ben hep burdayım şekerim sizler yoksunuzz kaç gündür sayfayı açık tutuyorum -tatlicadiarzu-kizzz ceylin ne tatli olmus masallahhh
krispiii hgeldin kocaman olmus bebisin cinsiyeti belli miiii
kiz asli sankim kendin gelion bize laf carpmisin:mymeka:
maşallah canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.[/URL][/IMG]
buda yeğenim ecrinin ana babası ile beraber resmii
krispicim hoşgeldin.Kızlar ben Çıkıyorum namaz kılıcam kocİŞİm gelİr Şİmdİ yarın gÖrÜŞÜrÜz
fekocum yaaa kusura bakma msn de İlgİlenemedİm bİrİyle konuŞuyordun gÜzelİm nasılsın epeydr gÖrÜŞemİyoruz
tabi ben sonlara dogru geldim sanırım bugün okula gittim ve akşamda misafirlerimiz vardı gittiler sizleri okudum ve geldimmm.buraya coktan yaz geldi kusum
orasi serinmi
aslicim facebook foto dolu canim ordan bakbilirsinnnn
bir yandan sut sagiyrm su dandik tirleler varya pompali ondan aldim 7tl disari giderken cantama atayim diye
bugun de su kesikti elektrikli pompa kirliydi onla sagdm simdi de onunla sagiyrm dandik ama is goruyor yaw
buraya coktan yaz geldi kusum
orasi serinmi
bizim buralar serin kuşumm aman yaz gelsin bahar gelsin oralara
ayy haftaya allah nasip ederse mevlüt yapacaz eltimi aradım aramız iyi olanı neyse konuştuk vs. şu gıcık olanı sordum bi durumu vardı hani geçmiş olsun vs. demeyecem dedim...işte iyi olana anlattım hastanede yaptıklarını beni faceden sildiklerini vs. oda beni ablan olarak sayıyorsan kocanı üzme boşver senede iki kere ya görüyon ya görmüyon sen çok samimi olmadan konuş gitsin dedi ne huzurunu bozuyorsun dedi.....
neyse onu kapttım gıcık olanı arayam dedim ilk aradım tlf meşgule attı sonra işi vardır dedim birdaha aradım baya çaldırdım açmadı dedim işi bitmedi heralde dedim
baya zaman geçti tekrar aradım cepten yine açmadı
bu sefer biraz geçsin evi arayam dedim aradım evde cvp vermedi
aytunça dedim böle böle diye daha arama dedi :1shok::1shok:tmm dedim aferimm dedim içimden .....şimdi ben seni aradım cvp vermedin dönmedinde bende çocuklarla uğraşırken arayamadım diyecem kiii o kadar aramaya insan geri döner ben onla konuşmak istemediğimde birkere aradığında açmazdım sonra aradığında açardım ayıp olmasın diye
aslım hoşgeldin kuşum yollayım resmii
aman kus bosver ya
elti gemisi yurumez demisler zatiiiikaydirigubbakcemile3 senn uzerine duseni yaptin iste acmazsa aramaya ne hacetttt
benim elti de yine giyilmemis kiyafetleri vermeyi teklif etti iyi kaliteli seyler tanimadigim birine gitsin istemiyorum dedi tamam dedim ben de..tekrar reddetmek istemedim napim
kucuk amcamiz da yine ciciler almis
bizim minis pek kismetli masallah heryerden yagiyor
aslicim ben de bunu aldim iste cunku emzirmyrm sadece sgiyorum elektrikli pompa cok ses cikariyor bir de heryerde de kullanilmiyor cantamizda zaten tika basa dolu oluyor disardayken bununla sagarim didim simdi burda sessiz sessiz sagiyrum biras zahmetli tabi ama olsun
eyi etmisim yani aferin banakaydirigubbakcemile3
valla degisik gorusler var canim yaanuriş bebişleri ne vakit oturta biliriz
dimedigin kabahattttalkisalkisalkisalkisalkisalkisiyi etmişsin kuşum(dırımcım gibi bende desem olarmı) kaydirigub3
:roflol::roflol: Allah eyiligini vereeeee deli karuuuaslı burada ama yok evet kuşum elti gemisi yürümez bizimkini ben iteliyordum derine geldik boğuldum
t
valla degisik gorusler var canim yaa
bazilari 6aydan once oturmmamali idyor aa hicrosun dr 4 aylikken oturtmus benimki 5 aylik olcak pazar gunu ama hala oturtmuyorum 2 kere oturttum bikac dakikaligina
heves ettim dee
dimedigin kabahattttalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol: Allah eyiligini vereeeee deli karuuu
bize kiyafet cok geldi altin gelmedi hehe cok az takildi 5tane filan isteee
yok canim art niyetle soylemio onu biliyorum cogu kiyafeti kalmis zaten kizin kaynanam kizio giyilmeden kuculdu giydirmedi diye
valla degisik gorusler var canim yaa
bazilari 6aydan once oturmmamali idyor aa hicrosun dr 4 aylikken oturtmus benimki 5 aylik olcak pazar gunu ama hala oturtmuyorum 2 kere oturttum bikac dakikaligina
heves ettim dee
dimedigin kabahattttalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol: Allah eyiligini vereeeee deli karuuu
bize kiyafet cok geldi altin gelmedi hehe cok az takildi 5tane filan isteee
yok canim art niyetle soylemio onu biliyorum cogu kiyafeti kalmis zaten kizin kaynanam kizio giyilmeden kuculdu giydirmedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?