Aysonu Kizlari 2008

saol canım zaten dişimi sıkıyorum iş neyin yapmıyorum artık allah razı olsun anam yanımda hep
bulaşık bile yıkatmıyor:) annelik böyle bişey galiba:1hug:

ewt canım analık öyle bişey yaaa anaların hakkı ödenmez yaa
sen gazi osmanpaşadamı oturuyodun kıı yanlış hatırlamıyorsam hangi hastaneye gidiyodun sen

evet doğru hatırlıyon canım ben gaziosmanpaşa özele gidiyordum ama bu taş ağrısında bana yakın olan özel yıldıztabya bilgeye gittim

ayy demekki henüz kafayı sıyırmamışım accuk daha kaldı ama onuda oğlum halleder bende akıl kalmaz
ay oğlum deyince bi garip geliyor yaww bu zamana kadar kızım kızım şimdi oğlum çok garipa.s

ne bilem kızlar yaaa
ben hala aynı dusuncedeyim tek cocuk daha iyi
kardeşi olsun diye deil
kendim icin istiyorum bunu farkettim:kedi::kedi::kedi:
evet evlat sevgisi cok baskaymis
neyse hakkımızda hayırlısı olsun
zaten işler kesat giderse yapmam ikinciyi
goz gore gore cocukların gelecegini riske atmam

neşem cok uzuldum yaaa
yıkama zaten kız ne bulasıgı karnın burnuna gelmiş iş mi yapacaksın
Allahtan az kalmıs 38haftada sezaryene alıyorlar

ayy demekki henüz kafayı sıyırmamışım accuk daha kaldı ama onuda oğlum halleder bende akıl kalmaz
ay oğlum deyince bi garip geliyor yaww bu zamana kadar kızım kızım şimdi oğlum çok garipa.s

erkek cocuklar cok yaramaz oluyor tatos
haklisin hazirlikli ol kafanin kalan kismini da o zaman yirsin artikin
laelaelaelaelaedelikafadulden
:jeyyar:

canım yaa meyra büyüsün ozaman daha çok isteyeceksin ikinciyi
tabiki herkes ewlwdını en iyi şakilde yetiştirmek ister ama o kızında bi kardeşe ihtiyacı olcak allah hakkınızda hayırlısını wersin bacım bakalım zaman ne gösterir

neşe kııı gün bellimi sezeryn günü

erkek cocuklar cok yaramaz oluyor tatos
haklisin hazirlikli ol kafanin kalan kismini da o zaman yirsin artikin
laelaelaelaelaedelikafadulden
:jeyyar:

ewet öyle oliyler bakalım ne olcek korkuyorumda aslında bu zamanda erkek ewlat yetiştirmek çok zor napcez bilmiyom geride yollayamazsın çok geç geliyor bilene tekmelere şimdiden başladı

ewet öyle oliyler bakalım ne olcek korkuyorumda aslında bu zamanda erkek ewlat yetiştirmek çok zor napcez bilmiyom geride yollayamazsın çok geç geliyor bilene tekmelere şimdiden başladı

:roflol::roflol:
Allah iyiligini versin tatos
geri de yollayamazsin diookaydirigubbakcemile3

bu zamanda kiz yetistirmek de cok zor canim
daha da onemlisi korumak kollamak zaman cok kotuuuuu
erkekler bir sekilde kendini kurtariyo bu hayatta
ama kiz cocugunun uzerinden elini cekemezsin maddi manevi hep arkasinda durman lazim
kiz anasi misin hep fedakarlik hep fedakarlikmafoldumbenmafoldumben
Allah iyilerle karsilastirsin :gitme:

tabi tabi kız ewlatta zor erkekler daha kafasının dikine gidiyorlar bence kızlardada war amma erkekler kadar değil
allah ewlatlarımızı hayırlı ewlat etsin yaa

hihihihi annemler gibi dedin:))))))))))) bende böyle şeyler düşünüyorum eskiden komik gelirdi kendime inanamıyorum değişime uğruyorum:)))

drım anasınamı gitti kızlar....tüh ya valla özleyecem ....onu okumak hoşuma gidiyor neler yaptıyını yazdıkça bende gaza geliyorum vallaaa kızlar:) ayıp diyorumm uan kendinden valla yaa iyi oluyord şimdi tembelikk ederim ben:))) çabuk gel drım....

kocaları ve kayın valideleri kazana atıp kaynatak..aman boşverin yaa takmayın kafanıza ...aslında bizde hata sevgimizi çok gösteriyoruz kaldıramıyorlar...nedir alıp veremedikleri anlamış değilim..off offf

ooo krispiii anan masallah ne cok calismis kiz abooo 6 cocuk nasil dourmusssss
sanirim oglani bulana kadar calismislar malum oglansiz olmiyyyy:roflol: yani mutlaka isteniyor burasi turkiye:roflol:
ama cektirdi diosun

bebeklik dirimin kardesinin pc var sanirim
gelir yani netsiz kalmaz okaydirigubbakcemile3
annenler ne dio kisss
fedakarlik olayi mi:)))
ama dogru deil mi erkek annelerine bise olmuo yaaaaaaaaaa

ee tabi burası türkiye ama benim için geçerli değil
anamlar erkeği bulana kadar ypmış
heleki karadenizde ozamanlar oralarda öyleydi
kız hiçde 6 tane çocuk doğurmuş karuyada benzemiyor en büyük ablamla kızkardeş zannediyorlar onları ablam burnundan soluyor o zaman kendüsü iki dene doğurana kadar anam kadar olmuş bide pufluyor gacı

nurişim benden hayırlı dünürmü bulacan kızz allah hayırlısı ile karşılaştırsın didinnn

evlatlarımız adlarını taşıdığı zatlar gibi olsunn

ali gibi yiğit olsun diye koydukk iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…