kız poliklınikte belki geçerde özel muayenehanede geçmez bide bu karı beni neden kurumların geçtiği bir yere göndermedi yaaaakrıspı ben tum gebelık takıbımı ozel polıklınıkte yaptırdım
renkli dopplerle bakıldı her defasında ki normalde ucretli olan bişe..
ayrıntılı da orda bakıldı para odemedim ssk karsıladı..
doppler i olan bir hastane veya polıklınıkte bagkurun gecerli olur..
275 cok fazla bence.. olsun olsun 100tl fark oder baktırırsın
krispii kızzz gitsin 275 tl biz ne paqralar verdikkk sağlık olsunda gitsinnn
napcez werecez artık
evet sapığım oldu ama çok utandımmmm çokk yaaa kalk görem dedi yaa
hee bide ben biyere gitmiştim kripi üçboyutlu bakmıştık bebeklere ssk lıya 20 tl ödedim ben ama ölesine gitmiştim detaylı ne kadara yapar bilmiyorum
canım ya geçmişler olsunallah tan ucuz atlatmışın senayyyy kızlarrr başıma gelenlerrrrr ayyy çok şokummmmm biri beni eklemiş ama bu ara bende msn adresi çok bol kk arkadaşları artınca biri vardı yasemin9090 yasemin adında bir komsumuz vardı ben o sandım ama bayadır listemde hiç bişey yazmıyordu nasıl eklemdim bilmiyorumda
brkere cnm naber yazmıstı bende çocuklar uğraşıyordum kusurabakma müsayit değilim dedim
sonra bugün ben yazam kıza ayıp oıldu dedim yazım illa kamerayı aç diyo bendede kısa elbise var
yaa diyorum açılmıyor donuyor diyorum neden diyor
bu arada ben ne yapıyon annendemisin kaynanandamısın diyorum
sonra bana kalk bi bakem sana diyor
ya kızım sen delimisin üzerimde elbise var kalkamam dedim ben uyanmıyorum işi
ayyy ısararla neden kamerayı kapatıyorsun vs. diyince hemen kızı aradım ne yapıyon dedim
iyiyim sen ne yapıyon dedi bende iyiyim dedi....kız dedim neden ikide bir kamerayı aç diyon dedim
aaa ne kamreası dedi ayyy şok oldummmmm yaaa sapığın biri bana bakacaktı çok kötü oldumm kızlar çokkkk ayyy başıma gelen ne yapacam yaa hemen engelledim sildim ama çok korktumm yaa açmış oldum kamerayı yüzümü görmüştür şerefsiz
kızlar ben biraz gidip uyuyacagım geldigimde burda olursanız iki laflarız ogluşum uyuyorken bende uyumaya çalışayım. hepinizi çok öpüyorum.
neşecim inan o kadar çok konuştumki artık içimden gelmiyor bile. neyse boşverin beni sizlerin canını sıkmak degil sadece paylaşmak istedim içim daralıyor çünki.
ben kaçarrr geldi araba
ewet gitmek zorunda değilimde sonuçta operatör bi sorun bulursa profesöre yollayacakiyi de tatos prof a gıtmek zorunda deilsinki yanii...
neresi işine geliosa oraya git
seni yonlendırdıgı yerde baktırmak zorunda da deilsin
ya da git 275 bayıl sen bilin:roflol:
canım ya geçmişler olsunallah tan ucuz atlatmışın sen
benim başımada gelen ben eklemediğim halde eklenmiş biri
murat a dedim nedir bu diye kimdir falan diye
neyseki oisimde tanıdığım yokmuş hemen sildik
şerefsizleri bulamıyorsunki ya,allah larından bulsunlar
aslım sıkmak ne demek ya sen anlatırsan seve seve dinlerim
üzme kendini yeterki sen:1hug:Şeniz
nuray ım senin kız tambir zilli olacak göraceksin bak
çok tatlı ya maşallah allah nazarlardan korusun onu
kripsi kız sen nasılsın
ewet gitmek zorunda değilimde sonuçta operatör bi sorun bulursa profesöre yollayacak
hem operatör hem profesör parası wermeyem bidaha bakalım ne olur 1 ay dha war
iyiyim canım yaa işte bugün afp testimin sonucunu alıcam akşama doğru gideyim hawa çok sıcak inşallah temiz çıkarda rahat bi nefes alırım
içini ferah tut canım temizçıkacak tabikide korkma
kızlar benim safra kesesi taşını araştırdımben doğumdan hemen sonra ameliyat olmalıyımya,sonuçları çok kötüymüş,içim sıkıldı vallah
canımda çoksıkıldı of yasenağlama
