evet canim kabul eduyorum ben bi siskoyum, üstelik incir kürünün bana hediye ettigi 3 kilo da duruyo üstümde henüz,pogacaya inanilmaz düskünüm ama en son kardesim gelecegi zaman 24 ocakta yapmistim, bi de suan kayinvalide hastane de ona götürmek icin pazar günü yaptim, ben 2 tanecik yedim, simdi bolbol tarif topluyorum, malum izin vakti geliyor, hergün Babacigima ve kardesime yapicam insallah, sen de yaz bana özellikle tuzlu tarifi emi canim, artik sen de sisko dedin ben hayatta yemem fekat.
geçmiş olsun canımmm neden oldu ki Allah Allahhhayy dun cok fena oldum gece atesim cikti 37.3 oldu ama sanki daha yuksekmis gibi yaniodum sonra basagrisi
sabah uyandim bacak kemiklerim sizlio basimda bir agri cok fena oldum ya neden oldu anlamadim
neyse azcik kestirdim agri kesici ictim iyiyim simcik
ancak gelebildim
canım geçmiş olsun güzelimm sorma bende dün gece 37.4 tü ateşim. pazar gününden beri mide agrım,ishal,bulantım vardı dün üstüne halsizlik,üşüme mide krampları girince çok kötü oldum halen öyleyim bugün dra gittim serum falan takalım çok sıvı kaybetmişsin tansiyonun düşük 9-6 dedi ama bebegin var dedi eve geldim şimdi ogluşum uyudu bende yatacagım size bir merhaba diyeyim diye geldim.ayy dun cok fena oldum gece atesim cikti 37.3 oldu ama sanki daha yuksekmis gibi yaniodum sonra basagrisi
sabah uyandim bacak kemiklerim sizlio basimda bir agri cok fena oldum ya neden oldu anlamadim
ancak gelebildim
hoşgelmiş annen canım benimm. ama iki gündür pek fazla kimse ugramamışş herkes kaçaklarda sanırım. hicranda görünmüyor yine inşllah iyilerdirde.kızlar annem geldi birazdan gelecem çıkmak zorundayım
geçmişi sonra okurum artıkın:)
aslıcım geçmiş olsun canım
yahu millet nerde yaaaaaa
fekom saol kusummmm
aslım cok cok gecmıs olsun a.s.
dırım garusu niden gelmedi
:roflol: :roflol: :roflol: allah iyiyliğini versin hiç gülceğim yoktu ya ne güzel ninni söylemiş öyleyok anam daaaaalgınlığına gelmedi hiç bişeyi hatırlamıyorki bizim cicim ayları oldu mıçım ayları anlıycan boşwer
ewet yaaa senniye o cinsleri sawunuyon yaaa hem cinslerini sawun bacım
hadi iyi uykular eeee eeee eeee eee piiiişş piiiişşş piiiişş uyusunda büyüsün neeenniii tıpış tıpış doğursun neeennniiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
canımöncelikle geçmiş olsun bir tanem dikkat et kendinemerhaba kızlar giremedim sabah kardeşim pc almış gitmiş anam bana bi haller oldu kafamı kaldıramıyom yastıktan.....kesin b12 düştüm ben böle olunca o düşmüş oluyor birseneden fazla iğne olmadım doktorada gidip test yaptırmadım yaaa......bi hastaneyi arayacam ne akdara yapılıyor soracam ...bakalımmm yoksa çocuklarla ilgilinemem
annemdeyim ye kızlar ananem annemde kalıyor aman yaa deli etti beni bizi el gibi görüyorr
halamın yazlığına gidersek anneminde gelmesi lazım ama ananem annemi yollamıyor
neymiş 1 hafta kalamazmış dayımlarda elalem laf edermiş
giderse daha gelmezmiş annem gidemezmiş ne kadar sinir oldum ne kadarr
keyfim yokkk:çok üzgünüm:
neden canım sen üzülme sıkma canınısağlunn kızlar yaa öle sıkıldım mutsuzlaştım biran için ne yapam
ararım esenciğim senüdeeee.............
