Aysonu Kizlari 2008

teşekkür ederiz teyzesi site biraz daha düzene girsin hızlansın perçemlii kızımın resmini de oyucam inşallah
Rabbim isteyen herkese bu güzel mutluluğu yaşatsn inşallah

aaaaaaaaaa kız esen maşallah geldin hemen nerdesin kızzz doğum nezaman oldu kiiii maşallah sana valla kızzz
bebiş nasıl iyimi kime benziyorr gözleri ne renkkk:1hug:

kız pampam hakkımı yime en once ben geldim:mymeka:ertesi gunkaydirigubbakcemile3
esen 4 gunde geldüüü
oyy bebiş cok tatlı kıssss o kadar cok sacı varkiii
gozleri de mavi sanırım ama değişiyor 6ayda belli olur
benimmkinin koyu yeşildi giderek rengi acılıyor ama hala tam bir renk bulabilmiş deell arada kahverengi gorunuyor ısık vurunca yemyeşil
bakalım son durum ne olacak:roflol:

cnm valla yapılan o kadar şey var ama kocam hep tatsızlık olmasın diye bana sen alttan al modelinde ve nedense sanki o lohusa depresyonunda h.sonu geldiler iyi olan (ne akar ne kokar modeli)eltim bebeklere pike takımı yaptırmış nakişlı felan çok güsel bişey
birertanede çeyrek taktılar......benim sinir olduğum gerizekalı olanıda saat 9 da geldi
haldur hurdur çocukların odasına daldı ve birtane yarım altın taktı benide çağırdı
bak bitane yarım takıyoruz bu iki bebeğin dedi ben çok utandım sonra çocukları kocası çocukların odasında kaldılar biraz bende aliyi besliyordum bana ay çocuk aç parmağımı emiyor dedi gitmiş ömerin beşiğine elini çocuğun ağzına veriyor ayy bişey demedim yine aynı şeyi söylüyor dışardan gelmiş sanki hemen gidecek gibi çantasını hiç çıkartmadan oturdu elleri bi yıkamadı bile çocuğun ağzına sokmuş....
neyse içeri geçtik annem çay yaptı iyi olan elti poğça ile tavuk göğüsü yapmış...annemde kek verdik ötekisi hiç yemedi.....oturuyoruz bu yine içeri gitti geldi ayy çocuk aç elimi yalıyor dedi.....bi sinirlendim dedim neden elini çocuğun ağzına sokuyorsunki sen öle diyince bozuldu aaa elimiz temiz dedi bende tırnağında oje var temiz olsada ojede mikrop var dedim......hiçbişey diyemedi tabi....saat 10.30 kalktılar dün bi baktım kaynım faceden beni silmiş ............daha eşime demedim adam ailesi ile iligili konuştukca ben delleniyor..
ama benimde sabrım sınırda...bekar erkek kardeşine sende gelsene diyor yaa bizmi davet edeceğiz bebekleri görmeye gelmesine ......anakucağını değil bir çöp dahi istemem artık amcaymış benim için hiçbişey c.tesi aldık kuşum port bebeleri aytı aldık anakucağınıda c.tesi....http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1097 bunu aldık kuşum
birde çelik termos aldık mama yapmak için file aldık çamaşırlar için.....sonrada kanguru alacaz haziran gibi bunun taksidi bitecek kanguruda bunu beğendim http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=2123 orada adam gösterdi bu civcivin sahipleri aytunçu tanıyormuş yeşildirekten ....bu kanguru 20 günlük oldukdan sonrada kullanılıyormuş ama ben ayın 11 de olan kontrolde bi soracağım öle alacam bide hava soğuk daha öle kalın mot gibi şeylerimiz yok giymesi için battaniye sarıp nasıl koyarım onun içine pek aklım kesimedi port bebe ile idre edecez......