şükürler olsun canım,zaten hayatımız onların üzerine kurulmuş allah korusun kötü haber alacaz diye tırsıyoruz allah ım çocuklarımıza,bize ve eşlerimize sağlık saat ve uzun ömür versin.aycanım az önce aradım doktoru sonuçlar normal çıkmış bi sorun yok dedi yarabbim şükürler olsun
bu tahliller yüzünden bi gün yüreğime inecek allahım hayırlısıyla doğursakta şunları
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nuray istemen normal canım herşey allah ın izniyle güzel gidiyorneşem yaa nerden cıktı bu iş hayret bişe
insallah sorunsuz atlatırsın canım benim
kızlar ben 2. cocuk dusunmeye basladım yaa şaşırıyorm gendüme:bbo:
regl oldum ya hormonlarım fazla calısmaya basladı sanırsam:sinifsinif:
aslında tek cocuk taraftarıyım ilgimi sevgimi tamamen ona verebilmek icin
ve tabiki de maddiyat anlamında
kızıma bir evden fazlası kalsın istiyorum malum zaman kötü.mal bölünmesin istiyorum
hem hamilelikten de cok sıkılmıstım ama
biryandan da dogum cok guzel geçti cok mutluydum yeni bir insan yepyeni bir nefesss insanın hayatını değiştiriyor
aynı şeyleri bidaha yasamak istiyorum mannak mıyım neyimmmm yaaaakafamçokkarıştı
neşem ne kotu sonucu varmıs o kadar ciddi mi bu safra kesesi olayı
minişin yogurt ve meyve saati
yedireyim geliorum
şükürler olsun canım,zaten hayatımız onların üzerine kurulmuş allah korusun kötü haber alacaz diye tırsıyoruz allah ım çocuklarımıza,bize ve eşlerimize sağlık saat ve uzun ömür versin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
he walla doğru deyon ödümüz kopuyo ömrümüz tahlillerle geçti bekarken kan aldırmak neydi bilmem ewlwndikten sonra kan bırakmadılar bende delik deşik ettiler beni
ya senin safra kese olayı doğumdan hemen sonramı ameliyat olmak zorundasın acaba çok ağrı weriyormu sana bizim üst katta bi yenge war oda kızına hamileyken safra kesesinde taş olduğunu öğrenmiş hamilelik tetiklemiş onu çok ağrı çekmiş kadın doğumdan sonra geçti diye anlatmıştı bana sendede hamileliktemi ortaya çıktı yoksa warmıydı
neşem yaa nerden cıktı bu iş hayret bişe
insallah sorunsuz atlatırsın canım benim
kızlar ben 2. cocuk dusunmeye basladım yaa şaşırıyorm gendüme:bbo:
regl oldum ya hormonlarım fazla calısmaya basladı sanırsam:sinifsinif:
aslında tek cocuk taraftarıyım ilgimi sevgimi tamamen ona verebilmek icin
ve tabiki de maddiyat anlamında
kızıma bir evden fazlası kalsın istiyorum malum zaman kötü.mal bölünmesin istiyorum
hem hamilelikten de cok sıkılmıstım ama
biryandan da dogum cok guzel geçti cok mutluydum yeni bir insan yepyeni bir nefesss insanın hayatını değiştiriyor
aynı şeyleri bidaha yasamak istiyorum mannak mıyım neyimmmm yaaaakafamçokkarıştı
abooo doğurmadan ameliyatmı aman aman kız sık dişini inşallah zorlamaz seni bacım yaaa allah kolaylık wersin kuşumevlenmeden önce bende bilmezdim kan aldırmak veya muayene olmak
evlendim 3.ayımda kendimi kadın doğumcuda buldum
sağlık olsun ne diyelim
canım hamilelik öncesindede varmış bende ama ben midedir diye ihmal ettim gitmemiştim
ağrım ogünkü gibi bir daha olmadı ama bazen ağrıdığı oluyor
zaten yorulmamam lazımmış,yorulduğum an tekrardan o ağrıyı çekebilirim
dk bana taşla birlikte iltihapta var dedi biraz ve sarılık başlangıcı görüyorum dediydi
ama ben özel hastaneden cehrahpaşayasevk edildim.ordakilerde tam açıklama yapmadılar
zaten 1 gece kaldım eve gitmek istiyorum dedim yolladılar
tekrar ağrın olursa hemen gel dediler
beni zorlarsa doğumdan önce ameliyata alabilirlermiş,zorlamazsa doğumdan sonra dediler
abooo doğurmadan ameliyatmı aman aman kız sık dişini inşallah zorlamaz seni bacım yaaa allah kolaylık wersin kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?