teşekkür ederiz teyzesi site biraz daha düzene girsin hızlansın perçemlii kızımın resmini de oyucam inşallah
Rabbim isteyen herkese bu güzel mutluluğu yaşatsn inşallah
dirim kusum anakucagi meselesine gelince elden gelen ogun olmaz o da vaktinde gelmez seklinde ozlu bir soz soylemek istiyorum.bana da dediler sunu alma bunu alma..kimseyi dinlemedim..en onemli seyleri aldim ivir zivir seyleri biraktim kaynanamlar da onlari aldi almasalardi kendimiz alirdik
ama yine de yapilan cok ayip tutamayacagi sozleri vermesinklava:bilseydin boyle olacagini,baska yerden kısar yine de alırdın di mi canım?
oto koltugu seklınde olan ana kucagından mı alacaksın?ondan alacaksan acele etmene gerek yok bebıslerın cok ufak ona oturamazlar rahat edemezler.
bir yere giderken tasımak icin istiyorsan amac oysa en iyisi portbebe..5kg olana kadar cok rahat tasıması çanta seklinde ya ondan..hem agırlıgı olmadıgından yukarı cıkarmak icin ideal..
bak ben bu sekıldekı 5lı setlerden almıstım cok memnun kaldım
5 Lİ PORTBEBE SETİ #12345322 - Sahibinden.com
anakucagını hala kullanıyoruz en cok kullandıgımız esya bu ve ortası coktu artık poposu yere degecek nerdeysekaydirigubbakcemile3 bebişin evdeki koltugu o..
işte bu asamada araba koltugu seklinde olanlardan alsak fena olmayacak.
hmmm koca ondan tarafaysa o zaman tavır koyman zor tabı canım
bizimki bastan sabıkalı oldugu icin eşim bişe demiyor saolsun bana bırakıyor
sana anlattıgım tartısmadan sonra cok agladım cok sinirim bozuldu cvp vermedim yuz goz olmayayım diye
eşim cok üzüldü istemezsen hic gorusmeyız diyor
zorlamıyor hic
kız pampam hakkımı yime en once ben geldim:mymeka:ertesi gunkaydirigubbakcemile3
esen 4 gunde geldüüü
oyy bebiş cok tatlı kıssss o kadar cok sacı varkiii
gozleri de mavi sanırım ama değişiyor 6ayda belli olur
benimmkinin koyu yeşildi giderek rengi acılıyor ama hala tam bir renk bulabilmiş deell arada kahverengi gorunuyor ısık vurunca yemyeşil
bakalım son durum ne olacak:roflol:
aman kusum nerde cokluk orda mokluk demişler yaa uzak durmak en guzeli
eltine de kzıdım hee nasıl cocugun agzına sokuo elini
ben anneme esime hemen dıyorum elinizi yıkayın dısardan gelince
ustelik seninkiler kucukkkk daha fazla dikkat istiyor
kanguru 2-3 aydan once tehlikeli deniyor acele etme bence.ben 2 aylıkken koymustum o zaman bile rahat deildi cocuk alttan destekledim bacakları ayrılıyor ya cocugun iyi deil diye biliyorum.simdi koymaya basladık onu da kısa mesafe veya otobuse binmek gerekirse kullanıyoruz yoksa bebek arabasıyla cıkıyoruz
kaynın ne demeye silmiş seni karısına laf ettin diye mi
aman kusum nerde cokluk orda mokluk demişler yaa uzak durmak en guzeli
eltine de kzıdım hee nasıl cocugun agzına sokuo elini
ben anneme esime hemen dıyorum elinizi yıkayın dısardan gelince
ustelik seninkiler kucukkkk daha fazla dikkat istiyor
kanguru 2-3 aydan once tehlikeli deniyor acele etme bence.ben 2 aylıkken koymustum o zaman bile rahat deildi cocuk alttan destekledim bacakları ayrılıyor ya cocugun iyi deil diye biliyorum.simdi koymaya basladık onu da kısa mesafe veya otobuse binmek gerekirse kullanıyoruz yoksa bebek arabasıyla cıkıyoruz
kaynın ne demeye silmiş seni karısına laf ettin diye mi
hiçbirbilgim yok cnm neden silmiş dün bi baktım arkadaş sayım düşmüş baktım kendisi yok ...........silsin içimdeki şeytan bana diyorki karısınıda ben sileyim olsun bitsin c.tesi günkü konuşma ve görüşme son olsun............zaten adam odada böle yaptı iyi işte ailenin soyu sopu devam edecek dedi .....kendi oğulları vardı tek şimdi iki erkek gelince bozuldu................çok geriliyorum....içime dert bişey yapamıyorum kaynanama sinir oluyorum L O H U S A D E P R E S Y O N U bumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kuşum kanguru daha rahat olacak bizim için arbamız yok araba 500 ytl istediğimiz tip ve onu kim indirecek 6 kattan böle koyarız önümüze gideriz diyoz yazın doktora bi sorak işte ona göre alacam almayacam bakalım zaten 12 kiloya kadar taşıma ne kadar taşıyacazki bakacaz yawww.....adam bize baston ikiz arabası gösterdi o nasıl olur acaba der olduk tatillerde felna ,iyi olur ama bilmiyoruz ki .....neyse alimi yedirem gelecem
