Aysonu Kizlari 2008

amanııııın bu bebişler obur olmasın sakınnkaydirigubbakcemile3
aman neyse yesinlerde büyüsünler inşallahh

yakın olsaydık yardım ederdim yaw ne işim var sanki
tabiki verme kimseye verilirmi aaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:

yesinler yesinlerki çabuk toparrlansınlarrrr delikafadulden

selam kuslar cok yogunum
attim meyrayi kanguruya kostuk saglik ocagina..mutlu mutlu gidiyordu yavrum bakinaraktan..ama ne agladi ayyy ordaki ebeler sasirdi nasil kasiyor kendini diyee ayaklari dumduz yapiyor giydiremedim yaw yirtti kendini icim acidiiiiiiii
cok az kg almis 350=400gr kadar..ebe meyve suyu ve yogurt basla dedi.ben de zaten bugunu bekliyordumkaydirigubbakcemile3
hemen tansasa kostum ordan sutlu pirincli kasik mamasi aldim elma aldim..birkac kasik elma suyu ictik..pek sevmedi havucu daha cok sevmisti..kasik mamasi yaptim cok az yedi sonra ogle ogununde doymayinca sutun arkasindan 50cc yaptim onun hepsini yedi yalana yalana..
ama tabi ben bu arada yemegi yaktim malesef ona yedirirken
cok isim var coookkk
simdilik havadisler boyleee

bende bu kız nerelerde diyordum bacım dimek yemek yandı olsun canı sağolsun ne edeceksin.............
demek ek gıdaya geçtiniz hayırlı olsun afiyet olsun yarasın
kimseler yok maşallah sayfamıza

bendende şöle kaynanam beni oğluna şikayet etmiş
bizimki içinde tutmuş dün aksam bana söyledi çok kızgınmış bana
bende başladım ağlamaya kimseleri görmek istemiyorum annenide dedim
buda anneme nasıl öle derim bu eve gelecek dedi...o bize hep destek dedi
bende 32 gün hastanede yattım birkere beni ziyaret etti dedim
yoğumbakıma girdim ne geldi ne gitti dedim çıktım pazara gelir gibi
yanıma gelmiş lohusa kadınım bir meyve suyu getir gelirken dimi ama yok
hastanede tanıştığımız benden önce taburcu olan kadın bile kompostu yapmış
bu kadın için bana hep destek oldu diyor beyfendi....
hastaneden çıktım koştura koştura gelmiş nefes nefese iken
elime iki çeyrek altın veriyor bebeklere getirdim diyor
sanki o iki çeyreğe ihtiyqacım var benim ....

çok sinirilerim bozuk çokkkk kuşum lohusalık tam vurdu beni
tahammülüm yok annesine ve abisine
isim yüzünden laf eden abisi yengesi hastaneye gelmiş
onlarda elleri boş bide eltim bana ayy gezmeye çıkmıştık
sanda uğrayalım dedik diyor....almş cep telefonunu çocuğun gözüne soka soka
flaş açık resim çekiyor bide ay gözünü açmıyor diyor ...
bu kadar beyinsiz yaaaa

bugünde tlf açmış ayyy bu h.sonu misafirmiz var gelemeyecez
haftaya gelecez altınımızı aldık ama haftaya gelebilecez diyor
bu kadar görgüsüzlük görmedim ben bu kadar basitlik ya
benim küçücük kardeşim bile hediyesini takmış ben görmedim gidince dedim
bunları kim takmış diye annem dedi ....çocukluğu ile gelmiş yarımşar altın takmış
ama amcası anakucağı alacaktı hala gelecek.....bizimkine diyorum ben birkere dedim
alırsa alır diyor...........böle bir ailesi var ve hala savunma yapıyor yaaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
evden kovasım geliyor ............daha kimse eve gelmedi akrabalarından
hayırlı olsuna abilerinin altında araba .......

benim kendi akrabam ise ben yorgunum biraz dinlenelim diye gelmiyor haber yollamışlar
ama bunlarınkinde ses seda yok.....

bebişlerin beslneme saati kuşum gelecem şimdi kaldırayım hazır sütleri hemencik yedirem paşaları

ayyy nuniş çok yorulmuşun canım yaaaaa
yemeğide yakmışın alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

yawwww çok derin mevzular
ay bide lohusa durumu var birsen bu yüzden birşey yazmıcam sanaaaananiknanik
şunu anladım ve öğrendim aferin banaalkisalkisalkis
lohusa karulardan uzak durucan alungan oluyolar:a015:

ha ama dayanamadım yeni doğum yapmışın üzmesinler seniiiii
zaten ya düğünde illa bir sorun çıkar bide doğumda

ayyy nuniş çok yorulmuşun canım yaaaaa
yemeğide yakmışın alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

duverim ulen seniiiiikaydirigubbakcemile

dirim canim ne desen haklisin
babaanneye ceyrek mi yakisirsengözlerimebaksanab
ustelik gelmemis destek olmamis yardim etmemiskötükedihüso
seninkiler en azindan altinlari hazir etmis
bizim 2 amca altini birak ufacik bir hediye bile almadilar ne kadar ayip birsey ya elalem bile ne hediyeler getirdi yuh diyorum
bir de eltim kalkmis bana cocugun giymedigi badileri vereyim dedi ne kadar sinir oldum giyilmemis de olsa cocugun artigini vermeyi teklif edecegine amca yenge olarak bir hediye alsaydiniz..cvp bile vermedim sasirmis kaynanama soylemis ben de dedim boyle boyle hak verdi bana
sadece kucuk amca aldi

