Aysonu Kizlari 2008

evet canim kabul eduyorum ben bi siskoyum, üstelik incir kürünün bana hediye ettigi 3 kilo da duruyo üstümde henüz,pogacaya inanilmaz düskünüm ama en son kardesim gelecegi zaman 24 ocakta yapmistim, bi de suan kayinvalide hastane de ona götürmek icin pazar günü yaptim, ben 2 tanecik yedim, simdi bolbol tarif topluyorum, malum izin vakti geliyor, hergün Babacigima ve kardesime yapicam insallah, sen de yaz bana özellikle tuzlu tarifi emi canim, artik sen de sisko dedin ben hayatta yemem fekat.

ben seni şişko patatis olsan da seviyorummopuyorumnanaktan
yap yapta banada yolla tuzlu tatlı farketmezkaydirigubbakcemile2
hayırlısıyla gel inş izine yap bol bol yedir onlarıda şişko etme ama
ye şekerparem yeeee beni boşver bende şişko patatisimmmmm:kedi:

ayy dun cok fena oldum gece atesim cikti 37.3 oldu ama sanki daha yuksekmis gibi yaniodum sonra basagrisi
sabah uyandim bacak kemiklerim sizlio basimda bir agri cok fena oldum ya neden oldu anlamadim
neyse azcik kestirdim agri kesici ictim iyiyim simcik
ancak gelebildim

geçmiş olsun canımmm neden oldu ki Allah Allahhh

nuniş çokkkkk geçmiş olsun canım benim iyi olmana sevindimmmzemuszemus
hasta olma aman senin tombişine kim bakar yoksaopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun güzelimm sorma bende dün gece 37.4 tü ateşim. pazar gününden beri mide agrım,ishal,bulantım vardı dün üstüne halsizlik,üşüme mide krampları girince çok kötü oldum halen öyleyim bugün dra gittim serum falan takalım çok sıvı kaybetmişsin tansiyonun düşük 9-6 dedi ama bebegin var dedi eve geldim şimdi ogluşum uyudu bende yatacagım size bir merhaba diyeyim diye geldim.
kızlar annem geldi birazdan gelecem çıkmak zorundayım
geçmişi sonra okurum artıkın:)
hoşgelmiş annen canım benimm. ama iki gündür pek fazla kimse ugramamışş herkes kaçaklarda sanırım. hicranda görünmüyor yine inşllah iyilerdirde.
bende sonra gelirim canlarım hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

anam iki gündür fazla kimse gelmemiş yakaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol: :roflol: allah iyiyliğini versin hiç gülceğim yoktu ya ne güzel ninni söylemiş öyle
vallah neden hem cinslerimizi korurum bilmem ama galiba benimkinden kaynaklanıyor
pek şirin kendileri:icecream:
canımöncelikle geçmiş olsun bir tanem dikkat et kendine
anneannen neden kalmıyorki dayınlarda ne alaka ne lafı edebilirlerki
sonuçta oğlu yani,aman ya kadının bir tatili olacaktı oda burnundan gelecek yalmaz:
keyfim yokkk:çok üzgünüm:

sağlunn kızlar yaa öle sıkıldım mutsuzlaştım biran için ne yapam

ararım esenciğim senüdeeee.............

bu arada iyi pazarlar kızlarrr
neden canım sen üzülme sıkma canını
benim tel yok evden arayamıyorum,ev telde dışarı aramaya kapalı
yakında kople kapanacak
keşke görüşebilsek ya:1hug:
hadi be süpermiş ya alkisalkisalkis
bende kızımın kulak sünnetini kutlayacam böylenaniknanik :roflol: :roflol: :roflol:
hayırlı pazarlar bi bakayım sizlere dedim sonra kalkıp temizlik yapacam
kociş yazık çok yoruldu iki tane bardağı lavaboya koydu ya ooooooo çok iş yaptı :))))
aaaaaaaaaaa sen ne diyorsun bizimki su isterken yoruluyorkaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah
senin bebişide nazar değmez inşallah
amannnnnnnnnnnn neyapmışsenin cadı böyle yalaelaelaelaelae
canım soldan döllendiyse büyüyene kadar hep soldan hissedecen
ben hep sağdan hissettim,6.ayındanda falan ortaya geldi galiba ama yine genelde sağ taraftaydı
şimdi ayaklarını sağkaburgama dayıyor hanım efendia.s
bu haberiokumuştum ve çok şok olmuştum ya enteresan ya
geçmiş olsun canımdikkat et kendine