biz toplam 4-5kere kullandık yakın mesafede cok işime geldi.bir de evde mıkırdandıgında koyuyorum kucagı seviyor cunkuBENCEDE KANGURU SAĞLIKLI DEĞİL BENDE KULLANAMADIM HİÇÇ duruyor evde kızkardeşim kullanırım dedi istersen verim dedim ama kullanma dedim bakalım artık
irsenn bence salla gitsin yawww anammm bu ne akraba ordusuymuş yawww
ahh bizim de olsaydı keskeee.asagıda dukkanlar var tanıdık oraya bırakmak istiyorum ama işte her defasında al koy ayıp olur mecburen indir cıkar yapıorussskız sizin aparmanın girişinde öle ardiye yeri vs yokmu içinin peini koyacağın zaman takarsın eve götürürsün sonra hijyen adına tabii varsa ardiye gibi bişi ve temizse
ben de gormek ısteremmmmmmmmmmbu arada birsoşumm sen şu sendromunu atlatta bende gelecem 10-15 gün sonra falan sana bebiş görmeye merak ediyom kız prensleri ozamana kadarda büyürler accıkk merak etme öpmemmmmmmm =)
kucaklamam da sadece bakarım uzaktan uzaktann =):1hug:delikafadulden
oyyy teyzesi saol canım benimmnuriş kız meyra çok tatlı olmuş hergeçen gün dahada şeker oluyor ve sana daha çok benziyor valla maşallahhh meyraya yerim onu sosiiss
BENCEDE KANGURU SAĞLIKLI DEĞİL BENDE KULLANAMADIM HİÇÇ duruyor evde kızkardeşim kullanırım dedi istersen verim dedim ama kullanma dedim bakalım artık
irsenn bence salla gitsin yawww anammm bu ne akraba ordusuymuş yawww
cnm küçük bi yer var ama kömür vs.koymuşlar hijjenik değil sonra çalarlar kız burası sizin gibi değil kundi dolukız sizin aparmanın girişinde öle ardiye yeri vs yokmu içinin peini koyacağın zaman takarsın eve götürürsün sonra hijyen adına tabii varsa ardiye gibi bişi ve temizse
aşk olsun kuşumm yaaaaaaaa sen zaten neyi nasıl yapacağını biliyorsun daha önce gel valla biliyorsun kimsler gelmedi bizi ziyarete gel önce gel beklerim seni neşede gelecem dedi aman dedim gelme karnın büyümüştür annemde mevlüt var ona gelirsin dedim annem daha yakın çünkii.bu arada birsoşumm sen şu sendromunu atlatta bende gelecem 10-15 gün sonra falan sana bebiş görmeye merak ediyom kız prensleri ozamana kadarda büyürler accıkk merak etme öpmemmmmmmm =)
kucaklamam da sadece bakarım uzaktan uzaktann =):1hug:delikafadulden
bizim için çok zor be kuşum bize baya para lazım bu evi satıp istediğim gibi ev alabilmek için artık gücüm yok borç ödemeye çok pahalı evler cnm ancak kaynana ölecekde bize kalan mirasla biz bu evi satacaz istediğimiz gibi alacaz yoksa yok....biz borç öderken yardım edenimizde olmaz babanne geldi iki çeyrek taktı işte duydunuz daha ne olacak benim annemlerde zaten yok.....ama annem yokluğu ile bana yardımcı olsun diyehıcros face te var canım işte birdaha ekle eseni istersen
kanguru 9kg a kadar diye biliyorum..evet araba olayı cok sakat bizde de asansor yok eşim indiriyor bizimki baston puset seklinde katlananlardan yandatasıma sapı var o yusden rahat ama yine de ben tek basıma hem araba hem bebek yapamam.sizde 2 tane tabi kanguru en rahatı ama o da yoruyor işte insanı sırtını agrıtıyor bir sure sonra..yani dısarda uzun sure dolasmak icin uygun deil..dun cıktık markete gittik azcık dolastık eşim takmıstı kanguruyu o bile yoruldu vallahkaydirigubbakcemile3
seneye bu evi satmayı dusunuyoruz annemin kredi borcu da bitiyor kredi cekecegiz arakat bakacagm bıktım valla cocukla hepten zor oldu biryere cıkamıyorum tek basıma..bunların asansor yaptırcagı yok kusum.
siz dusunuyormusunuz ordan cıkmayı..2bebekle daha da zor tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?