Aysonu Kizlari 2008

off nirdesiniz yavs kimseler yok bende kızı emzirdim canım sıkıldı

bu arada kızlar benim eşimin tarafı hiçbişe takmadı bir çöp bile almadılar torunlarına (
ya beni sevmiyorlar yada işlerine gelmiyor anlamadım gitti

esen cnm geçn kendin dedin paraları yoktur onların diye yoktur önemsemiyolardır

sanki bizimki ne taktı iki çeyrekkkk tittirrrrrrrrr ett boşverrrr

senle alaksı yoktur yani

offfff çok keyifsizim uyumak isityorum yorgunum çocuklar ıhlıyor mıhlıyor kaynım kızarkadaşı ile gelecekmiş sabah bulaşığı duruyor tezgahda çocukları salona götürdüm odalrını havalandırıyorum
süpürecem sonrada mutfağa geçecem aygaz silinecek bulaşık makinaya girecek
lavoba klozet yıkanacak ve çamaşır asılacak offfffffff 1 saat benim için ama kalkmıyor vücudum ya

aman boşverdim zaten bize dokunmasınlarda başka ihsan istemem

canım kendini çok fazla yormadan yap bak birgün yorgun düşer hasta olursun eşine de yaptır yardım etsin sana

iyi aklıma getirdim bende havalandırayım odayı havasız kaldı

benim kuzu da şimdi uyudu zorla hem emmek istiyor hem emmiyor gazı geliyor çıkaamıyor sürekli ses çıkarıyor anlamadım gitti yaa

dirim kuss uzme kendini olur boyle ara sira onemli birsey deildir umarjm
sen cok gusel bakiosun kuzulara sakin moralini bozma canimmm
asliya cvp yazarken senin msj gume gitti canim ben de cok istiyorum seni gormeyi Allah buyuk bakarsin birgun karsilasirissss

dırımcım canım üzülme olurmu öyle şey sen güzel bakamayacakta başka kim bakacak canım elbetteki güzelbakıyorsundur güzel anne. nuray kuşunda dedigi gibi olur canım oo daha neler neler atlatacak minik kuzucuklar.
bu arada dırımım havalar iyice güzelleşsin bizede beklerim tatlımm. nuraycım senide tatlım.
bu arada nuray sen nazilliye gidecekmisin yazın. eger nazilliye geliyorsan mutlaka görüşmek isterim canım benim.

çoksağolun kızlar çocuklar eski haline dödüler alişimin bi kakası yeşil sarı ise diğeri sapsarı

ama cin gibiler off ne zormuş çocuk sahibi olmak ufacık şeyde panik panik ibde o arkadaşın dedikleri

beynim zonkladı bütün gün deli oldum

kaynım geldi kız arkadaşı ile kızcağız iki takım almış birer battaniye şimdilerde penye battaniye lazım oluyor

dırımım kuşum çok sevindim minik kuşların iyi olmasına. kendinize çok dikkat edin.
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin tatlı rüyalar. herkesi çok çok öpüyorum.

kapanışta benden açılışta benden.
günaydınnnnn herkeseeee güzel bir hafta olması dilegiyle herkese iyi günler.

oo kızlarr uyanın artıkk öglen olduu hareketlenin bakayım ben okula gittim bir ders yaptım geldimm. şimdi tontişimin uyumasını bekliyorum sonra temizlik yapacagım. artık biran yalnız bırakamıyorum gözümün önünde yoksa birşey olacak diye korkuyorum.

