Aysonu Kizlari 2008

dırırm nuray size bişey diyimmi
birkere ağzınızla kuş tutsanız siz gelinsiniz
ikincisi ağızlarıyla kuş tutsalar onlar kaynana
üçüncüsü ise bu çok önemi onların ogulları canları
ne demişler can bir yana canan bir yana
öptüm size şekerler takmayın boşverin
eşimle 5 yıl evlilik önü şükür12 yılda evlilik hayatımız var
işte sonuç bu tınnnnnnnnnn diyeceksiniz

hadi ben kaçtım biraz uzanıyım çok yorucu bir gündü
almişte yaımdaydı malum okul tatildi
yarında yanımda olucak
kociş yok naz yapıyor
oda 15 mayısta gelicek çok uzu u sefer bakalım nasıl idare edicez

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR mira kuşum haklsıısn işte yedi senede göremedim ona yanıyorum bugün iki eltim gelecek 24 gün sonra yiğen görmeye geliniyor altınlarınıda almışlar söylediler
eeee gün gelir kervan dönerr .....bekar amca anakucağı alacaktı aytunç söylemiş bana giren çıkmıyor demiş kendisi dükkan açıyormuşda ....şok oldum şokkkkkk benim kardeşimmmmmmmmm
yokluğu ileee taktı ondan istediğimiz şeyin iki katı değerinde ...................
bunları yazdımmm söylüyorum ......benim yaralar tazeya mira ondan hazmedemiyorum
yedi sene sonra binbir zahmetle çocuk sahibi oldum ama yapılana bak......

neyse sabah sabah atraksiyon yaptım...

gunaydin cankuslarrrrr

dirim hadi baalim gozun aydin kusummm tebrige geliolarmis
havadisleri verirsin en tazesindenhihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın nurişimmmm sen koydunnn tavrını ben koyamadım geldiğinde aytunç yanımda oluyor güleceksin surat asmayacaksın yaşlı benim anam diyor....neyse heç arayıp sormuyorum görmek isteyen gelir görür torununu..............

bakarım cicim faceye şimdi şu kredi kartımızın ekstramıza bakemmm

dirim kusum anakucagi meselesine gelince elden gelen ogun olmaz o da vaktinde gelmez seklinde ozlu bir soz soylemek istiyorum.bana da dediler sunu alma bunu alma..kimseyi dinlemedim..en onemli seyleri aldim ivir zivir seyleri biraktim kaynanamlar da onlari aldi almasalardi kendimiz alirdik
ama yine de yapilan cok ayip tutamayacagi sozleri vermesinklava:bilseydin boyle olacagini,baska yerden kısar yine de alırdın di mi canım?

oto koltugu seklınde olan ana kucagından mı alacaksın?ondan alacaksan acele etmene gerek yok bebıslerın cok ufak ona oturamazlar rahat edemezler.
bir yere giderken tasımak icin istiyorsan amac oysa en iyisi portbebe..5kg olana kadar cok rahat tasıması çanta seklinde ya ondan..hem agırlıgı olmadıgından yukarı cıkarmak icin ideal..
bak ben bu sekıldekı 5lı setlerden almıstım cok memnun kaldım
5 Lİ PORTBEBE SETİ #12345322 - Sahibinden.com
anakucagını hala kullanıyoruz en cok kullandıgımız esya bu ve ortası coktu artık poposu yere degecek nerdeysekaydirigubbakcemile3 bebişin evdeki koltugu o..
işte bu asamada araba koltugu seklinde olanlardan alsak fena olmayacak.

okullar arası yarışmaya katılıyorlar nuraycım öle yanii

sütünü veremiyon tabi demi ilaç yion kız yoğurt belkim ondan tutmamıştırr dene bidaha

inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğurmuştur esen yaa cep yok bende birsoş esenin cebini bana atta bende arayıp onu bacım

allah yardımcın olsun seninde bacım yaa hayat zor netçen bazı şeylere katlencezz

oyyyyyyyyy maşallahh yaaa boyu posu yerindee

ESENCİM HAYIRLI OLSUN CANIM GÖZÜN AYDINNN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN
GEÇMİŞ OLSUN SANADA ALLAHA EMANET OL CANIMa.s.

teşekkür ederiz teyzesi site biraz daha düzene girsin hızlansın perçemlii kızımın resmini de oyucam inşallah
Rabbim isteyen herkese bu güzel mutluluğu yaşatsn inşallah

ayyy çok güzel bi haber çok sevindim yahihoyyythihoyyythihoyyyt rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
girerkende çıkarkende dua ettim size isim isim Allah size de verir inşallah en kısa zamanda
esenim gozun aydinnn kavustun yavruna
Allah anali babali buyutsun insallaha.s.
Amin canım Aminnn teşekkür ederimmm
faceye resimilerini koydum bakarsınız bir araaa
esencim gözün aydın cnm allah analı babalı sağlıklı ömür versin bebişine
saol canımm
darısı sana ve tüm isteyenlerre inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…