Aysonu Kizlari 2008

kuşumm benim kendi ailem istemedi gerçi eşimin aileside nikahtan bir gün önce ögrendi ertesi gün nikah olacagını.ailemin istememe sebebi eşimin ikinci eşi evliligi olmam,kızının olması falan filan evlenirsek birşey demezler dedik 2-3 ay konuşmadılar benimle canım ailem onlar bambaşka şimdi üzdügüm günlere yanıyorum. senağlama

selam kızlar ben geldim çok yoruldum yazlıkları çıkardım kışlıkları bazanın altına koydum yorgan battaniyeler felan yerleştirdim ama çok yoruldum eski enerjim yok bende hemen belim ağrıyor kendimi yorunca kanama oluyorum ondanda korkuyorum geçen gün çok gezdim diye kanama olmuşum ama nasıl korktum anlatamam kızlaraaahhhhh birsen aaaahhh kanama deyince sen aklıma gerliyorsun
neyse kendimi fazla yormayacam aar azar yaparım yaz temizliğimi

kızz fatoş manyakmısın sen neden iş yapıyorsun yanlışda anlamıyorsan kanaman olmuş delimisin sen yaaaa

kızlar selam ya ben adımı açık unutmuşum
neyse ben varmışım gb yazmışınızdır he he
kocişim fuara gitti ist a
yarın akşam gelicek
yalnızız gne
hasta oldum ben zaten bu ay koca yoktu bebek ummuyodum:)

bencede krispicim sen hem niye yalnız başına yapıyorsunki canım yardım edecek kimse yokmu.
canım yok yaaa benim ailem samsunda burda kimsem yok kaynanam ar ama onun yanında rahat edemem ben hem öyle fazla yormuyorum kendimi bir gün bi şey bir gün başka şey yapıyom okadarcıktan bişey olmaz

kızz fatoş manyakmısın sen neden iş yapıyorsun yanlışda anlamıyorsan kanaman olmuş delimisin sen yaaaa

kız okadar ağır işler değil o günü çok gezmişim farkında değilim çok ayakta kaldım ondan oldu yoksa işlerimi dinlene dinlene yapıyorum merak etme canım benim bebişime iyi bakarım benimki çok erken oynamaya başladı anlaşılan oda ablası gibi yaramaz olacak 15 gündür kıpırdıyor buse 3.5 aylıkken oynadı bu ise 3 aylıkken kontrole gittiğimizde kıpır kıpırdı doktor boyunu bile ölçemiyordu bu busedende yaramaz olacak

nuray kuşum bugün hiç görünmedin gerçi sitede görmüştüm ismini ama buraya ugramadın.
miramızda gelip gitmiş.

eh iste canim iyi ama yorgunum gece cok gec yattik erken kalktim
evet oglene dogru geldik
simdi de okani izlemek istiorummmmm uyumiycimmmmmdelikafadulden

günaydın kızlar dün gezdik ama morelim bozuldu

ali kuşum dün yemek yerken kustu mamalar burnundan geldi sonra uyudu neyse gittim tekrar yemek yediriyorum aman yine çocuk kustu ....kafayı yiyecektim burnu tıkalı deniz suyumudur nedir ondan sıkıyorum.....ama çocuğun genzi dolu ağzına balgam geliyor yutamıyor kakasıda yeşildi üşüttü demek ya ömerde huysuz onunda burnu tıkalı ama bayadır bölelerdi yarın doktora gideceğim alığ çocukları

çok canım sıkıldı off ya diyorum acaba nazarmı deyiyor kuzularıma ya çok huzurlu sakinler milletin bebeği çığlık çığlığa ayyyyyy kafayı yıiyorum yaw

dırımcım canımm geçmiş olsun güzelim bence üşütmüşler sanırım. yarın dra götürecekmişsin nasılsa güzelim deniz suyundan günde 3-4 kere aralıklarla sık onun çok faydası oluyor kendimizden biliyorum.

herkese günaydınnn güzel pazarlar.

aslıcığım çocuklar huzursuz vs.değil hem kakası sürekli yeşil değil biraz önce aldım sapsarı

ama genizleri dolu anlıyorum ömer daha sakin bakamıyormuyum ben bu çocuklara yaa

şimdi doktor araştırıyorum medıcalparkda var bi doktor orasını gebeliğimden ötürü istemiyorum hizmette var kuzenimin bebeğini götürüyolar orada kadın bir iki konu hakkında yorumunu söyledi biraz tuaf geldi

şimdi kk da okudum birini araştırdım kadını hep güzel yorumlar yapılmış

özel muaynanesi var bakalım yarın arayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…