selam şekerlerr
misafirler gitti ben geldim fatoş gelmiş yakalayamadım tüüühhhh neyse ararım ben onuuu
ismiimiz hakkında yorum yapmamışsınızz
esen ben beğendim kızının ismini
ama bide anlamını öğrenelim demiiiii
en güzel mükemmel demek canım
Ahsen-i takvimden geliyorr kuranda insanlar Ahseni Takvim üzerine yaratılmışlardır diyor yani en güzel şekilde yaratılmışlardır
hıcros neden uyumuyor bu kız yaww..biz 3 aylıkken oturttuk duzeni..eşim bazen bozmaya calısıyor cocugu tv karsısına koyuyor kucagına alıyor salııyor edıyor ee uyurmu oyle cocuk.. aksam mesela sinir etti beni tutturmus uykusu yok uyumaz o dıye..duzenını bozcak cocugun:mymeka:
uykulu bıle olmasa aynı saatte yataga koyuyorum bazen mıkırdanıyor ama az sonra sızıyor yeterki karnı tok olsun..bir de tabi karanlıkta oturuyoruz onun da etkisi var..yoksa gozlerini ısıga dikiyor sagı sogu izliyor uyuması zor oluyor
ay canım ahh benimki cebelleşiyor benimle kız götürüyom yatak odasına yatağında olmuyor benim yatağa koyup beraber yatıp ninni sölüyom olmuyor ayakta sallıyom olmuyorrr bu cadı başka yawww gece lambası yakıyom yatak odasında eğer orda uyumzasa oturma odasına götürüp ayakta sallıyom lamba kapalı tv açık oluyor tamamen karanlık asla kabul etmiyo bide battaniyesi pembe hani mora marka vardı ya onu feci seviyor onsuz uyumuyor alıyor sarılıyor resmen gıdığının altına koyuyor sallarken eğer yorulupta durursam kafayı kaldırıp bana bakıp gülüyorrrr:roflol:
bir ara düzelmişti 1 ay falan 5.aylardaydık gece 10-11 arası uyuyordu 1 gibi kalkıp mama yiyip tekrar uyuyordu o ay biraz iyiydik ama bu defa uyutsakta 1 saat sürüyor enfazla hemen kalkıyor gece anck 1-2-3 ten sonra yatarsa kalkmıyorr gerçi dişlerde sıkıntı veriyor çok bide dün gece midesinden sorunu vardı kesin çünki kalkıp ağladı baya sonra ben su içirmek için biberonu almaya kalktım bir kustu bu ama fazla değildi allahtan neyse sonra rahatladı banyoda yaptırdım mecburen boynuna falan kusmuk gitti çünlii sonrasında 30-40 dk uyanık kaldı ve uyudu mışıl mışıl işte ama sabah 8 de ayakta saat kurmuşlar gibi hemen gözünü açıyor
esencim bence de ahsen sudeden guzel..hem anlami da guzelmis
dirimmm isin cok zor anacimmm Allah yardimcin olsunn ne desem baska bilemiyorum.yalniz su sterilizatoru bir an evvel al arkadasindan bak cok rahat edeceksin devamli nasil kaynatiyorsun biberonlari pompayi??kaynatmadan da olmaz sonucta yikadigimiz sular mikroplu..bebısler de kucuk
ben 2 biberon kullaniyorum bir birini bir digerini.. sonra pompayla beraber sterılızatore atıyorum..ayyy sterilizator gunde kac sefer calisiyor zaten pompa ile onu almasam nolcakmis halim bilmem..
anam hıcros bır dokundum bın ah ısıttım:roflol:
bosver kusum gelmezlerse gelmesınler yaw
ne diyem nurişim ya kızıyorum böle insanlara
kesin dyolar görmemişin çocuğu bende isterim çocuğu herkese göstermk ama kuş kadarlar işte
kim ne derse desin ne kadar uğraşıyorum kusura bakmasınlar
bizim mama saatii gelirim biraz sonra
boşver ya kim ne derse desin kolay mı buldun onları sen
başkalarını mutlu edicem diye elletme yavruları beğenmeyen gelmesin
ben bile tufana söylüyorum öyle herkes öpmesin ellemesin diyorum küçücük yaaaa yazık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?