kız ne öpmesi o melekler öpülürmü kimseye sakın öptürme ben bile kokluyorum sadece
benimkiler küçük küçücük suratları var öpmeye kıyamıyorum seninki 3 kilodan aşağa olmaz dombili olur bizimkilere göre o yüsden öpmesi rahat oolur ama sakın ellerini yıkattırmadan kimseye dokundurtma bile elli çeşit mikrop var elimizde benim elim aşındı yıkamaktan ruh hastası olacam bu gidişle delikafadulden:roflol:
annem özgürlük verdi bana aliyi o besleyecekmiş h.sonu eve gidecek
gelecek aytunçla ben bakacam çocuklara daha doğrusu ben c.tesi gecesi şenlik olur aytunç bütün gece oturur çocuk vik dedi gık dedi diye
kız ne öpmesi o melekler öpülürmü kimseye sakın öptürme ben bile kokluyorum sadece
benimkiler küçük küçücük suratları var öpmeye kıyamıyorum seninki 3 kilodan aşağa olmaz dombili olur bizimkilere göre o yüsden öpmesi rahat oolur ama sakın ellerini yıkattırmadan kimseye dokundurtma bile elli çeşit mikrop var elimizde benim elim aşındı yıkamaktan ruh hastası olacam bu gidişle delikafadulden:roflol:
yok anam öptürmüycem bende ne işleri var öpmesinler mümkünse bu işi eşime bıraktım o daha güzel söyler herkeseee
kız 3 kiloyu aşkın doğar inşallah dombiliye bakması da kolay olurrdelikafadulden
valla hicrancığım doğru diyorsun makyajlısı makyajsızı ama gelde anlat anlatamazsın
inş. çok hasas olmaz bizim veletler şimdi zor buldukya insanların konuşmalarını duyuyor gibiyim
esenciğim cnm inş. doğar cnm gününüzü allahın izni ile tamamlıyorsunuz
dombili bir kızın olsun bizimkiler gibi sincap olmaz merak etme
gerçi ikize göre bende fena pırtlatmadım hee :)
hicran cnm ben daha sakinim panik yaptığım oluyor ama ben herşeyini bildiğimden daha sakin gidiyom
baba daha henüz ilgilenmediğinden neden ağladığını seslerin neden çıktığını anlamıyor
aman bir panik yeterr bir eve zatiii
cnm yediğim demek onlara yaradı kustuğum kendime yoksa 15-16 kilo nasıl gitti benden
doktor demişti zaten yükün çok ağır diye ............
ve ultrasonda daha az görülüyordu bebekler iki kilo altında kalacaklar demiştim hep ama olmadı rabbim duydu sesimi gönlüme göre verdi şimdiki hedef 1 kilo aldırmak evdeki dıgıtal tartı bunları tartmıyor yawww
kafayı yemek üzereyeyim saat 3 den beri bunları doyurmakla uğraşıyorum doymuyolar yaaa
şimdi biri uyuyor biri ağlıyır onuda kanepeme koydum sesini kesti
valla hicrancığım biri 44 cm biri 45 cnm doğdular şimdi 1 cm sanırım atmış boyları geçen ölçtüler ama unuttum uzun olacak gibiler ama bakalım ayy sağlıklı olsunlar bide kontrole gittiğimizde dilerim iyi kilo almış olurlar.....yeme problemi olan bebeğim iyi gidiyor...acıkınca açıyor gözleri kendisi baya yiyorda maşallah bu arada öteki bebeğim hep uyuyor sarılık oldu diyecem daha p.tesi bakıldı baya düşüktü ve
sarılık olsa yemez uykudan hiç kalkmaz ama bu uyusa bile 40 cc mamasını sütünü yiyor kakasını yapıyor ....vakti geçince acıkıyor ağlıyor ama yemeği yiynce uykuya devam .........doktora götürsek güler diye korkuyom valla çocuk yemeğini yiyior kakasını yapıyor işiyor gaz çıkarıyor ama uyuyor hehee
ali efendi açık gözler bakıyor ...gecede anamı ağlattı
kafayı yemek üzereyeyim saat 3 den beri bunları doyurmakla uğraşıyorum doymuyolar yaaa
şimdi biri uyuyor biri ağlıyır onuda kanepeme koydum sesini kesti
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birsen rabbim kolaylık versin canımmmmm
birini bana yolla bacım ben bakem biraz büyüyünce sana veriririm:ecrin_bebek:
Tercihim ali olabilirrrrrrrrrrrrr:jeyyar:
Sende uykunu alırsınmirmirmirmir
başlarda uyurlar tabii kızzz hem sarılık olsa rengi solar çocuğun ve ağlar benim bildiğim hep huysuz olur yanlışmı biliyom ben acepp:uhm: yesinler içsinler büyüsünler sağlıkla inşallahh
sus kızzzzzzzklava: maşallah de yesinler tosuncuklarrr yesinler daha ne istiyon be manyekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?