ilkkez aysonu kızlarını en tepede gördüm dedim aha sohbet varrr
hey gidi eski günler heyyyyy tühhh yaaa neşeyi arayacaktım kocasının cebini yani daldım çocuklara unuttum rüyamda gördüm latife gitmişiz ikimiz ben hamişimmmm
:1shok::1shok:yok artık kız yine hamile kalmayasın olur mu sana 3 çocuk hehehe ne gülerim haaa
bizde şimdi geldik eşimin başına taş düştü bizi kahvaltıya götürdüü ama hava çok esiyordu hiç dolaşamadık yedik ve geri döndükk
birsoo eşin ne kadar vermiş korseye ben karar veremiyorum ne yapsam ki
vavvvvvvvvvvvv herkes gelmişşşş evet haberim var ama zamanıda var söylemeninnn biraz daha bekleyelim
nurişim durumları biliyorum bende dışarı çıkmıyorum zaten iki bebe ile imkansız
ama geliyom valla ,kimseler yok diye dün girmedim
aaaa dün neşe ile konuştum iyiyim dedi rüyamı anlattım bişeyim yok dedi
kocası net alacakmış 3 komsu bir olacaklarmış ama neşe diyor o alana kadar ben doğuracam
çokda konuşamadık ev tlf yok cepten aradım evini hem aytunçun süresi bitmiş hemde ev olduğundan hemde veletlerden biri ağladığından konuşamadım ama çok özlemiş bizi ahh bi doğursam diyoo
allah izin verirse iki bebeğimi alacam koluma gidecem evine hicroşda gelecekkk heheheee
annemde olursam annemle olmazsam hicroşlar benide alır gideriz.....
sanırım özel g.o.s doğum yapacak orayada gidebilirim heheee hehee
mevlüde gelecek allah izin verirse
mira kuşummm nasılsın haberi saklıyorummm toplanacaksınız ben anlamaz ama zamanı gelmeden diyemiyorum biraz daha sabır kesinleşsin diyecem hehehee
hicroşşş maşşallah kızına valla ben bu veletlere baktıkca ne kadar büyük bir sorumlulukla karşı karışıya olduğumu anladım .........koca adam olacaklar bizde inş.hep gurur duyarız....
günaydınnnn hanımlarrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?