Aysonu Kizlari 2008

nurişim yine kaçaklardasın kuşummm anlatsana yaaa bak hiçranında pc bozuk
istanbul şube fatoş da hamiş kaldı tüydü
fake yok

yokk işteeeeeeeee herşeye rağmen ben buradayımmmmmmmmmmmm pekliyorumm

dirim anlatcaqk biseiym yok be kusum yaa monoton hayat iste
uzerine bir de sıkıntılar
evet hamile kalan doguran gitti yaa kimseler gelmio artıkkk

kuzen gelecem dedı gelmedı haber de vermedı ne antika yaw:mymeka:
sweetbaby hamıleymıs kan testı yapmıs
Allah tamamına erdırsın tebrık ederıma.s.a.s.

ben yine geldimm kimseler yokk.Nuraycım tşkler canımm.canım niye canım sıkkın inşllah kötü birşey yoktur güzelim.
Allah hepimize kolaylık versin bebişlerle zor.zaman su gibi akıp geçiyor hiçbirşeye yetişemiyorsunn.
herkese Allah rahatlık versin hepinizi çok çok öpüyorum.

ilkkez aysonu kızlarını en tepede gördüm dedim aha sohbet varrr

hey gidi eski günler heyyyyy tühhh yaaa neşeyi arayacaktım kocasının cebini yani daldım çocuklara unuttum rüyamda gördüm latife gitmişiz ikimiz ben hamişimmmm

:1shok::1shok:yok artık kız yine hamile kalmayasın olur mu sana 3 çocuk hehehe ne gülerim haaa

bizde şimdi geldik eşimin başına taş düştü bizi kahvaltıya götürdüü ama hava çok esiyordu hiç dolaşamadık yedik ve geri döndükk

yok kızzz ben adet olabilecekmiyim diye düşünüyorum sen hamişlikten bahsediyorsun
inş. adet olurum öünüzdeki ay inş.düzene girmiştir inş.pko gitmiştirrr

birsoo eşin ne kadar vermiş korseye ben karar veremiyorum ne yapsam ki

cnm bilmiyorum o arkadaşına gitmiş oradan ikitane getirmiş hangisini beğenirsen dedi tmm dedim bugün öğürenecek yani ben sana bu aksama unutmazsam sölerimm

aslıcığım gelmişsin gitmişsin ayyy bu aysonu kızlarına bi haller oldu hiçkimse yok nuriş bunalımda yine
yoksam yazacak bişey yok diyip tüymezdi .....

benimde yok ama yazıyom günlük yaşadıklarımı daha yemeği yeni ocağa koydum çocukların işediği yorganlarını nevresimlerini makinaya attım .....çamaşır astım tegaha çamaşır suyu döktüm bekliyorum
ömer beyin bi sıkıntısı var bilmiyorum ne yatakta yatmak istemiyor göğüsümde uyuyor anakucağında öle böle ................

yaa kızlar daha iki aylık olmadı bu veletler yatakda dönüyolar yaa düz yatırıyorum çapraz buluyorum ikiside normalmi yawwww

hee bu arada bi haberim var ama yazmayacam bomba gibi :))

birsencim sen anlatmışsın bende anlatayım bugün okulda tören vardı okula gittim töreni yapıp geldim. dün ögretmen arkadaşlarım vardı misafir olarak heryer battı bugün geldim hemen evi temizledim sonra ögrencim geldi ders yaptık sonra tontişimle vakit geçirdim.şimdi uyuttum işler hiç bitmiyor zaman yetmiyor daha okul işlerimde var.

selam kızlarrrrr ben geldimmm kimseler yokkk malesefff neysee
ben bugün tubanın 19 mayıs gösterisindeydim stadta yapıldı çok yoruldukk güzeldi ama ceylin mahvoldu tabii 5 saat boyunda dışarda evde yedirdim çıktık yanıma mama aldım orda verdik meyve falanda verdik malum yemediğinden zorluk çekiyoruz bide dışarda zor oluyor neysee gün yorucu olsada güzeldi yinede kızımı koca stadta bando kıyafetleri ile sanki ilk defa görüyormuşum gibi oldum kızımla gurur duyuyorum büyüdü valla göz açıp kapanana kadar 15 yaşında oldu bile canım kızım ceylinde çarçabuk büyüyecek zaman çabuk geçiyorr allah hepimize evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle ağız tadı ile büyütmeyi nasip etsin olmayanlara da tez zamanda bu mutluluğu tattırsın inşallah

kiz dirim ne haberi bu da yeni taktik mi uleynnn:mymeka:
evet canim sıkılıyorum durumları biliyorsun ama gercekten bişe yok evden cıkmıyorum butun gun cocuk iş..yani o yuzden anlatacak bişe de bulamıyorum
hee bak sunu soyleyım mamadan yogurt mayalıyorum dun gece mayaladım ruyama girmiş tutmamıs sinir oldumkaydirigubbakcemile3
zaten mamayla yogurt cok sulu oluyor tam taş yogurt gıbı deıl ama olsun

nuraycımm canım benim hayırdır niye canın sıkkın canım.inşllah büyük bir sorun yoktur.
mira hoşgeldin.
hicran canım benim eylül annelerinde kızın resimlerini gördüm maşallah kocaman kız olmuş zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor. inşllah bizde minnoşlarımızın büyüdügünü okula gittikleri,askere gittikleri yada evlendiklerini görmek nasip etsin.

vavvvvvvvvvvvv herkes gelmişşşş evet haberim var ama zamanıda var söylemeninnn biraz daha bekleyelim

nurişim durumları biliyorum bende dışarı çıkmıyorum zaten iki bebe ile imkansız
ama geliyom valla ,kimseler yok diye dün girmedim
aaaa dün neşe ile konuştum iyiyim dedi rüyamı anlattım bişeyim yok dedi
kocası net alacakmış 3 komsu bir olacaklarmış ama neşe diyor o alana kadar ben doğuracam
çokda konuşamadık ev tlf yok cepten aradım evini hem aytunçun süresi bitmiş hemde ev olduğundan hemde veletlerden biri ağladığından konuşamadım ama çok özlemiş bizi ahh bi doğursam diyoo

allah izin verirse iki bebeğimi alacam koluma gidecem evine hicroşda gelecekkk heheheee
annemde olursam annemle olmazsam hicroşlar benide alır gideriz.....
sanırım özel g.o.s doğum yapacak orayada gidebilirim heheee hehee

mevlüde gelecek allah izin verirse

mira kuşummm nasılsın haberi saklıyorummm toplanacaksınız ben anlamaz ama zamanı gelmeden diyemiyorum biraz daha sabır kesinleşsin diyecem hehehee

hicroşşş maşşallah kızına valla ben bu veletlere baktıkca ne kadar büyük bir sorumlulukla karşı karışıya olduğumu anladım .........koca adam olacaklar bizde inş.hep gurur duyarız....

mevlüt ne zaaman kız damadımın yanına bende gelem sen de gelinini görürsün hehehe

şu haberi söyle çatlatma insanı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…