Aysonu Kizlari 2008

ölemi canım yaaa allah yardımcın olsun erken sayılmaz korkma ne erken doğumlar oluyor sağlıkla geliyoır bebişler sende bebişini sağlıkla kucaklarsın inşallah canımm allah yardımcın olsun

geçmiş olsun nuriş yaaa zor valla diş ağrısı zorr allah kolaylık versin sana

ohhhhh gezdin dimek hicroşşş iyi ettin

nurişim geçmiş olsun çok fenaaa allah düşmenıma bile vermesinnn

esencim korkma birşey olmaz tatlım rabbim senide hayırlısıyla kurtarıcak
prensesini hayırlısıyla alıcaksın kucağına
rabbim yardımcın olsunnnn

ohh kurtulmuşun nuniş dişinden geçmiş olsun datlummmm
selam millet ben geldimmm dışardaydık bugün yeni geldikk eve babamız gezdirdi bizi birz hava da güzel diye keyif yaptık accıkkk

ohhhhhhhhhhhh gezin bakalım bugün burdada hava güzeldi ama akşama bozdu yağmur yağdı

öle çok detaylı bir gezinti değildi canıım ama açıldık accık işte araba ile gezdik sadece ve sitenin bahçesinde bi tur atıp sonrada sahil tarafında fabrikalar var orda turladık baktık biraz o kadderr ve son durak marketti ceyline mama aldık gene gene geneeeeeee

ohhhhh gezdin dimek hicroşşş iyi ettin

nurişim geçmiş olsun çok fenaaa allah düşmenıma bile vermesinnn

canım ne güzel bebişlerin gelmiş. hayırlı olsun. çok şirin görünüo. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. biraz erken geldiler galiba annesi. sabredemediler bian önce görcez annemizi dediler.

Mİra cnm yazdım adresİ msn den heÇÇ kaÇırmam heheee
ay ne demek ne zamandır aklımda ama beynimi oparlayıp halledemedim
kafam o kadar şeyle dolukibenneyaptımki
En kÖtÜ kargo parasından yırtalım aytunÇun yanına gelİnce getİr hehehe

Çok yÜzsÜzÜm dİmİ

yıprak dÖkÜmÜ molası verdİm mama yapam gİdem
eh hediyeyeyi gönderen kargo parasınıda verir:mymeka:
YA CANIM BİZİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ZAHMET ETMİŞSİN ÇOK SAOL ÖZELE ATTIM BEN ADRESİ TERAR TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİİİ a.s.:1hug:Şeniz
tamam cnm aldım adresini mersi:lepi:

ayyy esen sakin dogurma kizzz
bari ciger gelistirici yapsalardi yaaa akil edemedilermiiiiiii

mira teyze saol cnm dusunmen yeterrrrrrra.s.

asli seni cok ozledik kusum arayi cok actin olmeyo boyleklava:
yok cnm ne önemi var biz bu bebişleri dört gözle bekledik
lakin adresin elime geçmedi henüzÇok üzgünüm çoook

kaynanamdan yeni geldim ama kimse yok malesef
esen cnm allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin
aslı selam cnm gözükmüyosun

üleynn gökçennnn latife şey ettikkkk çok sağol cnm düşünmen bile yeter cnm benim çok sağol

cnm artık geceleri ne zaman boşluk o zaman uyku biran önce doktora gitmem lazım b12 ve kan sayımıma baktırmam lazım halsizlilkten kalkamıyorum ..........3 ünite kana rağmen kan sayımım çıkmadı ......b12 de iğnelerle armıştı bayadır iğne vs.olmadım düşmüş olabilir

GÜÜÜÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN kızlarrrrr ben geldim ama gördüğüm kadarı ile kimseler yok dırım gelmiş çıkmışşş bebeişlerle ancak fırsat buluyordur kız zaten
ben bi bakıniim sonra çıkıcam zatii tubanın bando yarışması var 5 mayısta bugün provaları var oraya gidicezz seyretmeye

kızz kahvaltı yapıyorum veletler hazır uyurken yiyeyim dedim......

