Aysonu Kizlari 2008

esen cnm 30 mayıs da allah ,izin verirse b.paşada olacak cnm buyur gel beklerimmmmmmmm
sen arabada kullanıyordun dimi atla gel kızzzzzzzzzzzz gelinimide getirr

esen cnm 30 mayıs da allah ,izin verirse b.paşada olacak cnm buyur gel beklerimmmmmmmm
sen arabada kullanıyordun dimi atla gel kızzzzzzzzzzzz gelinimide getirr

evet canım araba kullanıyorum bende 30 mayıs düşünüyordum eşimin amcasının kızının nişanı varmış o gün o yüzden 1 hafta sonraya erteliycem
gerçi eşim akrabalarına çok kızgın erteleme diyor ama ayıp olur şimdi erteliycem o yüzden

kız hava güzel olursa gelirim ne güzel olur tabi yanım da biri lazım hem kız hem araba aynı anda olmaz

gel beklerim cnm nasıl uygun olursan iki kişi gel tek kişi gelll yeterki gell

uleyn dırım soyle yaa olmazsa da olmaz napalım yakana yapısmıcas ya
madem yumurtladın gerısını de getır yahuuuu:mymeka:
nesenın doguma az kaldı 30haftayı gecmıs gecen baktım takvımıne
sag salım alsın kucagına ınsallah

Son düzenleme:
gelmiş ama kaçırmışım dırımcım seni. bende notları giriyordum bilgisayara. çok şükür bitti notlar karneye hazırdır.

oy maşallah Allah nazarlardan saklasın sanada hayırlı günler dilerim canım
ben kalktım sabah 6 da kız uyudu şimdi ütü yaptım kahvaltımı yapmayı unutmuşum şimdi de kahvaltıdayım sizede bakayım dedim
kızı yıkayım dedim ama tek başıma cesaret edemedim vazgeçtim

hoşgeldin esencim. oo maşallahın var canımcım işlerini bitirmişsin. canım inan varya neleri unutuyoruz bir bilsen çocuklar olduktan sonra unutkanlık artıyor.

aslıcım sen tecrübelisin canım sence tek başıma yıkayabilirmiyim bebişi zor muusüprizzzzz

canım yıkayabilirsin ama çok dikkatli olman lazım inan ben 2 aylık olduktan sonra bir iki kere yıkadım. hep biz eşimle yıkıyoruz. eşim banyo yaptırmayı seviyor çünkü hep yardım etti.

canım yıkayabilirsin ama çok dikkatli olman lazım inan ben 2 aylık olduktan sonra bir iki kere yıkadım. hep biz eşimle yıkıyoruz. eşim banyo yaptırmayı seviyor çünkü hep yardım etti.

neyse bende eşimi bekliyim akşam birlikte yıkayalım tek başına cesaret edemem şimdi

tünaydınlar halam var yanımda ondan giremiyorum kızlar bebeklerle uğraşıyorum şimdi onlar uyudu
bende kek yaptım ıslak kek fırına attım azcık yatacam dün evi temizledim bugün sadece bir süpürdüm ütüm var ama uyuyayım öle yapacamm

aslıcım benim kızım uyandı şimdillik gitmeliyim görüşürüzzz
benimde komşum gelmişti canım bakamadım. yine bekleriz buyrun gelinn. -tatlicadiarzu-
hoşgeldin dırımım. ohh afiyet olsun güzelim kek yapmışsınn. sorma benimde bir sürü ütüm var akşam yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…