Aysonu Kizlari 2008

selam şekerlerr
misafirler gitti ben geldim fatoş gelmiş yakalayamadım tüüühhhh neyse ararım ben onuuu

ismiimiz hakkında yorum yapmamışsınızz

günaydın vampir gibiyim yay gibiyim fenalardayımmmmmmm
2 saatte bir yemek işi beni çok bozdu 40 45 dk.uykular halinde dolanıyorum
annemde kalkamıyor artık geceleri birini alıyorum besliyorum temizliyorum ötekine geliyor sıra
aynı işlem onada oluyor gazını çıkar yatır ..biberon temizlie yat bana kalan 40 dk.o arada onlar uyumuşsa ne ala uyumamışsa işte o 40 dk.gbidyor.......çok uykusuzum gündüz çok iyi uyuyolar
bu arada gündüz uyuyacamm yoksa nereye kadar direnecem bilmiyorum

aman güzelim ben seni anlıyommm sen buraya yazdıkça ben nefes nefese kalıyorum
ben çok bebek baktığım için biliyorum nasıl bakıldığını en azında öyle sanıyorum göreceğiz

burda yakında olsan gündüzleri yardıma gelirdim valla bacımm

esencim bence de ahsen sudeden guzel..hem anlami da guzelmis
dirimmm isin cok zor anacimmm Allah yardimcin olsunn ne desem baska bilemiyorum.yalniz su sterilizatoru bir an evvel al arkadasindan bak cok rahat edeceksin devamli nasil kaynatiyorsun biberonlari pompayi??kaynatmadan da olmaz sonucta yikadigimiz sular mikroplu..bebısler de kucuk
ben 2 biberon kullaniyorum bir birini bir digerini.. sonra pompayla beraber sterılızatore atıyorum..ayyy sterilizator gunde kac sefer calisiyor zaten pompa ile onu almasam nolcakmis halim bilmem..

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr yine geç kaldım değilmiiiikaydirigubbakcemile3

CEYLİN HANIM GECE HUYSUZDU GENE BU DEFA MİDESİNDE SORUN VARDI GECE 12 DE KUSTU BANYO YAPTIRDIM UĞRAŞTIK BİRAZ MİNİK KUŞUMLA SABAHA KARŞI 3 TE YATTIM AKŞAM GENE ALIŞTIK ARTIK ERKEN YATSADA UYKUM GELMİYOR ARTIK DENGEM BOZULDU İYİCE

hıcros neden uyumuyor bu kız yaww..biz 3 aylıkken oturttuk duzeni..eşim bazen bozmaya calısıyor cocugu tv karsısına koyuyor kucagına alıyor salııyor edıyor ee uyurmu oyle cocuk.. aksam mesela sinir etti beni tutturmus uykusu yok uyumaz o dıye..duzenını bozcak cocugun:mymeka:
uykulu bıle olmasa aynı saatte yataga koyuyorum bazen mıkırdanıyor ama az sonra sızıyor yeterki karnı tok olsun..bir de tabi karanlıkta oturuyoruz onun da etkisi var..yoksa gozlerini ısıga dikiyor sagı sogu izliyor uyuması zor oluyor

ay canım ahh benimki cebelleşiyor benimle kız götürüyom yatak odasına yatağında olmuyor benim yatağa koyup beraber yatıp ninni sölüyom olmuyor ayakta sallıyom olmuyorrr bu cadı başka yawww gece lambası yakıyom yatak odasında eğer orda uyumzasa oturma odasına götürüp ayakta sallıyom lamba kapalı tv açık oluyor tamamen karanlık asla kabul etmiyo bide battaniyesi pembe hani mora marka vardı ya onu feci seviyor onsuz uyumuyor alıyor sarılıyor resmen gıdığının altına koyuyor sallarken eğer yorulupta durursam kafayı kaldırıp bana bakıp gülüyorrrr:roflol:
bir ara düzelmişti 1 ay falan 5.aylardaydık gece 10-11 arası uyuyordu 1 gibi kalkıp mama yiyip tekrar uyuyordu o ay biraz iyiydik ama bu defa uyutsakta 1 saat sürüyor enfazla hemen kalkıyor gece anck 1-2-3 ten sonra yatarsa kalkmıyorr gerçi dişlerde sıkıntı veriyor çok bide dün gece midesinden sorunu vardı kesin çünki kalkıp ağladı baya sonra ben su içirmek için biberonu almaya kalktım bir kustu bu ama fazla değildi allahtan neyse sonra rahatladı banyoda yaptırdım mecburen boynuna falan kusmuk gitti çünlii sonrasında 30-40 dk uyanık kaldı ve uyudu mışıl mışıl işte ama sabah 8 de ayakta saat kurmuşlar gibi hemen gözünü açıyor

Son düzenleme:

yazık sana kıyamaaaaaaaaaaaam:))

valla kuşum kaynar suyun içinde 10 dk.bekletiyorum arkadaşımda bi alem bize geleceklermiş ablası annesi vs.işte ben bebeklerin odasına girmek yasak ellemek yasak küçük oldukları için mikroba çok açıklar ellerinizi yıkayıp tek tek girilmesi gerek dedim
neymiş çocuklar 9 ayını bi tamamlasınmış o zaman gelceklermiş çok alemler
sanki gelip çocuğun odasında oturacaklardı devamlıda ellerinde çocuk olacak dı heraldeki gelmiyolar ........doktor pramatüre bebekler mikroba daha çok yenik düşüyolar dedi kimse odasında çok durmayacak kendi kardeşim bile ellemiyor ya.......
ama bizim insanımız böle işte yapacak bişey yok ....aytunçun gidip alması lazım oda işten çok geç geliyor ......haftayada seyahtte bakalım ne vakit alacaz

anam hıcros bır dokundum bın ah ısıttım:roflol:
bosver kusum gelmezlerse gelmesınler yaw

:roflol::roflol::roflol:

HE VALLA DIRIM YAA GELMESİNLER BU KONUDA DARILAN DA DARILSIUNNNN VALLA BAK BEN GELİYOMMU HELE Bİ 2 AY GEÇSİŞN SONRA GELÜP MINCIKLAYACAMMM:roflol::roflol::roflol:

ne diyem nurişim ya kızıyorum böle insanlara
kesin dyolar görmemişin çocuğu bende isterim çocuğu herkese göstermk ama kuş kadarlar işte

kim ne derse desin ne kadar uğraşıyorum kusura bakmasınlar
bizim mama saatii gelirim biraz sonra

boşver ya kim ne derse desin kolay mı buldun onları sen
başkalarını mutlu edicem diye elletme yavruları beğenmeyen gelmesin
ben bile tufana söylüyorum öyle herkes öpmesin ellemesin diyorum küçücük yaaaa yazık değil mi

annem özgürlük verdi bana aliyi o besleyecekmiş h.sonu eve gidecek
gelecek aytunçla ben bakacam çocuklara daha doğrusu ben c.tesi gecesi şenlik olur aytunç bütün gece oturur çocuk vik dedi gık dedi diye

kız ne öpmesi o melekler öpülürmü kimseye sakın öptürme ben bile kokluyorum sadece
benimkiler küçük küçücük suratları var öpmeye kıyamıyorum seninki 3 kilodan aşağa olmaz dombili olur bizimkilere göre o yüsden öpmesi rahat oolur ama sakın ellerini yıkattırmadan kimseye dokundurtma bile elli çeşit mikrop var elimizde benim elim aşındı yıkamaktan ruh hastası olacam bu gidişle delikafadulden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…