aksamdan beri sapıttı bu veletler gece olunca doymuyolar 1 saat ara ile mama istiyolar vermezsek ellerini yemeğe çalışıyolar çatlayacaklar yaaa

feko saol kusum ama hala agriyo ya cildirazaaammmklava: midem ilac doldu yaaa yazik beneeee
mira saol canm yazdim adresi msn den
hicros bando yarismasi ne olaki:uhm:

gecen gun anne sutunden yogurt mayalama girisimim basarisiz oldu..nasil olsa dokulecek olan sutle deneme yapim dedim.pazara kadar emzirmem yasak...
bugun formul mama ve anne sutu ile ayri ayri denedim bu kez yogurt makinesine koydum hani kucuk cam kaplari varya onun..iste birine mama birine kendi sutumden mayaladim hec umudum yok ama tutar insallah
bu isi kivirmam lazim birkac haftaya kadar yogurda basliycaz cunkuuuuuu

esenden haber yok mu hala
kesin sezeryana aldilar onu bu seferrrr yirtamadi sanirimmm

off kulagimin ici aciyor yaa ne illet birseymis buu aglayacam yaaa

kızzzzzzzzzzz nurişşş ne kaderr sütün vardaa yoğurt mayalıyon maşallahhhhh
ben boşvakit bulunca uyuyorummm

bu arada şu gıcık eltim msn de beni engellemiş
eşimin msn açtım ne görem orada açık
bende kapalı........hahaaa ben aile boyu engelledim onları bu hafta sonu iki altınları ile gelecekler annem eve gidem diyo ben yanlız kalmak istemiyorum

kusum masallh sutum var ama su an emziremiyorum ya antibiyotikten dolayi..bari deneme yapim dedim caaanim sutu ziyan etmeyeyimkaydirigubbakcemile3
zaten cok fazla sut gerekmiyor bir ogune cikardigimiz zaman bile 100cc den mayalanacak..
esen cvp vermiyorsa dogurdu o zaman yaww hakkinda hayirlisi insallahh
engellemis hee manyaa bak:mymeka:naptinki sen ona
terbiyesizlik eden kendileri:dilcikar:

senin pasalar napio
benimki uyuyo hala oglen uykusunda birasdan uyanir zilli..

Son düzenleme:

hımm benim toplamda o kadar sütüm çıkıyor ama dediğim gibi sağamıyorumki iki kere sağıyorum o kadar bugün ama sağacağım taktım kafaya şimdi makinadan çıksın alıp pompayı sağcam o çıkana kadar duşa girem veletler kalkacak zati....
cnm birdaha ararım eseni merak ettim şimdi
valla cnm kendileri yaptıkları terbiyesizlikleri terbiyesizlikten saymıyor yüzsüzlüğün dangalaklığın en alası karıkocada buluşmuş...hastaneye bile ziyarete gelmiş gezmeye çıktık sanda uğrayalım dedi daha ne diyem......öteki eltimde aradı onlarda gelecekmiş
ben çayın yanına bişeyler yaparım dedi valla ben bişey yapamam zaten dedim çayı bile aytunç size ikram eder dedim:dilcikar:haklsıın iki çocukla dedi....öteki ile konuşmuşta onlarda gelecek dedi hee evet dedim...annem eve gidecekti sırf ikisi bir arada geliyor diye gitmeyim dedi......şimdi öteki dangalak çocuklarına sahipde çıkmaz deli eder beni ...
benim paşalarda uyuyor nurişim yawwww gece uyumadıkları için gündüz fosur fosurlar
gece saatte bir mama isteniyor gündüz ikibuçuk saatte acıkıyolar.....
kaynananda bi alem yaaaaa tittir et boşverrrrrrrrrrr

kız bizimki hastanelerde kaldımda aramadı dişe mişe hiççç aramazzzz
umrunda bile olmam ama kendi oğlu olsaydı koşardııııklava:kötükedihüsoinsanı böle kötü ediyolar işteeee.............
biz ne edecez anneler gününde bilmem iki veletle yanınamı gideriz yoksa aytunç sadece tlfmu açar bilmem ama ben dirim tlf aç benim annemde evinde olur............
kırkımız çıksın mevlüdü annemde yapacağız ....oda mayısın yirmili bir zamanına denk geliyor .....gerçi kırkımız daha önce çıkacak............
şuan o kadar halsizimki yaaa böle olduğum yere yığılıp uyumak isityorum.......
ama kalkıp duşa girmem lazım ...öptüm kuşummm gelürüm yineee:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…