esen cnm geçn kendin dedin paraları yoktur onların diye yoktur önemsemiyolardır
sanki bizimki ne taktı iki çeyrekkkk tittirrrrrrrrr ett boşverrrr
senle alaksı yoktur yani
offfff çok keyifsizim uyumak isityorum yorgunum çocuklar ıhlıyor mıhlıyor kaynım kızarkadaşı ile gelecekmiş sabah bulaşığı duruyor tezgahda çocukları salona götürdüm odalrını havalandırıyorum
süpürecem sonrada mutfağa geçecem aygaz silinecek bulaşık makinaya girecek
lavoba klozet yıkanacak ve çamaşır asılacak offfffffff 1 saat benim için ama kalkmıyor vücudum ya
çoksağolun kızlar çocuklar eski haline dödüler alişimin bi kakası yeşil sarı ise diğeri sapsarı
ama cin gibiler off ne zormuş çocuk sahibi olmak ufacık şeyde panik panik ibde o arkadaşın dedikleri
beynim zonkladı bütün gün deli oldum
kaynım geldi kız arkadaşı ile kızcağız iki takım almış birer battaniye şimdilerde penye battaniye lazım oluyor
hımmmm
bana kimse bişe yazmıyor galiba puanım o yüzden mi artmıyooooo:uhm::uhm:
valla iyyim dedi krispi hamişlik iyiymiş bualntısı geçmiş net alacaz dedi
akrabaları ile ortakmış 4 kişi ağır geliyor diye çıkmışlar şimdi iki kişi kalmışlar olursa bağlanacağım dedi..
alimin kakası yeşil gelmiş kızlar yaaa neden acaba tecrübeli annişler cvp verin bana yaa
bababaaa fake hanım krispi gelince geldi sayfaya bizi beğenmiyordu o zaman
sakın ne yazayım yazacak bişeyim yok deme
kızlar benim kaısklarım ağrıyo nurişimle konuştuk belki yumurtluyorsundur dedi inş. öle olur kırkımız çıktı kırk bitmeden 2 hafta önce kanamada kesildi leke vardı o da bitmişti pazar itibari ile bugüne kadar kahve leke geldi ...inş.......benim yumuşlar çıkmıştır piyasaya ben yumurtlamıştırım yoksa yine bana doktor yolları
hicrosss bizimki de onun pembesi cok seker saolsun mira teyzesiiiiiiikaydirigubbakcemile2
yesil kaka genelde usutme sebepli oluyormussss netten okuduguma gore
bazi yerlerde de fazla beslenme veya gaz sonucu olur diyo
uzun surmezse sorun yokkk
yeşil kaka biraz önce son bulmuş
bıcı bıcı yaptıkkk bende dahil tek babamız yapmadı kaka baba o
ömerim uyuyor alim mızıklıyor aksam oldumuuu bi hal alıyor gündüzde maden ocağında çalışmış gibi
uyuyor yıkadık bide iyi uyusun diye ........yatağında çığlık çığlığaa ankucağımızda uyuyorzz.......
fake seni anlıyorum cnm heleki çağresizlik işte bi o çok kötü ama sen demezmisin hayırlısı
belki hayırlısı bu şimdi .....
bu arada ben ömerle alişimi tarttım ömer aliye 200 gr fark atmış yaa
ali 3600 olmuş ali 3800 ömerin elleride dombili olmaya başladı ömerde alide ise daha hafif
beyazda ajda apla var onu izleyecem fasıl yapacaklar herif uyuduu
kiz dirim sana didik duzgun beslen arti sutunu duzenli sag yoksa kesilir diye dinlemedinki:mymeka:
bak ben de 1aydr emzirmiyorum sagmasam aninda gider sut
uyarilmasi cok onemli prolaktin salgilaniyor ve sut olusuyor bu sayedeee
bebekler emmese de sag sen uyar gogus ucunu
sut rezene isirgan cayi ic humana ic bol yesillik yeee ozellikle dere otu ve taze sogan
ne gelirse kardir sadece yemekleri deil bebeklere sifa o
ajda aplam coştu beeee pehhhh
ben oturma işini tohtora soram yani öle adam gibi oturmasında destekli otursun hehe
babaları bugün daha bizi bile tanımıyolar diyor
bizede kıyafet gelmedi örgü geldi iyide oldu örgü bilenimiz yok altında aslında çok değil ama gelen ikidene takınca oldu biraz bende evde tutmak istemedim bozdurdum bankaya koydurttum allah korusun hani kötü bi günümüz olur çocuklarla ilgili oradan kullanırız dedim kuruşumuz yok yani gerçi cerrahpaşaya gittiğimizden ssk mız bakıyor ama lazım olur yinde işte biraz daha olur takımız mevlütte o kadar aslında çok takı taktık biz ama ummadığım kişilerden bişeyler geldi beklediklerimden olmadı
cnm sağdım kırkım çıkana kadar ama o kadar düzenli değildi dediğim gibi iki bebeğin bakımı üstelik alinin yeme probelmi vardı yedirene kadar çok uğraşoyordum 30 cc mamayı 1 saatte yediğini biliyorum...sonra kalan zamanda uyumak yatmak istiyorum ...şimdide emiyor diye sağmıyorum geçen ömere sağım dedim 20 dk. bir tatlı kaşığı çıktı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?