bu arada iyi pazarlar kızlarrr
hadi be süpermiş ya alkisalkisalkisayy kızlar dun yazacaktım unuttum
bir gurultu bir patırtı noluyoruz didim
kafayı uzattım camdan
sokaktan ne gecti bilseniz
MEHTER TAKIMI
alala dedim bayram deil seyran deil
hem burda ne işleri var olsa bile sokakta olmaz
arkaya bir baktım
2 at uzerinde birer sunnet cocuguuuuuu!!!
giymişler kırmızı şehzade kıyafetleri
önlerinde mehter takımı
mubarekler padişah torunu!!
hayatımda ilk defa bole bir sunnet gezmesi gordum çok şaşırdım
en az 30 kişilik mehter takımı
bu sıcakta kılık kıyafet o biçim sokak sokak 2 ileri bir geri geziyolar
milletin oglanları ne kıymetli yahu
kendimi osmanlı cumhuriyetinde hissettim
:roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaaa sen ne diyorsun bizimki su isterken yoruluyorkaydirigubbakcemile3hayırlı pazarlar bi bakayım sizlere dedim sonra kalkıp temizlik yapacam
kociş yazık çok yoruldu iki tane bardağı lavaboya koydu ya ooooooo çok iş yaptı :))))
inşallah canım inşallahselam kızlar...nabersiniz nasıl gidiyor pazarınız?
saol canım inşallah senınkıde uyur ama bir müdet erken acıkıyor lar sonrada uyuuyuyuorlar ama bazı bebekler geceyle gündüzü karıştırabilğiyormuş..umarım normal olur sende rahat edersin canım:)
amannnnnnnnnnnn neyapmışsenin cadı böyle yalaelaelaelaelaeiyilik canım ne olsun işde pazar pazar kahvaltı yemek derken akşam oldu gene:)
daha doğrusu bizim kızla uğraşmakdan akşam oldu :) amanın sabah ıkınıp duruyordu..sonra saat 10 gibi oda bir kokmuş bir kokmuş abooooo giremiyorduk sonra altını açayım bu doldurmuş dedim ne görem kız omuzlarına kadar pok etmiş:))))) bu şekilde olması 3 oldu bugne kadar...aboo dedik midem bulandı amanın ne fena kokmuş dün kaka yapmamışdı topluca yapmış:)))neyse silmek olmayacak hemen küvetini çıkardım cıb cıb hemen babayla yıkadık mis gibi oldu dedik.ama mama yedirdim mis oldu demeden gazı çıkmamış iyice ben su verem dedim kızaki nasıl bir kusdu suratımın arısı saçlarım kusmuk oldu:))))) acaba üşüttümü bilemiyorum....sonra rahatladı benım kız uyudu....sonra biraz öncede mamadan sonra fazla olmasada çeneme kusdu eşim peçete falan getirdi gene üst değiştirdim benım nevresimlerde değişdim böyle bir gün geçirdim yani:))
sen ne yapıyorsun.
canım soldan döllendiyse büyüyene kadar hep soldan hissedecenselam kızlart nasılsınız
esen kız göbek atıp yağmı eritiyonn kııı
bişey soaracam bu çocuk hep sol taraftan oynuyo neden acaba hiç sağa geçmiyo çok sewdi herhalde sol tarafımısositososito
bu haberiokumuştum ve çok şok olmuştum ya enteresan yakızlar şu haberi okuyun çok tuhaf rabbim ne kadar büyük
Tıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.
Olayın basına yansıması üzerine uzmanların bebeğin karnındaki canlıyı ne yapacakları konusunda bir karara varmaya çalıştıkları belirtiliyor. Uzmanlara göre bu tür olaylar 500 binde bir ihtimal olarak görülüyor ve genel olarak da cenin içinde gelişen bu ceninler pek çok organları gelişmediği için ölüyor.