yaa cnm anlamıyorum neden böyle yapıyor beni üzemez ama mevzu ailesi olunca hepsinin sebebini gösteriyor yaa.............. çıldıracağım sorma faceye resim ekledim ben eşime bu eve yeni taşındığımızda d.günü yapmıştım onları çağırmadım resimleri faceye koyacaktım aman koyma kaga çıkmasın diyor yaa hadi öteki eltimle çekildiğimi kaynımla olanı koyayım dedim anlarlarmış yaaaaaaaaaaaa dedim beni çıldırtma
abinler sebepsiz bizimle bir sene konuşmadı o zaman neden bişey demiyordun dedin..neden ben kavga çıkarmadım dedim...offffffffffff bu mevzular bitmez bir avuç akrabalar ama bi mok etmezlerr

aman kusum nerde cokluk orda mokluk demişler yaa uzak durmak en guzeli
eltine de kzıdım hee nasıl cocugun agzına sokuo elini
ben anneme esime hemen dıyorum elinizi yıkayın dısardan gelince
ustelik seninkiler kucukkkk daha fazla dikkat istiyor
kanguru 2-3 aydan once tehlikeli deniyor acele etme bence.ben 2 aylıkken koymustum o zaman bile rahat deildi cocuk alttan destekledim bacakları ayrılıyor ya cocugun iyi deil diye biliyorum.simdi koymaya basladık onu da kısa mesafe veya otobuse binmek gerekirse kullanıyoruz yoksa bebek arabasıyla cıkıyoruz
kaynın ne demeye silmiş seni karısına laf ettin diye mi

kız nerde gördün resminiii ahsen hanımın face te vardı benim ağda esen ama artık yokkk anlamadım getti

hiçbirbilgim yok cnm neden silmiş dün bi baktım arkadaş sayım düşmüş baktım kendisi yok ...........silsin içimdeki şeytan bana diyorki karısınıda ben sileyim olsun bitsin c.tesi günkü konuşma ve görüşme son olsun............zaten adam odada böle yaptı iyi işte ailenin soyu sopu devam edecek dedi .....kendi oğulları vardı tek şimdi iki erkek gelince bozuldu................çok geriliyorum....içime dert bişey yapamıyorum kaynanama sinir oluyorum L O H U S A D E P R E S Y O N U bumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kuşum kanguru daha rahat olacak bizim için arbamız yok araba 500 ytl istediğimiz tip ve onu kim indirecek 6 kattan böle koyarız önümüze gideriz diyoz yazın doktora bi sorak işte ona göre alacam almayacam bakalım zaten 12 kiloya kadar taşıma ne kadar taşıyacazki bakacaz yawww.....adam bize baston ikiz arabası gösterdi o nasıl olur acaba der olduk tatillerde felna ,iyi olur ama bilmiyoruz ki .....neyse alimi yedirem gelecem

BENCEDE KANGURU SAĞLIKLI DEĞİL BENDE KULLANAMADIM HİÇÇ duruyor evde kızkardeşim kullanırım dedi istersen verim dedim ama kullanma dedim bakalım artık
irsenn bence salla gitsin yawww anammm bu ne akraba ordusuymuş yawww

kız sizin aparmanın girişinde öle ardiye yeri vs yokmu içinin peini koyacağın zaman takarsın eve götürürsün sonra hijyen adına tabii varsa ardiye gibi bişi ve temizse

bu arada birsoşumm sen şu sendromunu atlatta bende gelecem 10-15 gün sonra falan sana bebiş görmeye merak ediyom kız prensleri ozamana kadarda büyürler accıkk merak etme öpmemmmmmmm =)
kucaklamam da sadece bakarım uzaktan uzaktann =):1hug:delikafadulden

nuriş kız meyra çok tatlı olmuş hergeçen gün dahada şeker oluyor ve sana daha çok benziyor valla maşallahhh meyraya yerim onu sosiiss

hıcros face te var canım işte birdaha ekle eseni istersen
kanguru 9kg a kadar diye biliyorum..evet araba olayı cok sakat bizde de asansor yok eşim indiriyor bizimki baston puset seklinde katlananlardan yandatasıma sapı var o yusden rahat ama yine de ben tek basıma hem araba hem bebek yapamam.sizde 2 tane tabi kanguru en rahatı ama o da yoruyor işte insanı sırtını agrıtıyor bir sure sonra..yani dısarda uzun sure dolasmak icin uygun deil..dun cıktık markete gittik azcık dolastık eşim takmıstı kanguruyu o bile yoruldu vallahkaydirigubbakcemile3
seneye bu evi satmayı dusunuyoruz annemin kredi borcu da bitiyor kredi cekecegiz arakat bakacagm bıktım valla cocukla hepten zor oldu biryere cıkamıyorum tek basıma..bunların asansor yaptırcagı yok kusum.
siz dusunuyormusunuz ordan cıkmayı..2bebekle daha da zor tabi..

