kiz dirim sana didik duzgun beslen arti sutunu duzenli sag yoksa kesilir diye dinlemedinki:mymeka:
bak ben de 1aydr emzirmiyorum sagmasam aninda gider sut
uyarilmasi cok onemli prolaktin salgilaniyor ve sut olusuyor bu sayedeee
bebekler emmese de sag sen uyar gogus ucunu
sut rezene isirgan cayi ic humana ic bol yesillik yeee ozellikle dere otu ve taze sogan
ne gelirse kardir sadece yemekleri deil bebeklere sifa o
biliyorum canim kosturmacadan fazla dikkat edemedin yiyemedin dinlenemedin onlarin etkisi cok buyua.s
ama duzenli sagim da cok onemli en fazla 3 sat arayla sagmak gerekiyor
bak ben antibiyotik alirken nasil olsa dokuyorum sutu diye seyrek sagdim inanirmisinn 5 gunde sutum azaldi 700ccden fazla cikiyordu gunde simdi en fazla 600=650 cc cikiyor
yani ne kadar sagarsan o kadar sut olur sen sag yine de fayda faydadir bebisler anne sutu alsin
kiz dirim sizin hasilat eyiymis emme haydan gelen huya getmis:roflol:
asli sizde durumlar ne sekercimmm nerden aklina geldi gece geceee
tak kusum seviyorsan
hem komsun bile laf etmis demi birsenin bilezikleri ev alirken gitti diyeeee
tak da gorsunler
ben hayatta altin takmadim takmam da tarzima uymazzzalkisalkisalkis
belkim birr de kizin olur dirimmm
belli olmas bu isler kismettt
bezden tasma varsa artik kucuk geliyor olabilir bezi
cok uykum gldi kusum yatacam opuym kocaman yarin gorusurussss
günaydın kızlar
bakıyorum birsen artık geceleride takılıyorsun bacım yaaaa nerde o tauk gibi erken yatmalar
ooooohhhhhh böyle kalırsın gece nöbetlerine işte neyse ben bi kahaltı yapam gelirim karnum acıktı aç kalınca midem bulanıyor
bi,rsen seni tebrik ederim alla iki bebeyle gelebiliyorsun maşallah ne cesur karuymuşsun sen kıymetini bilsinler haaaa
kız hani siz çocuklara takılan altınlardan bahsedince ee sizde yeni dügün yaptınız ya ordan aklıma geldi kuşumm.yok canim be nerde:roflol:
millet ev araba aliy dugun takilariyla:roflol: hos zaten bizimki sonradan formalite dugundu hevesimizi almak icin o yuzden de cok taki beklemek de yersiz olurdu:roflol:iste ancak dugununn masrafini cikarmis olduk olsun yeter Allah bereket versin dugun yanimiza kar kaldi:roflol:
o nerden cikti kizz
amann canımm yiyemişsiniz tam anlamıyla desenize sizde olmuş bende oda olmadı gizlice nikahlandıgım için :jeyyar:aslı kızz benim 13 bileziğim bir setim saatim o zamanın parası 700 ytl 300 dolar altın sayısını bilmiyorum olmuştu ne kadar net hatırlıyorum dimi amakaydirigubbakcemile3 düğünden eve geldik milleti yolcu ettik hasılatı saymıştık hahaaa:roflol:milletin derdi başka olur biz para saydık ama şöle bir analiz edem
set para etmiyor satıldığında alırken çok para
5 bileziği kaynanam 3 nü yapmış 2 sini eşim almış gr çok düşüktü para etmedi zaten bir bileziği kardeşinden borç almış sonradan iade ettim kaynanamla oturuken iki iyi para edecek bileziğim çalındı bir bilezikde yeşil altındı yani 4 bilezik gitmiş oldu
parayla salonun masrafını karşıladık kalanı mobilyaya verdik ....
doları aldık balayına gittik orada hasta oldum hepsi gitti altınların parasıda birazı ben ameliyat oldum 2 aylık gelinken ....geriside eşim işten çıkınca yedik
hahaa sonra çalıştık didindik bu küçük evi aldıkk
aynen güzelim haydan gelen huya gidiyor misali.kiz dirim sizin hasilat eyiymis emme haydan gelen huya getmis:roflol:
asli sizde durumlar ne sekercimmm nerden aklina geldi gece geceee
kaçmadım şekercim benim minnoş uyanmıştı onu tekrar uyutayım derken bende onunla birlikte uyumuşum :1rolleyes:aslı kaçtıııııııııııııııııııı bende ömeri besliyomm bezi düzgün yapmamışım kıyafetler islanmış
ohh gez canım bugün hava çok güzel istda.ben geldim kimseler yok bakıyorum çıkacam eniştem gelecek alacak beni
kuzenime gidiyorum
cnm benim günaydın aksam beyaz vardı onu izledim baktım kuşumda burada lak lak yaptık .......geceleri nöbette tutsam kimse olmuyor diye girmiyorum cnm
hem bir saatte olsa uyumaya bakıyorum yoksa çok yoruluyorum ama gündüzleri buradayım .....sadece ev işi ve çocuklara bakıyorum ben dışarı işine çıkmıyorum .....
ondan evde rahat şimdi gezmeye gidecez iştee
sende ye yemeğini yiyebilirken yiyin vallla hamişken yiyemedim
geçen faceden hicroşa gittiğimiisin resimlerine baktım orada iyiyimiş vbee 4 aylıktım kanamdan 3 gün önce gitmiştik kanamdan sonra çöküş başlamış bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?