ben tek basima yikadim 20gunluktuaslıcım sen tecrübelisin canım sence tek başıma yıkayabilirmiyim bebişi zor muusüprizzzzz
yaw yakalayamamışım yaaa
halam gitti ıslak kekimiz çok güsel olmuş ellerime sağlık
uyuyacam dedim uyuyamadım çocukların ütüsünü yaptım o arada çocukları doyurdum
sonra ütüye devam ettim ütülenenleri yerleştirdim çamaşır yıkamıştım astım
eniştem geldi halamı aldı ....onlar gitti ben kk ya geldim yakalayamadım sizi ....
şimdi sofra kuracam kociş gelir .............
kızlar ya kilo veremiyorum ben kafam bozuluyor bu işe verdiğimle duruyorum hala yaa ne alıyoz ne veriyoz............
diyetmi yapsam acaba diyetede düzenli yemek sistemi lazım eee çocuklarla olmuyor bu iş
yürüyüş yapsan vaktim yok boşvaktimde ev temizliyorum yemek yapıyorum annem gittiğinden beri
ancak pc.başına geçince oturabiliyorum ben ....yoksa biberon temizle yemek yap evi süpr toz al çamaşır yıka as ütülü yerleştir vs.vs.vs. gidiyor evi muntazam silip süpürmeliyim ipin ucunu kaçırırsam toplayamam kadın tutmaya suan para yok gerçi eşim tutalım diyor ama yazık mama parası yaparız diyorum büyük temizlik için kadın gelir diyorum..........
bugün esen ve aslıdan başka kimseler gelmemişşş
kasıntı normal canım bende de oluyor arada bır
yara yerı ıyılesmessıyle alakalı sanırımmm
akıntı coksa doktora gorun benım 40dolmadan bıtmıstı akıntı fılan bıse kalmadı
kız bu ek gıda işi zormus anam yaaa
butun gun miniş ne yedi hangisinden ne kadar yedi aman bir kasık daha yesin ugrasıp duruyorum yafff
bir de mamalarını püskürtüo zilli:mymeka: azcık yio ondan sonra oyunbozanlık edio sut istio
kasıgı itiyo sinirleniyor aglıyor filan
zar zor yediriorus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?