biz toplam 4-5kere kullandık yakın mesafede cok işime geldi.bir de evde mıkırdandıgında koyuyorum kucagı seviyor cunku
azcık dolassın sussun diye:ecrin_bebek:

kız sizin aparmanın girişinde öle ardiye yeri vs yokmu içinin peini koyacağın zaman takarsın eve götürürsün sonra hijyen adına tabii varsa ardiye gibi bişi ve temizse
ahh bizim de olsaydı keskeee.asagıda dukkanlar var tanıdık oraya bırakmak istiyorum ama işte her defasında al koy ayıp olur mecburen indir cıkar yapıorusss
neyseki oyle cok sık cıkmıyoruz yoksa cekilmezzz

ben de gormek ısteremmmmmmmmmm
nuriş kız meyra çok tatlı olmuş hergeçen gün dahada şeker oluyor ve sana daha çok benziyor valla maşallahhh meyraya yerim onu sosiiss
oyyy teyzesi saol canım benimm
nasıl şebek ve geveze varyaa konusuyor resmen,cilveli hatunkaydirigubbakcemile2
keske ben de istanbulda olaydım yaww bizim cocuklar arkadas olcaktı ne guselllalkisalkisalkis

kuşşş lohusa sendromu deil yaw haklısın yani kızmakta
ayıp etmişler ailecekkkklava:

cnm ne bilem rahat gibi geliyor bana hemen dışarı çıkarken

cnm küçük bi yer var ama kömür vs.koymuşlar hijjenik değil sonra çalarlar kız burası sizin gibi değil kundi dolu

aşk olsun kuşumm yaaaaaaaa sen zaten neyi nasıl yapacağını biliyorsun daha önce gel valla biliyorsun kimsler gelmedi bizi ziyarete gel önce gel beklerim seni neşede gelecem dedi aman dedim gelme karnın büyümüştür annemde mevlüt var ona gelirsin dedim annem daha yakın çünkii.

bizim için çok zor be kuşum bize baya para lazım bu evi satıp istediğim gibi ev alabilmek için artık gücüm yok borç ödemeye çok pahalı evler cnm ancak kaynana ölecekde bize kalan mirasla biz bu evi satacaz istediğimiz gibi alacaz yoksa yok....biz borç öderken yardım edenimizde olmaz babanne geldi iki çeyrek taktı işte duydunuz daha ne olacak benim annemlerde zaten yok.....ama annem yokluğu ile bana yardımcı olsun diye
kızım haftada kadın tutup para vereceğine ben 15 gün de bir gelir temizlerim evi sakın kadına para verme dedi ayda bir al cam kapı sildir dedi.....kaynanada gelip evi pisletsin

ben geldim millet annemdeydim
esen canım gözün aydın doğurmuşun burayada gelmişin göster prensesini bizeeeeee
esen dua ettinmi kız bana:1rolleyes:
rabbim kızının hep mutlu yüzünü görmeyi nasip etsin inş
bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inş aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

birsen yine sinirlenmişin birşeylere boşver canım üzme kendini
paşalarının son hallerininn fotolarını koyda bakalım

mayıs annelerinden iki arkadaşım paşalarıma hediye yollamış bu sabah çok sinirliydim kahvaltı yapmadan geldi hediyemiz ayy çok mutlu oldummm
[/URL][/IMG]

kız fakee faceye ekledim yeni resim oradan bak kuşumm

bide bizim 7 sene önceki resimlerimiz var hehehee çıtır gelin halimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…