çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
sabahin korunde hastnedeydim disim cekildi aman o neydi oylee gozlerimden yaslar akti agzim kan doldusenağlama obur 20lik gibi kolay cıkmadı yerinden..amanın kocaman bir diş nasıl köklü:1shok: hem digeri cekilince acı macı birsey kalmamıstı bu gecmeyyo
ama ALlahtan bu da operasyonsuz alındı direkt cekim oldu yanii
hala agrılarım var hıc tadım yok tamamen duzeleyım donecem ben sizeyerimseniben
çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
ohh kurtulmuşun nuniş dişinden geçmiş olsun datlummmmsabahin korunde hastnedeydim disim cekildi aman o neydi oylee gozlerimden yaslar akti agzim kan doldusenağlama obur 20lik gibi kolay cıkmadı yerinden..amanın kocaman bir diş nasıl köklü:1shok: hem digeri cekilince acı macı birsey kalmamıstı bu gecmeyyo
ama ALlahtan bu da operasyonsuz alındı direkt cekim oldu yanii
hala agrılarım var hıc tadım yok tamamen duzeleyım donecem ben sizeyerimseniben
selam millet ben geldimmm dışardaydık bugün yeni geldikk eve babamız gezdirdi bizi birz hava da güzel diye keyif yaptık accıkkk
ohhhhh gezdin dimek hicroşşş iyi ettin
nurişim geçmiş olsun çok fenaaa allah düşmenıma bile vermesinnn
ay ne demek ne zamandır aklımda ama beynimi oparlayıp halledemedimMİra cnm yazdım adresİ msn den heÇÇ kaÇırmam heheee
eh hediyeyeyi gönderen kargo parasınıda verir:mymeka:En kÖtÜ kargo parasından yırtalım aytunÇun yanına gelİnce getİr hehehe
Çok yÜzsÜzÜm dİmİ
yıprak dÖkÜmÜ molası verdİm mama yapam gİdem
tamam cnm aldım adresini mersi:lepi:YA CANIM BİZİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ZAHMET ETMİŞSİN ÇOK SAOL ÖZELE ATTIM BEN ADRESİ TERAR TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİİİ a.s.:1hug:Şeniz
yok cnm ne önemi var biz bu bebişleri dört gözle bekledikayyy esen sakin dogurma kizzz
bari ciger gelistirici yapsalardi yaaa akil edemedilermiiiiiii
mira teyze saol cnm dusunmen yeterrrrrrra.s.
asli seni cok ozledik kusum arayi cok actin olmeyo boyleklava:
kusum masallh sutum var ama su an emziremiyorum ya antibiyotikten dolayi..bari deneme yapim dedim caaanim sutu ziyan etmeyeyimkaydirigubbakcemile3
zaten cok fazla sut gerekmiyor bir ogune cikardigimiz zaman bile 100cc den mayalanacak..
esen cvp vermiyorsa dogurdu o zaman yaww hakkinda hayirlisi insallahh
engellemis hee manyaa bak:mymeka:naptinki sen ona
terbiyesizlik eden kendileri:dilcikar:
kaynanam cebi caldiriyor bize gelcek sanirim duymazdan geldim uyuyordum diyecemkaydirigubbakcemile3
esim yokken onla basbasa kalmak istemiyorum o gelince arariz gelirse gelirrrr
senin pasalar napio
benimki uyuyo hala oglen uykusunda birasdan uyanir zilli..
gecen cmt den beri dis diye ölüyorum atesım cıktı tir tir titredim ilac doldu midem resmen hasta oldum kocam hizmet ediyo 1 haftadır..kaynana arayıp da nasılsın gecmiş olsun bile demedi.tel de akıl veriyor antibiyotık icsin diyo niye hastaneye gidiomusuzklava:sanki akıl istedik
salı d gunumdu kutlamadı..
dedim eşime bunların hepsi yol su elektrk olarak doncek.haftaya anneler gunu sakın nıye kutlamadı demesin hepsini sayarım didimklava:
ayyy çok güzel bi haber çok sevindim yahihoyyythihoyyythihoyyyt rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.Esen doĞurmuŞ kızlarrrrrrrrrrr ahsen hanım gelmİŞŞŞ 3050 gr 52 cm doĞmuŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?