Aysonu Kizlari 2008

benimki de uyanik yaa 11de uyandirip yediriyoruz ama tabi burda olunca uyumadi cocukla oynaninca..hala aha uyuyacak yemedi de
uzun surcek anlasilan
biz de beyaz izliyoruz
o ajdanin hali ne oyle yaw iyice hortlak gibim olmusss

heheee kız ajdanın bunama yaşı geldi olacak tabi

ama güsel şarkılar var ...........kadın genç görünmek adına böle hatunn

kuş oaralarda havalar iyimi kalıyonuız

kizzz ceylin ne tatli olmus masallahhh
krispiii hgeldin kocaman olmus bebisin cinsiyeti belli miiii
kiz asli sankim kendin gelion bize laf carpmisin:mymeka:
ben hep burdayım şekerim sizler yoksunuzz kaç gündür sayfayı açık tutuyorum -tatlicadiarzu-
[/URL][/IMG]

buda yeğenim ecrinin ana babası ile beraber resmii
maşallah canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.
krispicim hoşgeldin.
fakecigimizde hoşgelmişsiniz herkes bugün buralardaymış.
buraya coktan yaz geldi kusum
orasi serinmi
tabi ben sonlara dogru geldim sanırım bugün okula gittim ve akşamda misafirlerimiz vardı gittiler sizleri okudum ve geldimmm.
dırımımım minnoşlar güle güle kirlensinler. hayırdır yeşil kaka yapmışlar sanırım o üşütme belirtisidir ama canım dikkat edin isterseniz.
nuraycık nasılsınız şeker meyra hanımımız nasıl şeker hanım msnden bir ara resimini istiyorm minnoşun ona göre.
dırımcım ikizlerimizin takvimdeki resimlerinden istiyorum.

aslicim facebook foto dolu canim ordan bakbilirsinnnn
bir yandan sut sagiyrm su dandik tirleler varya pompali ondan aldim 7tl disari giderken cantama atayim diye
bugun de su kesikti elektrikli pompa kirliydi onla sagdm simdi de onunla sagiyrm dandik ama is goruyor yaw

tamam canım faceden bakarım. aman o dandiklerle ben beceremedim gerçi elektrikliylede beceremedim ama. benim artık sütüm iyicede azaldı.

buraya coktan yaz geldi kusum
orasi serinmi

bizim buralar serin kuşumm aman yaz gelsin bahar gelsin oralara

ayy haftaya allah nasip ederse mevlüt yapacaz eltimi aradım aramız iyi olanı neyse konuştuk vs. şu gıcık olanı sordum bi durumu vardı hani geçmiş olsun vs. demeyecem dedim...işte iyi olana anlattım hastanede yaptıklarını beni faceden sildiklerini vs. oda beni ablan olarak sayıyorsan kocanı üzme boşver senede iki kere ya görüyon ya görmüyon sen çok samimi olmadan konuş gitsin dedi ne huzurunu bozuyorsun dedi.....

neyse onu kapttım gıcık olanı arayam dedim ilk aradım tlf meşgule attı sonra işi vardır dedim birdaha aradım baya çaldırdım açmadı dedim işi bitmedi heralde dedim
baya zaman geçti tekrar aradım cepten yine açmadı

bu sefer biraz geçsin evi arayam dedim aradım evde cvp vermedi

aytunça dedim böle böle diye daha arama dedi :1shok::1shok:tmm dedim aferimm dedim içimden .....şimdi ben seni aradım cvp vermedin dönmedinde bende çocuklarla uğraşırken arayamadım diyecem kiii o kadar aramaya insan geri döner ben onla konuşmak istemediğimde birkere aradığında açmazdım sonra aradığında açardım ayıp olmasın diye

canım sen yapacagını yapmışsın boşver kocişinde tamam dedikten sonraa salla gitsin. :jeyyar:

aman kus bosver ya
elti gemisi yurumez demisler zatiiiikaydirigubbakcemile3 senn uzerine duseni yaptin iste acmazsa aramaya ne hacetttt
benim elti de yine giyilmemis kiyafetleri vermeyi teklif etti iyi kaliteli seyler tanimadigim birine gitsin istemiyorum dedi tamam dedim ben de..tekrar reddetmek istemedim napim
kucuk amcamiz da yine ciciler almis
bizim minis pek kismetli masallah heryerden yagiyor