Son düzenleme:

yaw hemen ne dövüyon alla alla
ne dedik yakmışın yemeği işte alkisalkisalkis

:1shok::1shok: yuh diyorum hepiciğine birden bacım yerden göğe kadar haklısın
ne diyeyim bilmiyorum her ailede oluyor böle tipler işte netçen eşinde farkındadır mutlaka bazı şeylerin ama kabullenemiyordur işte nolsun
seninkide kabullenemiyordur belki nebileyim bazı eşler farkında olmuyorlar mesela kendine yapılanı sadece akraba dışındakiler yapınca farkediyorlar öle bişii işte
sen sakin ol canım şu lohusalık nemenem bişii biliyoruz insan zaten olur olmaz sinirlenip sıkılıp ağlıyor bide sıkıntılar yaşandıkça kötü oluyor sütün kesilmesin stres yapma gelen gelir gelmeyen gelmezz ittirrr et gitsin işte bacım yaa allah sana bebişlerimni bağışlasın onlar sağlıkla büyüsün inşallah gerisi dünya işleri işte herzaman olan şeyler de geçççça.s.a.s.
benim eşimde öle ailesi yapar yapar sonra biimki toz konduramaz valla onun kardeşlerinin yptıklarını benim kardeşlerim yapsa silerdim belkide ama yapamıyor işte
benim kaynana kayınpeder rizede biliyon ama atlayıp gelemediler bi uçağa torun görmeye bişii demedim temmuzu bekliyorlar gidicem diye bakalım onlar ne edecekler torunlarına; benim eşim tarafından bi görümcem var burda oda ballandıra ballandıra yeğenine yapacaklarını anlatordu doğuma kadar sonra hastaneye geldi bi çeyrek taktı o kaaa yanee al işte bizde de var o tarz şeyler kaynım geldi 1 ay önce istanbula evime bile gelmedi çok yoğunmuş vss gelecekmişş vss ee gitti rizeye yeğenini bile görmedi bırak takıymış hediyeymişşş bacım neler var sen boşverr biz salağız belkide ben onların her bi mokuna koştum elim kolum dolu yanlarında oldum maddi manevi ama şimdi bizim işler kötüleşti madd i olarak sıkıntıdayız diye herke uzak duruyorr düşün yanii

bu dünya yalan dünya
hiç mantığa sığmayan dünya
salla gitsin salla hepsini
sadece sen varsın birde ömer ile ali

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkissondaki yazıya bittim ya beni güldürdün allahta seni güldürsün sabah sabah yüzümde kocamannn bir tebessüm oldu yawww :dance::dance:

çok haklsın ama bende 7 sene diyende yeni gördüm yüzlerini neyse uyuz oluyorum açmayım sabah sabah mevzuyu.......laelaelaelaelae

günaydınlar yoğun bir gecenin sabahındayım yine ayy bu veletler gece ile gündüzü anlamıyolar yaaa geceyi gündüz sanıyolar sanırım gece uyanıklar gündüz fosur fosurlar
bu gece annem yok efamlı baba var babada h.içi onbuçukda uyuyor bakalım bu geceki nöbet nasıl geçecek?annem şimdi gidecek pazar gecesi dönecek
kaynana gelmedi dün gelecem diye haber salmış ama dün gelmedi aytunça soruyorum
ya yarın gelir ya p.tesi ......dedim senmi çağırdın hayır diyor ulan gelecekse ne merasimi yapıyor .....................i s t e m i y o r u m dedim ellikere adama kesin o çağırdı yoksa böle kendini bi mok sanıp bugün gelecem yarın gelecem yapamaz......gelsin burnundan getirecem ama ...ne yemek yapacam ne çocukların odasından çıkacam kötükedihüsoarkasına bakmadan kaçacak ....p.tesi aytunç seyhatte olacak ne işi var yanımızda .....şimdiden bana kalkmış bu bebeklerin altını her yemek saatinde alma bırak çişde kalsınlar biraz diyor yaa.....bez hesabı mama hesabı yapıyor ...şimdi iş yapacam diye tabağa çanağı azcık su ile elinde yıkayacak uyuz karıı

oyy kusum sen hic boyle konusmazdin
demekki cok nefret etmissin kaynanandan
ama eninde sonunda boyle oluyor
o yusden en iyi kaynana ölü kaynanakaydirigubbakcemile3

çokkk doğruuuuuuuuuuuuuu bir sözzzzzzzzzzz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

annem diyorki sende kaynana olcan dedim kaynanam gibi olacaksam bana aynısını yapsınlar :roflol::lepi:

aliyi doyuruyorum şincikkk

:roflol::roflol:delisinn sen ya çok güldüm heeee
benimde dün kafam çok bbozuldu
maddi olarak bişe yapmıyorunuz manevi olarak yanımda olun bari yokkk sadece işleri düşünce arıyorlar dün çok iş yaptım belim çok ağrıdı sonra oturdum aladım eşime de
bebek doğunca da kimseyi istemiyorum ben kendim bakarım dedim
o da ben herşeyin farkındayım merak etme sen dedi hele bir doğsun biliyorum ben apacağımı şimdi ne iş varsa söyle ben yaparım dedi
canım kocacım Allahtan herşeyin farkında yoksa çok daha fazla üzülürdümm
neyse sabah sabah canımı sıkmıyım yine

ayyy bir saattir ali ile uğraşıyorum yawww herif altın ı temizlerken işediiii çekyata üstüme
sırtına kadar aldım belden aşağısını yıkadım gazını çkar üstünü giydir yağla kremle
ancak yatırdım mamadanda biraz bıraktı velet binbir lütufla yiyor gecede doymuyor eşşek sıpası

şimdi ömeri besleyecem

oh gez bacım valla iyi yapmışsınnn

nuraycım ben şu pompayı doğumdan sonra alayım diyorum ilk etapta hastane de varmış zaten ne dersinn
bi de telsiz ve kulaktan ateşölçer hemen lazım oluyormuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…