esen cnm 30 mayıs da allah ,izin verirse b.paşada olacak cnm buyur gel beklerimmmmmmmm
sen arabada kullanıyordun dimi atla gel kızzzzzzzzzzzz gelinimide getirr
evet canım araba kullanıyorum bende 30 mayıs düşünüyordum eşimin amcasının kızının nişanı varmış o gün o yüzden 1 hafta sonraya erteliycem
gerçi eşim akrabalarına çok kızgın erteleme diyor ama ayıp olur şimdi erteliycem o yüzden
kız hava güzel olursa gelirim ne güzel olur tabi yanım da biri lazım hem kız hem araba aynı anda olmaz
teyzelerrr nerdesinizzz hepiniz uyudunuzmu bugünlerde sayfayı hep ben online tutuyorum sanırım hiç kimse ugramıyorr. birde teyzeleri tontişimin son halleri.
ImageShack - Image Hosting :: dscf1068.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscf1076.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscf1077w.jpg
oy maşallah Allah nazarlardan saklasın sanada hayırlı günler dilerim canım
ben kalktım sabah 6 da kız uyudu şimdi ütü yaptım kahvaltımı yapmayı unutmuşum şimdi de kahvaltıdayım sizede bakayım dedim
kızı yıkayım dedim ama tek başıma cesaret edemedim vazgeçtim
hoşgeldin esencim. oo maşallahın var canımcım işlerini bitirmişsin. canım inan varya neleri unutuyoruz bir bilsen çocuklar olduktan sonra unutkanlık artıyor.
aslıcım sen tecrübelisin canım sence tek başıma yıkayabilirmiyim bebişi zor muusüprizzzzz
canım yıkayabilirsin ama çok dikkatli olman lazım inan ben 2 aylık olduktan sonra bir iki kere yıkadım. hep biz eşimle yıkıyoruz. eşim banyo yaptırmayı seviyor çünkü hep yardım etti.
benimde komşum gelmişti canım bakamadım. yine bekleriz buyrun gelinn. -tatlicadiarzu-aslıcım benim kızım uyandı şimdillik gitmeliyim görüşürüzzz
hoşgeldin dırımım. ohh afiyet olsun güzelim kek yapmışsınn. sorma benimde bir sürü ütüm var akşam yapacagım.tünaydınlar halam var yanımda ondan giremiyorum kızlar bebeklerle uğraşıyorum şimdi onlar uyudu
bende kek yaptım ıslak kek fırına attım azcık yatacam dün evi temizledim bugün sadece bir süpürdüm ütüm var ama uyuyayım öle yapacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?