Daha önce de Hindistan'da benzer iki olay yaşanmıştı. 2002 yılında 6 aylık bir bebeğin vücudunda 1 kiloluk ölü bir cenine rastlanmıştı. 2006 yılında da karın şişliği şikayetiyle doktorlara giden Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan bir çiftçi büyük bir sürprizle karşılaşmıştı.
Doktorlar hastanın karnında çok büyük bir ura rastlamış, daha sonra bunun bir insan embriyosunun büyümüş hali olduğunu fark etmişlerdi. Saçları, eklemleri, çenesi olan nesne hastanın karnında çıkarılınca bacakları ve uzun tırnakları olduğu da görülmüştü.
geçmiş olsun canımdikkat et kendineayy dun cok fena oldum gece atesim cikti 37.3 oldu ama sanki daha yuksekmis gibi yaniodum sonra basagrisi
ancak gelebildim
canım geçmiş olsun güzelimm sorma bende dün gece 37.4 tü ateşim. pazar gününden beri mide agrım,ishal,bulantım vardı dün üstüne halsizlik,üşüme mide krampları girince çok kötü oldum halen öyleyim bugün dra gittim serum falan takalım çok sıvı kaybetmişsin tansiyonun düşük 9-6 dedi ama bebegin var dedi eve geldim şimdi ogluşum uyudu bende yatacagım size bir merhaba diyeyim diye geldim.
hoşgelmiş annen canım benimm. ama iki gündür pek fazla kimse ugramamışş herkes kaçaklarda sanırım. hicranda görünmüyor yine inşllah iyilerdirde.
bende sonra gelirim canlarım hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
sorma esencim ya burnumsızlıyor sıcaktanayyy neşe kız bu sıcaklarda nasıl dayanıyorsun pofffff
Allah yardımcın olsunn valla
kızlar günaydın nabersinğiz bakiyim.....yaww bu günler ne çabuk geçiyor hiç vakit bulamıyorum tam bilgisayarı açıyorum bişi oluyor onunla uğraşırken bilgisayarda saatlerce açıkl kalıyor.....dünilk defa doğumdan sonra kek ve poğaça yaptım sigara böreği yapmışdım yağda..benım biraz zahmetli fırını falan çıkarmam lazım neyse yaptım vayy diyor eşim ne olmuş sana böylee oh ohh yaşadımm yaşadım:))) sabah işe giderken bütün poğaçaları ve kekin nerdeyse hepsini götürmüş:)))) benım kız uyuyor şimcik amanın gece 8,,30 dan sabah 5 e kadar uyumuş 5 de kendi kendine ıhlayıp duruyordu ona kalkdım bugünlerde kolunu elini yemeye çalışıyor:)))))
bu arada pazartesi dr gittik kan verdik boy kilo ölçüldü ...boyu7 51,5 geldi fakat bence yanlış ölçdü dr abi...eşimde diyor bacakları kıvrıkdı diyor...neyse kilosu önemli benım için şuan..boyu uzuyor biz farkediyoruz....kilomuzda 4850 olmuş maşallah demi teyzeleri..1 ayde 1250 almışız...süper beslemişsin dedi dr pekiyi aldım:)))) dikatl, bakmaya çalışıyorum kızlar ne yapam kalbindeki delik kapansında ..kardiyyoloji öyle dedi beslenmesini takip et kilo alımı durduyunda bize muhakak yönlendirsin yeni doğan dedi..şuan herşey normal ....yaa 28 temmuzde benım kızın vep testi var sizlere yapılmadımı yaa. neden bize yapıyorlar premetrü olduğundanmı acaba..eşim yaptırmamam tarafdarı....ben yaptırmak istiyorum algılamayla ilgili bir test...bakalım o güne kadar çok var..
birde kızlar şu ana kucağı varya ona alinin iş yerindeki arkadaşı fazla oturturmayın demiş..sinir oldum yaww..gelişimini engelermiş. çok mutlu oluyor benım kız ona oturunca..sizcede doğrumudur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?