Aysonu Kizlari 2008

iyi ozaman aslamaya gerk kalmadan hamis kalirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar cikmam gerekliy tur programlari hazirliycam yarin icin cok optummm herkese kucak doliusu mucukkk

ya benim kafam çok karıştı yaaa. doktorla görüştüm. bugün 11. gün gitmiştim 3 yumurta var dedi. 1,5 cm boyunda. pregnyl yazdı çarşamba ve perşembe akşam vurdurmam için. ben iğneyi bulamadımç ovitrel varmış doktoru arayın dedi eczacı olursa bunu verelim dedi. pregnyl 10 lira ovitrel 75 lira. yani 150 lira ödeyecem.ama olursa alacaktım yine. doktoru aradım. geçen ay ilaçsız takip yapmıştık çatlama falan hepsi sorunsuz günü gününe demişti bana. aradım anlattım durumu yok gerek yok dedi ben garanti olsun demiştim dedi sorun yok zaten vurdurmana gerek yok haftaya pazartesi gel bakalım dedi. kafam karıştı yaaa

canım dr un gerek yok dediyse sorun yoktur ama illa için rahat etsin istiyorsan tüp bebek merkezlerinin yakınındaki, eczanelerde o ilaçlar bulunuyor depodan getiriyorlar vardır yanii

kız esen güldürbeni bencede fake olmaz
benim için dua eden bir kişi daha olması çok güzel
bir kişi içinde ricam var bi ara gelmişti sayfamıza adı aylin onun isminide eklermisin dualarına
canım allah razı olsun sendende rabbimde seni prensesine hayırlısıyla kavuştursun inşşşşşşş:Saruboceq:

canım kafan hiç karışmasın dr ne diyosa onu yap zaten senin yumurtanın çatlamama sorunun yok kendiliğindende çatlar merak etme

ben geldim çok yorgunum sabahtan beri hastanedeydim çocukların kontrolleri sarılık testleri kalça filimleri derken aksam ettim eve geldim kendim duş aldım bebeleri yıkadık
şimdi bi bakim dedim başım çatlıyor azcuk uzanacağım kızlar

ederim canımm ne demek hayırlısı inşallah ben aylini duymuştum sanki bir ara ediyordum duaa

hoşgeldin şeker dinlen dinlen
bebeler nasıl iyiler di mi bir sorun çıkmamıştır inşallah

cnm ya ins olursun bn de etcemmm
saol gunescim Allah buyuk bu seneki sinav hamislige denk geldi calisirim diye umut ediyordum ama malesef oyle olmadi en zor doneme denk geldi..calisamayinca da tabi iyi bir puan alamadim..
gerci pek belli olmaz kismette varsa olur ama benim is 2010 kpss ye kalacak gibi gosukuyor zaten fazla alim da yok
ederim bacım neden etmiyim adın geçerde o ara memur olsun diye aklıma gelir mi bilmem
adın diğerlerinin arasında geçerken bi de duam kabul olurmuş gelir mi senin ikinci bebişşşş:roflol::roflol:

:

aman haa gusel dua et canimcim 2.bebis istemiyorum ben
kazaya kurban gitmeyim sonra:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
bilemem artıkın

CANIM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN :Saruboceq:RABBİM İNŞALLAH KOLAY Bİ DOĞUM NASİP ETSİN SANA. SAĞLIKLI BI ŞEKİLDE KAVUŞURSUN İNŞALLAH MELEĞİNE :Saruboceq: HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR MELEKLE VE EŞİNLE UZUN Bİ ÖMRÜN OLUR İNŞALLAH.YAKLAŞMIŞ DOĞUMUDA KENDİNE DİKKAT ET CANIMCIM. ALLAHA EMANET OL. BU ARADA ADIM ESMA :1hug:

evet tabiki ederim canım
liste baya kabarık şimdiden ezberleyeyim ki doğumda unutmayayım
inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir

canlarım selam
1 saat sonra bursa ya gidicem
çıkmadan geçmişi okudum size yazıım dedim
çarş. günü gelicem çünkü

dırım kuşum sana mesaj attım müsait olsan arıycaktım cvp çıkmadı
koşturmaca devam yani
doğumda yaşadıklarını okudum çok kötü evt ama geçti
şimd oğluşların var ne güzel