sende kendine dikkat et canımsanada geçmiş olsun.

hepiniz öpüldünüz

iyi geceler millet bugün yoktum zira arkadaşıma gitmiştim 7 ye kadar ordaydım ewe geldim buseyi yedirdim babasına bıraktım beyoğluna gittim kendime we kızıma ciciler aldım eşime geçen gün aldık bizede bugün aldım ewe geldiğimde saat 11 di buseyi tekrar yedir uyut bu saat oldu anca wardım buraya

kızlar günaydın nabersinğiz bakiyim.....yaww bu günler ne çabuk geçiyor hiç vakit bulamıyorum tam bilgisayarı açıyorum bişi oluyor onunla uğraşırken bilgisayarda saatlerce açıkl kalıyor.....dünilk defa doğumdan sonra kek ve poğaça yaptım sigara böreği yapmışdım yağda..benım biraz zahmetli fırını falan çıkarmam lazım neyse yaptım vayy diyor eşim ne olmuş sana böylee oh ohh yaşadımm yaşadım:))) sabah işe giderken bütün poğaçaları ve kekin nerdeyse hepsini götürmüş:)))) benım kız uyuyor şimcik amanın gece 8,,30 dan sabah 5 e kadar uyumuş 5 de kendi kendine ıhlayıp duruyordu ona kalkdım bugünlerde kolunu elini yemeye çalışıyor:)))))

bu arada pazartesi dr gittik kan verdik boy kilo ölçüldü ...boyu7 51,5 geldi fakat bence yanlış ölçdü dr abi...eşimde diyor bacakları kıvrıkdı diyor...neyse kilosu önemli benım için şuan..boyu uzuyor biz farkediyoruz....kilomuzda 4850 olmuş maşallah demi teyzeleri..1 ayde 1250 almışız...süper beslemişsin dedi dr pekiyi aldım:)))) dikatl, bakmaya çalışıyorum kızlar ne yapam kalbindeki delik kapansında ..kardiyyoloji öyle dedi beslenmesini takip et kilo alımı durduyunda bize muhakak yönlendirsin yeni doğan dedi..şuan herşey normal ....yaa 28 temmuzde benım kızın vep testi var sizlere yapılmadımı yaa. neden bize yapıyorlar premetrü olduğundanmı acaba..eşim yaptırmamam tarafdarı....ben yaptırmak istiyorum algılamayla ilgili bir test...bakalım o güne kadar çok var..

birde kızlar şu ana kucağı varya ona alinin iş yerindeki arkadaşı fazla oturturmayın demiş..sinir oldum yaww..gelişimini engelermiş. çok mutlu oluyor benım kız ona oturunca..sizcede doğrumudur??

canım maşllah kuzuna oh kilolarda alınmış aman annesi böyle bakmaya devam:)))

canım arkasına yastık koy oturur vaziyette olmaması gerekiyor yastık koyarsan sorun olmaz canım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar
sabah 6 dan beriayaktayım murat ımın dişi fena ağrıdı ya(
şimdi kavaltı yaptıracam ilaç verecem daha yeni aldımeczaneden
ayyy neşe kız bu sıcaklarda nasıl dayanıyorsun pofffff
Allah yardımcın olsunn valla
sorma esencim ya burnumsızlıyor sıcaktan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah güzelkızımıza allah nazarlardan korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…