Aysonu Kizlari 2008

kuşum ama düzgün beslenemedimki ilk altı gün hastanede geçti oralarda ne bulursak yedik emzirmedim sağdım vs.ilaç aldım serumdu kandı öle geçti

sonra eve geldim yatamadım dinlenemedim güçüsüz dermansız iki hafta hastanede geçti ssk hastanesine gittikmi sabah çıkıp aksam geliyorduk oradan oraya koştur yemedim eve geliyordum annem işmi yapsın bebekleremi baksın yemekmi yapsın eee oda yorgun hastaneden .....kaynanamda geldi çok sağolsun yaptı bana yeşillikleri ben yemedim kuşum zaten başta çok azdı yaşadığım sinir stres dengesiz yemek çocuklara alışmak ve uğraşmak etkenleri oldu tam düzene oturdum giden gitti bende emziriyorum baştan hep sağdım biliyorsun......................

biliyorum canim kosturmacadan fazla dikkat edemedin yiyemedin dinlenemedin onlarin etkisi cok buyua.s
ama duzenli sagim da cok onemli en fazla 3 sat arayla sagmak gerekiyor
bak ben antibiyotik alirken nasil olsa dokuyorum sutu diye seyrek sagdim inanirmisinn 5 gunde sutum azaldi 700ccden fazla cikiyordu gunde simdi en fazla 600=650 cc cikiyor
yani ne kadar sagarsan o kadar sut olur sen sag yine de fayda faydadir bebisler anne sutu alsin

aslı kızz benim 13 bileziğim bir setim saatim o zamanın parası 700 ytl 300 dolar altın sayısını bilmiyorum olmuştu ne kadar net hatırlıyorum dimi amakaydirigubbakcemile3 düğünden eve geldik milleti yolcu ettik hasılatı saymıştık hahaaa:roflol:milletin derdi başka olur biz para saydık ama şöle bir analiz edem

set para etmiyor satıldığında alırken çok para

5 bileziği kaynanam 3 nü yapmış 2 sini eşim almış gr çok düşüktü para etmedi zaten bir bileziği kardeşinden borç almış sonradan iade ettim kaynanamla oturuken iki iyi para edecek bileziğim çalındı bir bilezikde yeşil altındı yani 4 bilezik gitmiş oldu

parayla salonun masrafını karşıladık kalanı mobilyaya verdik ....

doları aldık balayına gittik orada hasta oldum hepsi gitti altınların parasıda birazı ben ameliyat oldum 2 aylık gelinken ....geriside eşim işten çıkınca yedik

hahaa sonra çalıştık didindik bu küçük evi aldıkk

cnm sağdım kırkım çıkana kadar ama o kadar düzenli değildi dediğim gibi iki bebeğin bakımı üstelik alinin yeme probelmi vardı yedirene kadar çok uğraşoyordum 30 cc mamayı 1 saatte yediğini biliyorum...sonra kalan zamanda uyumak yatmak istiyorum ...şimdide emiyor diye sağmıyorum geçen ömere sağım dedim 20 dk. bir tatlı kaşığı çıktı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kiz dirim sizin hasilat eyiymis emme haydan gelen huya getmis:roflol:

asli sizde durumlar ne sekercimmm nerden aklina geldi gece geceee

he kuşum yaaa hep derim takarken hayrını görmemi dedi bu millet yaa diye

çalınan bileziklerimden birini babam takmıştı :çok üzgünüm:

sonra ne altın bilezikler aldım kuşum tanesi taaa o zaman 700 ytl idi

takardım şakır şakırr görmemişlik :roflol:severdim altın bileziği delikafadulden

şimdi olanları takmıyorum valla ama hep altın alır eşim hediyeleri

mevlütte kalın setimi ne var ne yok takacammm annemin tarafı herşeyi sattınmı diyor

görsün dost düşman barimmm

tak kusum seviyorsan
hem komsun bile laf etmis demi birsenin bilezikleri ev alirken gitti diyeeee
tak da gorsunler
ben hayatta altin takmadim takmam da tarzima uymazzzalkisalkisalkis

tak kusum seviyorsan
hem komsun bile laf etmis demi birsenin bilezikleri ev alirken gitti diyeeee
tak da gorsunler
ben hayatta altin takmadim takmam da tarzima uymazzzalkisalkisalkis

efet kuşum laflar oldu

artık canım istemiyor be kuşum boğuluyor gibiyim tek altın takı değilki çok gümüş almışım boncuklar ..........hehe kızım olsaydı ona verirdim ama saklayacam gelinlere vereceğim

aslı kaçtıııııııııııııııııııı bende ömeri besliyomm bezi düzgün yapmamışım kıyafetler islanmış

belkim birr de kizin olur dirimmm
belli olmas bu isler kismettt
bezden tasma varsa artik kucuk geliyor olabilir bezi
cok uykum gldi kusum yatacam opuym kocaman yarin gorusurussss

belkim birr de kizin olur dirimmm
belli olmas bu isler kismettt
bezden tasma varsa artik kucuk geliyor olabilir bezi
cok uykum gldi kusum yatacam opuym kocaman yarin gorusurussss

