Aysonu Kizlari 2008

ben geldim ama siz gidiyorsunuz sanırım neyse canlarım. dırımcım dün aşı olmuşsunuz geçmiş olsun kuzulara. annenlere gidiyormuşsun güle güle.
Nuray canım benim kızımızda huysuzmuş geçmiş olsun dişlerdendir canım benim calgeljel var çok iyi geliyor istersen alıp sürün.
benimde canım çok sıkkın kızlar bana ne olurr özellikle neşemmm sen hamilesinn krispi sende canım bana dua edin hayırlısı ne ise o olsun hakkımda hergün Allah'ıma yalvarıyorum.çok üzgünüm çook senağlama

aslım hayırdır neden canın sıkkın bitanem
seni hic boyle gormemiştim sasırdım
eşinle mi ilgili yoksa baska bir sorun mu var:teselli:

aslım hayırdır neden canın sıkkın bitanem
seni hic boyle gormemiştim sasırdım
eşinle mi ilgili yoksa baska bir sorun mu var:teselli:

evt kuşum eşimle sabrediyorum ama bilmiyorum nereye kadar Allah'ıma dua ediyorum herşeyin hayırlısını ver diye işlerin içinden nasıl çıkacagım bilmiyorum o kadar çok doluyumki nurayım artık patlamak üzereyim dayanamıyorum.

selam kızlar nasılsınız

bebeklik canım gözün aydın olsun,ne güzel haber.
birsenim hepiciğinize geçmişolsun eşin hariç aile boyu aşılandınız dimek he:))
fakem sen nuray ın dediklerini uygula bence ve fazla stres yapma lütfen
aslım allah sana sabır versin ya eşin niye bu kadar anlayış anlamıyorum
karşına alıp konuşsan diyecem ama sen bunu yapmışındır.biran önce tatilolsada başını dinlesen bari

ayyyy kızlarrr başıma gelenlerrrrr ayyy çok şokummmmm biri beni eklemiş ama bu ara bende msn adresi çok bol kk arkadaşları artınca biri vardı yasemin9090 yasemin adında bir komsumuz vardı ben o sandım ama bayadır listemde hiç bişey yazmıyordu nasıl eklemdim bilmiyorumda
brkere cnm naber yazmıstı bende çocuklar uğraşıyordum kusurabakma müsayit değilim dedim

sonra bugün ben yazam kıza ayıp oıldu dedim yazım illa kamerayı aç diyo bendede kısa elbise var

yaa diyorum açılmıyor donuyor diyorum neden diyor
bu arada ben ne yapıyon annendemisin kaynanandamısın diyorum
sonra bana kalk bi bakem sana diyor
ya kızım sen delimisin üzerimde elbise var kalkamam dedim ben uyanmıyorum işi
ayyy ısararla neden kamerayı kapatıyorsun vs. diyince hemen kızı aradım ne yapıyon dedim
iyiyim sen ne yapıyon dedi bende iyiyim dedi....kız dedim neden ikide bir kamerayı aç diyon dedim
aaa ne kamreası dedi ayyy şok oldummmmm yaaa sapığın biri bana bakacaktı çok kötü oldumm kızlar çokkkk ayyy başıma gelen ne yapacam yaa hemen engelledim sildim ama çok korktumm yaa açmış oldum kamerayı yüzümü görmüştür şerefsiz

aslım tatlımm ne oluyor böle anladığım kadari ile iyi değilsiniz rabbim hayırlısını versin cnm
dırımcım evt güzelim iyi degilim boşver beni.
yaaa kızlarr hala elim ayağım titriyor yaaa
canım geçmiş olsun güzelim amann benim arkadaşada olmuştu ısrarla sapık ruhlular kamera açtırıyorlarmış güzelim sakin ol derin derin nefes al güzelim hay Allah'ım yaa sapık ruhlu manyak insanlar. daha söylenecek çok laf varda off yaa üzülme dırımım nerde bilebilirdinki.

anaaaaaaaaa dırımmmmmmmmmm zapıklara kamera mı actın aboooo:1shok:
tikkat et kusumlmaz:
beni de yasemin artı numaralı biri eklemişti kabul etmedim belki de aynı kişidirrrrrrrr

kızlar ben biraz gidip uyuyacagım geldigimde burda olursanız iki laflarız ogluşum uyuyorken bende uyumaya çalışayım. hepinizi çok öpüyorum.
neşecim inan o kadar çok konuştumki artık içimden gelmiyor bile. neyse boşverin beni sizlerin canını sıkmak degil sadece paylaşmak istedim içim daralıyor çünki.

aslım ne demek sıkmak
birbirimizi dinlemek icin burdayız
istedigin gibi dök içini
dinleriz yardımcı olmaya calısırız

benim kız da uyudu rahatım 1-2 saat

selam kızlar nasılsınız bakem
kız birsen sonunda sapığında oldu kız boş wer nerden bilecen sapık olduğunu aman kocişine anlatma pc parçalar alimallh kk terapistin gider walla

ben bugün afp test sonuçlarımı alşmaya gidecem inşallah iyi çıkar yaaakorkuyom gitmeye
ya bu doktor beni ayrıntılı ulrasona gönderdi ya yani hastanede yok başka bi yere gönderdi şişlide özel mmuaynehane orda geçmiyopr demi kurumlar tamamen özel demi kızlar hastanede olsaydı kurumdan faydalanırdık şimdi işin yoksa 275 lira para wer offfff bide yine karnından bakıyorlar demi ayrıntılıda

krıspı ben tum gebelık takıbımı ozel polıklınıkte yaptırdım
renkli dopplerle bakıldı her defasında ki normalde ucretli olan bişe..
ayrıntılı da orda bakıldı para odemedim ssk karsıladı..
doppler i olan bir hastane veya polıklınıkte bagkurun gecerli olur..
275 cok fazla bence.. olsun olsun 100tl fark oder baktırırsın

krispii kızzz gitsin 275 tl biz ne paqralar verdikkk sağlık olsunda gitsinnn

evet sapığım oldu ama çok utandımmmm çokk yaaa kalk görem dedi yaa

hee bide ben biyere gitmiştim kripi üçboyutlu bakmıştık bebeklere ssk lıya 20 tl ödedim ben ama ölesine gitmiştim detaylı ne kadara yapar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…