öptm hepinizi

selam kızlarr bu gün gelemedim pek buraya gene çok yoruldum yawfff ortalığı topla kızla ilgilen derken büyük kız tuba aradı anne arkadaşlarımla gelcez yarın bir arkadaşımın doğum günü var kendimiz pasta yapmak istiyoz yardım edermisin dedi ok dedim 3 tane 15 yaşında kız ben başlarında olduğum halde mutfağımı darmaduman ettiler heryer krema çikolata kek vsss ancak temizledimmm bide öğleden sonra bankada işlerim vardı 1 saat te dışardaydım bugünüm öldü resmennn ama kızlar eğlendiii neysekii tabii olan bana olduuuu o kargaşanın ortasında bide akşam yemeği hazırladım kızlar hala mutfakta lak lak ediyorlarr 3 tane genç kızım oldu amanınnnnnnn kızım üçüz olaydı kafayı yerdim herhalde şimdi anladımmmkaydirigubbakcemile3

CANIM NEZAMAN DOĞUMA GİRCEN BEN KAÇIRDIM MI BİŞİİLER YOHSAM NEKADAR ZAMAN KALDI GÜN SAAT BELLİ OLDUMUUU ALLAH YARDIMCIN OLSUNNa.s.Şeniz:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....

birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......

şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi

nuriş sen bana süt sağma makinasını ne aldın demişsin cnm ben almadım demiştim ya arkadaşımın var onunkini aldık strelize ettik ....strelize makinasınıda verdide diğer arkadaşımda ben hastanede yatarken öteki arkadaşım aldı hala getiremedi kız

günaydın milletttt nasılsınızzz ooo dırım hanımmmm sitede ama tabiii kimse yok burda oda malum annişlerin yanındaaa yazıları okudumda orda hep arayıp soran yakınlarından daha çok ilgilenenler olmuş özellikle yazmış birkaçını yerimsenibena.s.

BİRSOŞUM allah yardımcın olsun zor valla ben bir taneye zor bakıyommm
çocuklar iyi çıkmış bak çok şkür ama enne sütüne dayan bacım mutlaka emzir hep sağma bu arada
beekler yeni hayatlarına alışma devresindeler bazen ymekte dengesizlikler oluyor başlarda benim kızda 6-7 saat aç kalıyordu yemiyordu gerçi hala öle bizimki reflü belasından dolayıı

anlamadım kız kocişin neden beklemen gerektiğini sölüyor gecemi bekleyecekmişsin bebeişlerin başında :uhm: kız olurmu öle şeyyyyy (yohsam benmi yanlış anladım uykusuzluktan ölüyomda tubayı gönderirken bakem dedimkaydirigubbakcemile3)

bu arada bende senden farksızım canım yaa seninikiler yeni bebeiş benimki 7 bitti bak önceki gece daha doğsusu sabah 5:30 da yattık ancak dün akşamda 2 de yattı ben ancak 3 te yatabildim ortalığı topla biberon yıka derken valla zombi gibiyim yawww

ederim canımm ne demek hayırlısı inşallah ben aylini duymuştum sanki bir ara ediyordum duaa

hoşgeldin şeker dinlen dinlen
bebeler nasıl iyiler di mi bir sorun çıkmamıştır inşallah

sağol canım duaların içinnnnnnnn
sanada az kalmış 15 mayıstada senin beşi görücezzzzzzinşşşşşşşşşşşşş:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

birsen bebeklerinin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim
ve sonrasınıda yüzümde tebessümle okudum belki kzıcaksın ben neler yaşıyorum diceksin ama senin anneliği yaşamn bunları artık yazıyo olman bile çok güzel yani onun için
en önemlisi bebeklerinde sorun çıkmamış maşallahhhh
ve hepsi geçicek koçişinde demek öle diyo heeee ama canım ne yapsın adam erkekler daha evhamlı oluyolar benim eniştem bebeğe birşey olucak diye kucağına bile olmadı bir ay kadar öpmeye bile kıyamıyodu yani erkekler daha farklı kızma koçişine
birsen sanki ali sana çekmiş bence biraz inatçı seni zorluyo ama sonrada doymuyo bu dana diye şikayet edersin rabbim hepinizi mutlu eylesin inş hep mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…