bu işler evet kısmet ama bize kafii iki çocuk

bakmak bişeyler vermek çok zor

rabbim olmayanlara versin valla

inş. gelinlerim kızım gibi olurlar onlara veririm

hadi güle güle kuşum ben yarın gezmeye gidebilirim

şimdiden haber verem iyi geceler çok öptümmm

günaydın kızlar
bakıyorum birsen artık geceleride takılıyorsun bacım yaaaa nerde o tauk gibi erken yatmalar
ooooohhhhhh böyle kalırsın gece nöbetlerine işte neyse ben bi kahaltı yapam gelirim karnum acıktı aç kalınca midem bulanıyor

bi,rsen seni tebrik ederim alla iki bebeyle gelebiliyorsun maşallah ne cesur karuymuşsun sen kıymetini bilsinler haaaa

cnm benim günaydın aksam beyaz vardı onu izledim baktım kuşumda burada lak lak yaptık .......geceleri nöbette tutsam kimse olmuyor diye girmiyorum cnm

hem bir saatte olsa uyumaya bakıyorum yoksa çok yoruluyorum ama gündüzleri buradayım .....sadece ev işi ve çocuklara bakıyorum ben dışarı işine çıkmıyorum .....
ondan evde rahat şimdi gezmeye gidecez iştee

sende ye yemeğini yiyebilirken yiyin vallla hamişken yiyemedim

geçen faceden hicroşa gittiğimiisin resimlerine baktım orada iyiyimiş vbee 4 aylıktım kanamdan 3 gün önce gitmiştik kanamdan sonra çöküş başlamış bende

kız hani siz çocuklara takılan altınlardan bahsedince ee sizde yeni dügün yaptınız ya ordan aklıma geldi kuşumm.
amann canımm yiyemişsiniz tam anlamıyla desenize sizde olmuş bende oda olmadı gizlice nikahlandıgım için :jeyyar:
çocuga takılanlarda eh işte Allah bereket versin nuraycıgımın dedigi gibi ama şu geri iade olayı başladı önümüz yaz dügün dernek sünnetti hepsi geriye iade edilecek. bizde olanla borç kapattık elde avuçta hiçbirşey yok. :1no2:

aynen güzelim haydan gelen huya gidiyor misali.
aslı kaçtıııııııııııııııııııı bende ömeri besliyomm bezi düzgün yapmamışım kıyafetler islanmış
kaçmadım şekercim benim minnoş uyanmıştı onu tekrar uyutayım derken bende onunla birlikte uyumuşum :1rolleyes:
ben geldim kimseler yok bakıyorum çıkacam eniştem gelecek alacak beni
kuzenime gidiyorum
ohh gez canım bugün hava çok güzel istda.

günaydınnn hanımlarrr krispicim nasılsın.

ay ben ajdayı hiç semem o yüzden izlemedim beyazı

ilk başlarda yiyemiyordum ama şimdi toparladım
hadi size iyi gezmeler önünüz yaz bol bol gezersiniz artık benimki kışa denk gelecek kasımın ortasında nasipse doğacak bebişim
şimdi bende evimi yerleştireyim

aslıcım merhaba tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın oğluşun 8 aylıkmı olmuş anaaaam maşallah yaww hadi sende ikinciyi patlat büyümüş oğluşun delikanlı olmuş

ahh aslıcığım günaydın cicim kız sen neden gisli nikahlandın abooo amma atraksiyonlu bizim aysonu hatunlaru yawww nurişimin kaynanası istemedi seni kimler istemedi

hepinizi ben istiyorum kuşlarım benimmmmmmmmmm

nurişim varya o kadar istiyorumki izmire gelmeyi hem izmiri görürüm hemde sizleri sılama ve sana gelmeyi istiyorum ama koca izin vermez (bak koca diyorum iki bebe engel değil yani)
öle bişey olmalıki o kendü elleri ile getirmeli inş.....

krispi cnm canım çokkkkkkkkkk gezmek istiyoru fıldır fıldır heheh
ama iki bebe ile yanlız çok zor annem de olmalı gezeyim

şimdide eniştem alacak arabada iki bebeği nasıl tutacam onu düşünüyom port bebeye birini koyacam fermuarını kapatmayacam biride kucağımda olacak

kızlar yaaaaaa benim alim çok geriniyor ama öle böle değilll kızarıyor bozarıyor özellikle mama yerken uykudan tam uyanmadıysa gerim geriniyorrrrrrrrrr uyurken ses çıkarıyor kk da okudum varmış öle çocuklar geçmişşşş doktor yok bişey demiş onlara olabilir 3 ayda geçer demişler
bende ikinci kontrolde gidecedğim

amma konuşmuşsunuz he gece gece benim olmadığımı mı gördünüz

biz sabah kalktık (gerçi yatmadım ki kalkam:)) eşim bizi sahile kahvaltıya götürdü oh mis gibi deniz havası kuzum uyudu rahatsız etmedi hiç
oradan da arkadaşımın mevlüdüne gittik şimdi geldim akşama da misafirimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…