Aysonu Kizlari 2008

şimdi rahimi yapışıkmıymış cnm benim haberim yok ya ,
yapışık olduğu içinmi tutunamıyormuş eee aşılama olacak biadahaki ay :1no2:kafamçokkarıştı

Evet dırım rahım fılmınde yapısıklık cıkmıs zaten kurtajdan sonra adet olamadıgındda dr demıstı yapısıklık var dıye ama sonrkı gıttıı dr yok dedı bosuna zaman kaybetmıs oldu uzuldum valla yaaa
gecen aykı asılamada hamıle kaldı ama kımyasal gebelık oldu
o sorun gıderılmelı yksa yıne dusuk olabılır

hoşgeldin kız fatoşşşşş hadi gözümüz aynın netin geliyor heeeŞeniz

inşallah o günlerde gelecek emin ol fakecimmmm

kız senün adın neydi yawwwww:uhm:

benim de midem bulanıyyyyy
zaten ruyamda fosur fosur sutum akıyordu
acabaaa hamiş olabülür müyüüüüüümmmkaydirigubbakcemile3

kız urrrrrrrrrrr daha 4 ay olmadı daha ne hamişliğii anam benim eylül annişlerinde 2 arkadaş 2 aylıkken hamiş kalmış zaten düşünsene daha bebeği 1 ayşına basmadan diğeri gelecek:ecrin_bebek::CüvCüv:

yaaa yapışıklık için ameliyatmı gerekiyor kuşum bu yeni gittiği doktormu bişey yok demiş konuyu bilmediğimden soruyom cnm habire

işte o zaman mıçtıgımın resmidir:tomato::tomato:

ama daha regl bile olmadım sanmam yani kazaya kurban gidecegimikaydirigubbakcemile2

regl olmana gerek yok canım olmadan dakalabiliyon dedim ya arkadaş emziriyom adet olmadım kalmam diye düşünürken kazaya kurba gitti ama ikiz gibi büyüyecekler o güzel işte

ay o kızcağızda iyi bir doktora rastlayamadı beee

Bılıyrm canım emzırme korumuyor ama ılk aylarda da hemen ovulasyn olma olasılıgı dusuk yanı hıc sanmammm olursa bu mucıze olur
dırım sımdı deıl ya kurtajdan sonra regl olamadı ya hanı o zaman dr u yapısıklık var demıstı sonra baska dr gıttı o dr yk deyınce bıdaha uzerınde durulmamıstı bu konunun ama varmıs demekkı..

tmm anladımmm kuşummm şimdiki doktoru acep bişey demişmi
aşılsama olacak dedi bana öleyse boşa olur bu aşılama

yaaaaaaaaa bu arada avatara resim yükleyemiyorum hata veriyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…