birsen bebeklerinin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim
ve sonrasınıda yüzümde tebessümle okudum belki kzıcaksın ben neler yaşıyorum diceksin ama senin anneliği yaşamn bunları artık yazıyo olman bile çok güzel yani onun için
en önemlisi bebeklerinde sorun çıkmamış maşallahhhh
ve hepsi geçicek koçişinde demek öle diyo heeee ama canım ne yapsın adam erkekler daha evhamlı oluyolar benim eniştem bebeğe birşey olucak diye kucağına bile olmadı bir ay kadar öpmeye bile kıyamıyodu yani erkekler daha farklı kızma koçişine
birsen sanki ali sana çekmiş bence biraz inatçı seni zorluyo ama sonrada doymuyo bu dana diye şikayet edersin rabbim hepinizi mutlu eylesin inş hep mutlu olun
az kaldı bacım mayısın 15inde falan doğacak inşallah bekliyoz bakalımmCANIM NEZAMAN DOĞUMA GİRCEN BEN KAÇIRDIM MI BİŞİİLER YOHSAM NEKADAR ZAMAN KALDI GÜN SAAT BELLİ OLDUMUUU ALLAH YARDIMCIN OLSUNNa.s.Şeniz:Saruboceq::Saruboceq:
ooooooooohhhh maşallah barekallah paşalarıma annesi ne güzel bakıyon bak sarılık bile olmadılar çok şükür alişde alışır yemeğe merak etme nazlı biraz nazlııııgünaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....
birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......
şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi
nuriş sen bana süt sağma makinasını ne aldın demişsin cnm ben almadım demiştim ya arkadaşımın var onunkini aldık strelize ettik ....strelize makinasınıda verdide diğer arkadaşımda ben hastanede yatarken öteki arkadaşım aldı hala getiremedi kız
inşallah canım inşallah hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyinnsağol canım duaların içinnnnnnnn
sanada az kalmış 15 mayıstada senin beşi görücezzzzzzinşşşşşşşşşşşşş:ecrin_bebek:
valla hicran cnm emzirme olayı dediğim gibi bebekler küçük olduğundan kesinlikle 30 yada 40 cc anne sütü yada mamayı yedirip sonra emme işlemine geçmemizi istiyor doktor yoksa göğüsten suan o kadar anne sütü çekme gücü yok ......bende sağıyorum veriyorum o işi garantiliyorum yoksa çocukta sarılık artıyor cnm ....hastane sarılıktan kırılıyor benle doğum yapan tek bebekli annelerin çocukları fototerapide kalıyolar....çünki emiyor çocuk diye bakmamış ne zaman uykudan kalkmamış çocuklar o zaman hastaneye gelmişler sarılıkları 22 çıkmış çoğu orada hepsi biberoncu olmasın demiş ama hepsi oralarda bana sen ne yaptın iki çocukda böle diyolar .....ben öle yada böle çıktığı kadar anne sütümü veriyorum
sağmasaydım benim sütümde gelmezdi doğumdan sonra uyanmadığım için geç devreye girdi vücut iki gün gelmedi sütüm.......
aytunç sapıtmış cnm çocuk gece yemiyor başında bekleyecekmişim nöbet tutacakmışım
yoksa o tutarmış gece bişey demedim....sabah tlf aşkım cnm diyor dedim mevzubayis çocukalrın olunca nevrin dönüyor bana saçma saçma konuşuyorsun dedim.....böle devam edersen külah değişir dedim....ama onlar çok küçük bende lohusaım dedim ve dinlenemedim dikiş yerlerim ağrıyor sesim çıkmıyor dedim.....
biz sanırım baya kapuşacaz bebeler yüüznden ...
az kaldı bacım mayısın 15inde falan doğacak inşallah bekliyoz bakalımm
ooooooooohhhh maşallah barekallah paşalarıma annesi ne güzel bakıyon bak sarılık bile olmadılar çok şükür alişde alışır yemeğe merak etme nazlı biraz nazlıııı
karnındayken belliydi nazlı olduğu sıpanınnn
inşallah canım inşallah hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyinn
bende şimdi dr dan geldim herşey normal dedi hafif kasılmam varmış nst ye bağladı sorun yok dedi her hafta gideceğim artıkınn
YANINDA KALAN BİRİ YOKMU KIZ NASIL BAŞEDİYON BEBİŞLERLEE ANAN NERDEEE:uhm:
fakem Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah canım. bana dileğime sana ve gökçene.isteyen herkese. bide güneşle yaz gülünede inşallah. Allahım boş çıkarmasın. kendinden ümit kestirmesin. onun ol demesiyle olmayacak yok en kısa zamanda ol desin inşallah.
hayırlısıyla alıcaksın bebişini sende kucağına peşinden teker teker geleceklerr diğer arkadaşlar da inşallahhh bu yıl burda hamiş kalamayan kalmaz inşallahh
kız anam nerede olacak yanımızda ama annem hastaneye gittiğimizde çok yoruluyor gece kalkamıyorki dün gece ben uyurken uyanmayım diye o nöbet tumuş bizim herif bana illa sen kalkacan diyor......ahhhh annem olmasa şimdiye kadar çıldırırdım zaten çok zor şimdi iki bebe ile..........
haftaya seyhate gidiyormuş bizimki bakalım ne olacakksengözlerimebaksanab
krispi karusu artık hiç gelmiyo hamiş kaldı kaçtı yawwww
iyidir inşşşşşşşşşşşşşş
krispi karusu artık hiç gelmiyo hamiş kaldı kaçtı yawwww
iyidir inşşşşşşşşşşşşşş
çok zor sünnet oldu çocuklar onları bekliyorum bu akşam bana uyumak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?