ederim bacım neden etmiyim adın geçerde o ara memur olsun diye aklıma gelir mi bilmem
adın diğerlerinin arasında geçerken bi de duam kabul olurmuş gelir mi senin ikinci bebişşşş:roflol::roflol:
canım mayısın 15 inde falan tabi daha erken gelmezse bakalımmm hayırlısı olsunn
teşekkür ederiz teyzesi inşallah hayırlısıyla size de verir rabbim gönlünüze göre döşersiniz odasınıı:Saruboceq:
ya benim kafam çok karıştı yaaa. doktorla görüştüm. bugün 11. gün gitmiştim 3 yumurta var dedi. 1,5 cm boyunda. pregnyl yazdı çarşamba ve perşembe akşam vurdurmam için. ben iğneyi bulamadımç ovitrel varmış doktoru arayın dedi eczacı olursa bunu verelim dedi. pregnyl 10 lira ovitrel 75 lira. yani 150 lira ödeyecem.ama olursa alacaktım yine. doktoru aradım. geçen ay ilaçsız takip yapmıştık çatlama falan hepsi sorunsuz günü gününe demişti bana. aradım anlattım durumu yok gerek yok dedi ben garanti olsun demiştim dedi sorun yok zaten vurdurmana gerek yok haftaya pazartesi gel bakalım dedi. kafam karıştı yaaa
selam kızlar bi selam verip kaçacammmm
daha namaz kılmadım kılayım kuranda okuyayım gelirim
bu arada bebiş isteyen arkadaşlar nickiniz dışında gerçek adınızı yazın da doğuma girerken dua edicem
e şimdi dua ederken Allahım fakeye hayırlı bir evlat ver demek olmaz :roflol:
fakecim senin adını biliyorum diğerlerininkini de öğrensem ederimmm
ya benim kafam çok karıştı yaaa. doktorla görüştüm. bugün 11. gün gitmiştim 3 yumurta var dedi. 1,5 cm boyunda. pregnyl yazdı çarşamba ve perşembe akşam vurdurmam için. ben iğneyi bulamadımç ovitrel varmış doktoru arayın dedi eczacı olursa bunu verelim dedi. pregnyl 10 lira ovitrel 75 lira. yani 150 lira ödeyecem.ama olursa alacaktım yine. doktoru aradım. geçen ay ilaçsız takip yapmıştık çatlama falan hepsi sorunsuz günü gününe demişti bana. aradım anlattım durumu yok gerek yok dedi ben garanti olsun demiştim dedi sorun yok zaten vurdurmana gerek yok haftaya pazartesi gel bakalım dedi. kafam karıştı yaaa
ederim canımm ne demek hayırlısı inşallah ben aylini duymuştum sanki bir ara ediyordum duaakız esen güldürbeni bencede fake olmaz
benim için dua eden bir kişi daha olması çok güzel
bir kişi içinde ricam var bi ara gelmişti sayfamıza adı aylin onun isminide eklermisin dualarına
canım allah razı olsun sendende rabbimde seni prensesine hayırlısıyla kavuştursun inşşşşşşş:Saruboceq:
ben geldim çok yorgunum sabahtan beri hastanedeydim çocukların kontrolleri sarılık testleri kalça filimleri derken aksam ettim eve geldim kendim duş aldım bebeleri yıkadık
şimdi bi bakim dedim başım çatlıyor azcuk uzanacağım kızlar
saol gunescim Allah buyuk bu seneki sinav hamislige denk geldi calisirim diye umut ediyordum ama malesef oyle olmadi en zor doneme denk geldi..calisamayinca da tabi iyi bir puan alamadim..cnm ya ins olursun bn de etcemmm
ederim bacım neden etmiyim adın geçerde o ara memur olsun diye aklıma gelir mi bilmem
adın diğerlerinin arasında geçerken bi de duam kabul olurmuş gelir mi senin ikinci bebişşşş:roflol::roflol:
:
saol gunescim Allah buyuk bu seneki sinav hamislige denk geldi calisirim diye umut ediyordum ama malesef oyle olmadi en zor doneme denk geldi..calisamayinca da tabi iyi bir puan alamadim..
gerci pek belli olmaz kismette varsa olur ama benim is 2010 kpss ye kalacak gibi gosukuyor zaten fazla alim da yok
aman haa gusel dua et canimcim 2.bebis istemiyorum ben
kazaya kurban gitmeyim sonra:roflol:
bu arada bebiş isteyen arkadaşlar nickiniz dışında gerçek adınızı yazın da doğuma girerken dua edicem
CANIM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN :Saruboceq:RABBİM İNŞALLAH KOLAY Bİ DOĞUM NASİP ETSİN SANA. SAĞLIKLI BI ŞEKİLDE KAVUŞURSUN İNŞALLAH MELEĞİNE :Saruboceq: HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR MELEKLE VE EŞİNLE UZUN Bİ ÖMRÜN OLUR İNŞALLAH.YAKLAŞMIŞ DOĞUMUDA KENDİNE DİKKAT ET CANIMCIM. ALLAHA EMANET OL. BU ARADA ADIM ESMA :1hug:
günaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....
birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......
şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi
nuriş sen bana süt sağma makinasını ne aldın demişsin cnm ben almadım demiştim ya arkadaşımın var onunkini aldık strelize ettik ....strelize makinasınıda verdide diğer arkadaşımda ben hastanede yatarken öteki arkadaşım aldı hala getiremedi kız
ederim canımm ne demek hayırlısı inşallah ben aylini duymuştum sanki bir ara ediyordum duaa
hoşgeldin şeker dinlen dinlen
bebeler nasıl iyiler di mi bir sorun çıkmamıştır inşallah
günaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....
birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......
şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi
nuriş sen bana süt sağma makinasını ne aldın demişsin cnm ben almadım demiştim ya arkadaşımın var onunkini aldık strelize ettik ....strelize makinasınıda verdide diğer arkadaşımda ben hastanede yatarken öteki arkadaşım aldı hala getiremedi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?