm.......

aytunç sapıtmış cnm çocuk gece yemiyor başında bekleyecekmişim nöbet tutacakmışım
yoksa o tutarmış gece bişey demedim....sabah tlf aşkım cnm diyor dedim mevzubayis çocukalrın olunca nevrin dönüyor bana saçma saçma konuşuyorsun dedim.....böle devam edersen külah değişir dedim....ama onlar çok küçük bende lohusaım dedim ve dinlenemedim dikiş yerlerim ağrıyor sesim çıkmıyor dedim.....
biz sanırım baya kapuşacaz bebeler yüüznden ...

cnm bunlar güsel şeyler tabi her zorluğa rağmen şuan bilinçli olmasada gülmeleri yüz mimikleri o küçücük ayakları yüzüme işemeleri ......ellerimin mok içinde kalması hepsi çok güsellll:lepi::lepi:.......yoksa bunalıma girer insan ....gerçekten iki meleğim var rabbim herkese nasip etsin sancı çekerken çok dua ettim sana inan bana

bizim babada senin enişte modeli eline almıyor kimseye ellettirmiyor veletleri çıldırtacak beni delikafaduldenÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae

koçişin istediği kadar elletmesin bebeklere ama sen şanslısın
oğluşların sana daha düşkün olucaklar erkek çocukları anneye kız çocukları babaya düşkün oluyolar
sonrasında seni babalarından kıskanıcaklar
bütün sıkıntı gıdıklarındaki kokudan bide ellerini hemen kavrıyolarla parmağını tutukları zaman geçer sanırım bide sarılmak offffffffffffffffff ulen
bana dua ettiğine eminim zaten canım allah razı olsun duan kabul olsun inşşşşşş

fakem Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah canım. bana dileğime sana ve gökçene.isteyen herkese. bide güneşle yaz gülünede inşallah. Allahım boş çıkarmasın. kendinden ümit kestirmesin. onun ol demesiyle olmayacak yok en kısa zamanda ol desin inşallah.

CANIM NEZAMAN DOĞUMA GİRCEN BEN KAÇIRDIM MI BİŞİİLER YOHSAM NEKADAR ZAMAN KALDI GÜN SAAT BELLİ OLDUMUUU ALLAH YARDIMCIN OLSUNNa.s.Şeniz:Saruboceq::Saruboceq:
az kaldı bacım mayısın 15inde falan doğacak inşallah bekliyoz bakalımm
ooooooooohhhh maşallah barekallah paşalarıma annesi ne güzel bakıyon bak sarılık bile olmadılar çok şükür alişde alışır yemeğe merak etme nazlı biraz nazlıııı
karnındayken belliydi nazlı olduğu sıpanınnn
sağol canım duaların içinnnnnnnn
sanada az kalmış 15 mayıstada senin beşi görücezzzzzzinşşşşşşşşşşşşş:ecrin_bebek:
inşallah canım inşallah hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyinn

bende şimdi dr dan geldim herşey normal dedi hafif kasılmam varmış nst ye bağladı sorun yok dedi her hafta gideceğim artıkınn

YANINDA KALAN BİRİ YOKMU KIZ NASIL BAŞEDİYON BEBİŞLERLEE ANAN NERDEEE:uhm:

hayırlısıyla alıcaksın bebişini sende kucağına peşinden teker teker geleceklerr diğer arkadaşlar da inşallahhh bu yıl burda hamiş kalamayan kalmaz inşallahh

YANINDA KALAN BİRİ YOKMU KIZ NASIL BAŞEDİYON BEBİŞLERLEE ANAN NERDEEE:uhm:

kız anam nerede olacak yanımızda ama annem hastaneye gittiğimizde çok yoruluyor gece kalkamıyorki dün gece ben uyurken uyanmayım diye o nöbet tumuş bizim herif bana illa sen kalkacan diyor......ahhhh annem olmasa şimdiye kadar çıldırırdım zaten çok zor şimdi iki bebe ile..........

haftaya seyhate gidiyormuş bizimki bakalım ne olacakksengözlerimebaksanab

amin canım inşşşşşşş
hepimiz olalım böyle:CüvCüv:hayırlısıyla

hayırlısıyla alıcaksın bebişini sende kucağına peşinden teker teker geleceklerr diğer arkadaşlar da inşallahhh bu yıl burda hamiş kalamayan kalmaz inşallahh

ay hicran inş bu sene bu sayfada patlama olsun inşşşşşş

demek koçiş gidiyo eski günleri hatırlıyorumda koçişi özledikçe bize saldırıyodunnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ohhhhh artık oğluşların var bizimle uğraşmaya zamanın kalmıcakkkkdelikafadulden

selam kuşlarr
dırım Allah yardımcın olsun canım ya işin cok zor gercekten,
iyiki annen var
hicran ceylin hala uyumuyor mu yaa ben meyrayı 8de yatırıyorum aksam..11.30da uyurken emziriyorum sabah 7de uyanıyor..

Şımdı konuŞtum krıspı ıleee ıyıymıŞŞŞ netı bır sÜre olmayacak alacaklarmıŞ ama ınŞ.ınternetı yakında ortaklarmıŞ ya ınternette ayrılmıŞlar ya ondan gelemıyormuŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…