ahh aslıcığım günaydın cicim kız sen neden gisli nikahlandın abooo amma atraksiyonlu bizim aysonu hatunlaru yawww nurişimin kaynanası istemedi seni kimler istemedi
hepinizi ben istiyorum kuşlarım benimmmmmmmmmm
nurişim varya o kadar istiyorumki izmire gelmeyi hem izmiri görürüm hemde sizleri sılama ve sana gelmeyi istiyorum ama koca izin vermez (bak koca diyorum iki bebe engel değil yani)
öle bişey olmalıki o kendü elleri ile getirmeli inş.....
krispi cnm canım çokkkkkkkkkk gezmek istiyoru fıldır fıldır heheh
ama iki bebe ile yanlız çok zor annem de olmalı gezeyim
şimdide eniştem alacak arabada iki bebeği nasıl tutacam onu düşünüyom port bebeye birini koyacam fermuarını kapatmayacam biride kucağımda olacak
kızlar yaaaaaa benim alim çok geriniyor ama öle böle değilll kızarıyor bozarıyor özellikle mama yerken uykudan tam uyanmadıysa gerim geriniyorrrrrrrrrr uyurken ses çıkarıyor kk da okudum varmış öle çocuklar geçmişşşş doktor yok bişey demiş onlara olabilir 3 ayda geçer demişler
bende ikinci kontrolde gidecedğim
canım yok yaaa benim ailem samsunda burda kimsem yok kaynanam ar ama onun yanında rahat edemem ben hem öyle fazla yormuyorum kendimi bir gün bi şey bir gün başka şey yapıyom okadarcıktan bişey olmazbencede krispicim sen hem niye yalnız başına yapıyorsunki canım yardım edecek kimse yokmu.
kızz fatoş manyakmısın sen neden iş yapıyorsun yanlışda anlamıyorsan kanaman olmuş delimisin sen yaaaa
geldim mesajlari okudum ciktim aslicimm
nasilsinnn
iyi geceler esennnnnn tatli ruyalarkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar dün gezdik ama morelim bozuldu
ali kuşum dün yemek yerken kustu mamalar burnundan geldi sonra uyudu neyse gittim tekrar yemek yediriyorum aman yine çocuk kustu ....kafayı yiyecektim burnu tıkalı deniz suyumudur nedir ondan sıkıyorum.....ama çocuğun genzi dolu ağzına balgam geliyor yutamıyor kakasıda yeşildi üşüttü demek ya ömerde huysuz onunda burnu tıkalı ama bayadır bölelerdi yarın doktora gideceğim alığ çocukları
çok canım sıkıldı off ya diyorum acaba nazarmı deyiyor kuzularıma ya çok huzurlu sakinler milletin bebeği çığlık çığlığa ayyyyyy kafayı yıiyorum yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?