Aysonu Kizlari 2008

canım benim niye kızayım askolsun ben oyle annelerden deelim
bilakis kuzumun begenilmesi hosuma gider:ecrin_bebek:

amin canım basta burdaki arkadaslarım olmak uzere Allah isteyen herkese nasip etsin evlat cok tatlı birsey gercekten

biz napalım bebek buyutmeye calısıyoruz baska bir numaram yok yaw hep aynı
3yumos cok ıyı insallah tutar bitanem
ama daha sık gel bak kendinden haber ver
artık dırım da döndü sayfamız yavas yavas toparlanmya basladı yenıdenkaydirigubbakcemile2

inşallah canım gelmeye çalışırım ama çocunlukla burda olmuyorum dışarıda oluyorum. burda olduğumdada telefonlar susmuyor. banada diyorlar senin çocuğun olsa kimseye sevdirmezsin. bende diyorum ben manyakmıyım güzel çocuk sevilir. tabiki sevecek herkes. yani daha olmadan herkes benim hakkımda karar vermiş. ama neyse umrumda bile değil. olsunda inşallah Rabbimin izniyle.

gunesssss burdayızzzzzzzz kımse yok deyıp kactı bak yıneeeeeeekaydirigubbakcemile3

kiz kacmadim takip ediyorum hazir bugun bir kac saat ofisteyim size bakem dedim nasilsin cnm yirim ben o kizini cok tatli yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
ya nirdesiniz kimse yok deyincede kiziyosunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar bi selam verip kaçacammmm
daha namaz kılmadım kılayım kuranda okuyayım gelirim
bu arada bebiş isteyen arkadaşlar nickiniz dışında gerçek adınızı yazın da doğuma girerken dua edicem
e şimdi dua ederken Allahım fakeye hayırlı bir evlat ver demek olmaz :roflol:

fakecim senin adını biliyorum diğerlerininkini de öğrensem ederimmm

ay banada dua et adim gunes zaten bnm de olsunnn sende saglikla kucagina al cnm simdiden allah kabul etsin namazini dualarini

güneş ve sultan
tamam arkadaşlarım şimdiden sizleri de duama ekleyeceğimmmm
Allah herkesin gönlüne görre versin inşallah

gunescım sayfa acık ama sureklı bakmıyorum canım ondan yanı hemen cvp verememem
saol teyzesi optuk seni..
sut sagmam lazım uyandı dana..sonra yıne gelirimm

gunescım sayfa acık ama sureklı bakmıyorum canım ondan yanı hemen cvp verememem
saol teyzesi optuk seni..
sut sagmam lazım uyandı dana..sonra yıne gelirimm

ooo kusum bnm anliyorum tabi meyra uyanir acikir ayy ne guzel bende optum sizi mucukkksŞeniz

güneş ve sultan
tamam arkadaşlarım şimdiden sizleri de duama ekleyeceğimmmm
Allah herkesin gönlüne görre versin inşallah

sağol canım Allah razı olsun senden. Rabbim sanada bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada eşyalarınada baktım kızımızın çok güzel Maşallah. güzel günlerde kullansın inşallah.

esennn bana da dua et kızzz memur olayım diyeeeekaydirigubbakcemile3
ederim bacım neden etmiyim adın geçerde o ara memur olsun diye aklıma gelir mi bilmem
adın diğerlerinin arasında geçerken bi de duam kabul olurmuş gelir mi senin ikinci bebişşşş:roflol::roflol:

sagol cnm cimmm
cnm senin dogum ne zaman

canım mayısın 15 inde falan tabi daha erken gelmezse bakalımmm hayırlısı olsunn

teşekkür ederiz teyzesi inşallah hayırlısıyla size de verir rabbim gönlünüze göre döşersiniz odasınıı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…