günaydınlar kızlar biz hastaneye gidiyoruz her gidişimiz böyle olur inş. çok iyi bebeklerim ama cerrahpaşda cvp bulamadığımız sorualarımızı soracağıx birde yeşil kaka hee bide mamamızı nasıl ayarlayacaz . babamız yoldaymış bende şimdi ciciler giydireceğim temiz temiz gidelim

günaydııın bizde şimdi kahvaltı aptık
ya benim kızım akşam çok emmedi niye ki acaba sabahta uykusunda emzirdim cadıyı şimdi mışıl mışıl uyuyoo
birsencim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim:)hayırlı haberlerle gel inşallah

ne güzel kırk kat yabancı bile bişeyle almış benim eşimin amcası yarım kilo tulumba tatlısı (baklava olsa gam yemiycem)almış gelmiş bi de zengin olacaklar hiçbişe almasa daha iyi

selam millett ben gene arazideydim malumm ama fırsat olmuyor bu ara gerçekten ev di kızlardı bir yandan anama gidip geliyom işte öle ceylin sabahtan beri uyumadı hiç mır mır mır başım ağrıyor resmen migrenim tuttu ilaç aldım şimcik inşallah geçer zilliyi yeni uyutum bakalım ne kadar uyuyacak .
cumartesi dr gittik kontrolü vardı ceylinin dr herşey normal dedi kilosu boyu artmış biraz işte ve önümüzdeki ayın 17.sinde sintigrafi filmi tekrar çekilecek sonuca göre ilaç dozlarımız azaltılacak yada kesilecek inşallah düzelme vardır da şu ilaçlardan kurtuluruz gerçi kusmalar azaldı ama ilacı unutuğumuzda yada dışarı çıktıımızda bazen veremiyoum saati kaçıyor işte unutkanlık malum ozamanda kusmaya başlıyor ama bakalım ne sonuç çıkacak eee sizler nasılsınız

birsoşum eğer ağlamıyorsa bir sıkıntı yoksa korkma üşütünce olur anne sütünden yani senin yediklerinden kaynaklanabilir ama devam lı oluyorsa dr mutlaka sor canım ceylinde yaıyordu arada ama düzeliyordu kendiliğinden bide mama veriyorsun ya sende benim gibi değişken olabilir kimbilir hiç belli olmuyor ama kaka rengi hep yeşil olunca bir sorun var demektir ama 1-2 kes olup düzelirse sorun yoktur korkma

doğumdan sonra belki düzelme olur reglinde ve yumurtlamanda öle oluyormuş ya hormonlar rahim vss düzelebiliyormuş inş. herşey yolunda gider canım amannn olmasa nolur kızzzzzz =) 2 dene yavruşun oldu zaten artık üzülecek bişii yok heralde demii =)) herşeyin hayırlısını versin rabbim

hicrosss bizimki de onun pembesi cok seker saolsun mira teyzesiiiiiiikaydirigubbakcemile2
yesil kaka genelde usutme sebepli oluyormussss netten okuduguma gore
bazi yerlerde de fazla beslenme veya gaz sonucu olur diyo
uzun surmezse sorun yokkk

evet aynen öle bacımm sadece uzun sürerse bir rahatsızlık var demektir

he valla bende kaç defa didim ama haspam dinlemiyorki bizi yom efendim o sıkıntya giremezmişş bide onu düşünüp sıkıntı edemezmiş kendine sütün giderse sadece mama iile beslersen bebişleri hem sağlık hem maddi yönden sıkıntı çekmeyecenmi gıı lohusasın diye üstelemiim dedim ama bacım seni sevdiğimizden iyiliğini istediğimizden diyoz kızma emüüŞeniz

ohh bol bol takılar gelsin bacım sizeee maşallah maşallah gelsin gelsinde bebişler için kullanırsın lazım olunca işte ne güzell kıyafete gelince e oda gelir kızım mevlütte merak etme iki dene de bende gelecek :roflol:

sen pes etme gitti deyip durma hemde gider öle valla hep psikolojik sütün gelmesi gitmesi unutma sen beslenmene dikkat et bol sıvı al e rezenede bozada bulgurda ok iyi geliyor devam elara ne çıkarsa ver minik lere çoğalır gene inşallah emzirmk gibisi varmı yaww ahhhhhhhhh ahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…