Aysonu Kizlari 2008

bende geldim açları doyurdum uyuyacam ali paşa vızıldıyor aldım dizime karnını ovuyorum kuzu
ama gözler faltaşı atacam yatapını ya hiç yemiyor yada doymuyor bu velet ya 40 cc yedi yalanıyor yaaa

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr aksam aç oğlum doydu uyudum ama uyuya kalmısım 4 saat sonra kalkabildim ötekini annem doyurmuş ötekide çok yedi diye 1 saat sonra alırız demiş velasıl kelam çocuk 4 saatte yedi yemeğini .....kabızdı çok şükür normale dönmüşş

bugün gündüz uyuyacam geceye tilki gibi olmalıyımm

kimseler yokkkk

gökçen cnm sen msj çektiğinde hastanedeydik eve çok yorgun geldim sonra halamlar geldi vs.
sen bursadasın gelince illa haberimiz olur konuşuruz kuşum

selam millet bugün misafirim gelecek velilerim
zaten doğuma gelecekler şimdi gelmeselerdi ama yok diyemedim
neyse gidince gelirim yine görüşrürüzzz

kızlar benim bebişin adını değiğştirdik kız olursa babası koyacaktı ya AHSEN koyduu karışmıyorum Allahtan güzel isimler beğeniyor

kimseler yok beeee ben yokken baktım herkesler buradaymış geldim yoksunuz yoksam beni beğenmiyonuzmuuuuu

bişiler yiyecem duş alacamm

birsennnnn napyon kııııız. bu oğlanlar babasının kopyası. var ya kendine benziyorlar diye daha bi üstüne düşüyordur bu şimdi

selam ızlar ben geldim net bağlantımız ayrıldığı için gelememiştim aslında ben taaa birsen doğurduğu zamanlarda hicroşa mesaj atmıştım bir süre gelemeyecem diye ama mesaj gitmemiş ben mesaj almadım dedi yoksa bukadar merakta bırakmazdım sizleri yeni net bağlatacaz şu an üst kattaki netten yazıyorum eşim bugün başvuracak bakalım ne zaman bağlanır
eeee neler var neler yok
birsencim allahım sen doğurdun yaaa daha ölsemde gam yemem artık allah analı babalı büyütsün bebelerini allah bağışlasın kurtuldun sonunda gözünaydın şekerim

ben geldim bugün 23 nisan kutlamasına gittim yeğenim için ay anaokul çocukları gösteri yaptılar okadar talılardiki bende istiyorum onlardannnnnnnnn
bende 23 nisan kutlamalarıına kendi çocuğum için gitmek isyiyorummmmmmmm:a015:

selam ızlar ben geldim net bağlantımız ayrıldığı için gelememiştim aslında ben taaa birsen doğurduğu zamanlarda hicroşa mesaj atmıştım bir süre gelemeyecem diye ama mesaj gitmemiş ben mesaj almadım dedi yoksa bukadar merakta bırakmazdım sizleri yeni net bağlatacaz şu an üst kattaki netten yazıyorum eşim bugün başvuracak bakalım ne zaman bağlanır
eeee neler var neler yok
birsencim allahım sen doğurdun yaaa daha ölsemde gam yemem artık allah analı babalı büyütsün bebelerini allah bağışlasın kurtuldun sonunda gözünaydın şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…