günaydın kızlar çok yorucu bir gece geçirdim bu ali beni deli etti 300 cc den fazla mama yedi öle uyudu oda mır mır mırr diye diye yaao uyuyana kadar ben yastığa başımı koyana kadar ömer başladı onu doyurdum uyuttum yattım sabah ezanı ile kalktılar yine mama verdim mamayı sonra mutfağa gittim bulaşıkları hallettim mama için su ısıttım termusa koydum biberonları makinaya attım vs.vs.şimdi beslendiler bi bakem dedim yatacam yeniden
aslicim ozan ege koca adam olmus yaaa masallah ona 9aylik olmus nerdeyse
emekliyormu konusuyor mualkisalkisalkis
ben sabirsizlaniyorum anne desin istiyorum:içelim:
hicros hic gelmemis bilgisayari hepten gumledi herhal
canım Allah en kısa sizlerede bir bebek nasip etsin.keşke kızlar keşke benimde bebeğim olsa da babasının kucağında uyusa..ahh..ahhh
oo canım benim bak sen tontişlere uyutmamışlar annesini.sana iyi uykular canım.günaydın kızlar çok yorucu bir gece geçirdim bu ali beni deli etti 300 cc den fazla mama yedi öle uyudu oda mır mır mırr diye diye yaao uyuyana kadar ben yastığa başımı koyana kadar ömer başladı onu doyurdum uyuttum yattım sabah ezanı ile kalktılar yine mama verdim mamayı sonra mutfağa gittim bulaşıkları hallettim mama için su ısıttım termusa koydum biberonları makinaya attım vs.vs.şimdi beslendiler bi bakem dedim yatacam yeniden
günaydııınnnnnnnnn ben anca geldim benim kız gece 4 e kadar uyumadı yatağına yatırıyorum ben başında olmazsam ağlıyor başında duracakmışım illaaa
kalktık kahvaltı yapıyorum kirispi ile konuştum özetleri geçecem
oy yerim ben o ikizleriii maşallah maşallah ne güzel takvim o öleeeeeeeee
krispi ile özetleri geç bakemmm
yaa hicran sana rep verecem ama ne zaman rep vereck olsam önce başka kullanıcıya diyor yaa
başkasına yapsamda öle diyor sen mimlimisin yaa bak gidecem verecem
sonrada diyecekki bu sefer çok rep verdin azcuk dinlen bikere öle yaptım sana rep vermek için dinlen dedü yaa
rep ne yaww
yaa hicran sana rep verecem ama ne zaman rep vereck olsam önce başka kullanıcıya diyor yaa
başkasına yapsamda öle diyor sen mimlimisin yaa bak gidecem verecem
sonrada diyecekki bu sefer çok rep verdin azcuk dinlen bikere öle yaptım sana rep vermek için dinlen dedü yaa
sağ köşede mesaj yazdığımız kutunun ü<zerinde terazi var onu tıklayınca bir kutucuk açılıyor o mesajla ilgili yorum veya bir kelime yazıp ok leyince puanlar artıyor canikom rep o yaneee
kullanıcı panelinde altta kimlerin sana verdiğine bakabiliyorsun bugün ben size verdim meselaa :=)
hicros dimek kardeisne dogumgunu hazırlıyon hee balonlar filan masallah kac yasına giriyo:roflol:
Allah uzun ömürler versin canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?