aslicim ben de bunu aldim iste cunku emzirmyrm sadece sgiyorum elektrikli pompa cok ses cikariyor bir de heryerde de kullanilmiyor cantamizda zaten tika basa dolu oluyor disardayken bununla sagarim didim simdi burda sessiz sessiz sagiyrum biras zahmetli tabi ama olsun
eyi etmisim yani aferin banakaydirigubbakcemile3

iyi etmişsin kuşum(dırımcım gibi bende desem olarmı) kaydirigubbakcemile3

aslı burada ama yok evet kuşum elti gemisi yürümez bizimkini ben iteliyordum derine geldik boğuldum

hehe sağ bakalım kuşum bende tık yok hatta hiç yok aliyi hep emzirdim artık çocuk ağlıyor memeden kafasını çekiyor sonra hırsla sarılıyor ama tık yokk neyse süt konusu derin yaram

kuşum kıyafetler iyi ise neden olmasın bizde öle büyüdük ama art niyetli bir şekilde teklif ediliyorsa almam ....bizimkilere kıyafet tek mayıs annelerinden birde gökçenden geldi
hçsonu eşimin teyzesinin oğlunun eşi geldi kadın iki yelek örmüş bir çeyrek getirmiş kızıda iki takım getirmiş aaaaaaaaaa unuttum eltim kırk uçurmada iki takım verdi biri tulum biri alt üst

nuriş bebişleri ne vakit oturta biliriz
valla degisik gorusler var canim yaa
bazilari 6aydan once oturmmamali idyor aa hicrosun dr 4 aylikken oturtmus benimki 5 aylik olcak pazar gunu ama hala oturtmuyorum 2 kere oturttum bikac dakikaligina
heves ettim dee
iyi etmişsin kuşum(dırımcım gibi bende desem olarmı) kaydirigub3
dimedigin kabahattttalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aslı burada ama yok evet kuşum elti gemisi yürümez bizimkini ben iteliyordum derine geldik boğuldum

t
:roflol::roflol: Allah eyiligini vereeeee deli karuuu
bize kiyafet cok geldi altin gelmedi hehe cok az takildi 5tane filan isteee
yok canim art niyetle soylemio onu biliyorum cogu kiyafeti kalmis zaten kizin kaynanam kizio giyilmeden kuculdu giydirmedi diye

kiz dirim sana didik duzgun beslen arti sutunu duzenli sag yoksa kesilir diye dinlemedinki:mymeka:
bak ben de 1aydr emzirmiyorum sagmasam aninda gider sut
uyarilmasi cok onemli prolaktin salgilaniyor ve sut olusuyor bu sayedeee
bebekler emmese de sag sen uyar gogus ucunu
sut rezene isirgan cayi ic humana ic bol yesillik yeee ozellikle dere otu ve taze sogan
ne gelirse kardir sadece yemekleri deil bebeklere sifa o

canım bende 6 aylık olana kadar oturtmadım dırımım.
nuraycım sizin dügünde takılarınız çok olmuşmuydu.

ajda aplam coştu beeee pehhhh

ben oturma işini tohtora soram yani öle adam gibi oturmasında destekli otursun hehe
babaları bugün daha bizi bile tanımıyolar diyor

bizede kıyafet gelmedi örgü geldi iyide oldu örgü bilenimiz yok altında aslında çok değil ama gelen ikidene takınca oldu biraz bende evde tutmak istemedim bozdurdum bankaya koydurttum allah korusun hani kötü bi günümüz olur çocuklarla ilgili oradan kullanırız dedim kuruşumuz yok yani gerçi cerrahpaşaya gittiğimizden ssk mız bakıyor ama lazım olur yinde işte biraz daha olur takımız mevlütte o kadar aslında çok takı taktık biz ama ummadığım kişilerden bişeyler geldi beklediklerimden olmadı

yok canim be nerde:roflol:
millet ev araba aliy dugun takilariyla:roflol: hos zaten bizimki sonradan formalite dugundu hevesimizi almak icin o yuzden de cok taki beklemek de yersiz olurdu:roflol:iste ancak dugununn masrafini cikarmis olduk olsun yeter Allah bereket versin dugun yanimiza kar kaldi:roflol:
o nerden cikti kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…