Aysonu Kizlari 2008

günaydın fatoşcum
benim evim serin pek hissetmiyorum sıcağı

ay bacım benim ewimde serinde ama o sıcağın buharı warya ewin işini yaparken çok terliyorum hele dışarıya çıkmak benim için ayrı bir sorun akşam 6,7 den aşğaı çıkmam serin düşünce çıkacaksam çıkıyom

bebekim masallh cok gusel kilo almiss
bu dirim nirdeee kardesi bilgisayari vermiomu acaba yaaa:uhm:

kizlarrr 2aydir beni emmeyen biberondan sut icen kizim bu sabah babasinin kucagindayken memesini ısırdı bir de üzerine salya akıtmış:roflol::roflol:
ne güldüm ne güldüm anlatamam:roflol:
hah dedim bir emzirmedigin kalmıstı zaten
sütüm kesildi süt yapcak seyler yemem lazım dio deli:roflol::roflol:

orayı daha geniş buldu herhalde malum seninkilerin arasında ezilir çocuk :roflol::roflol:
kocişine komposo yapı werde sütü gelsin pompayıda tak accukta ondan faydalansın çocuk:roflol::roflol:

orayı daha geniş buldu herhalde malum seninkilerin arasında ezilir çocuk :roflol::roflol:
kocişine komposo yapı werde sütü gelsin pompayıda tak accukta ondan faydalansın çocuk:roflol::roflol:

delüüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nassın canım oglusumuz nasıl tekmelıomu annesiizemuszemuszemuszemus

delüüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nassın canım oglusumuz nasıl tekmelıomu annesiizemuszemuszemuszemus

ewet yaa arasıra kuduruyo ara sıra heç ses yok özellikle dondurma yedimmi kıpır kıpır hoşuna gitti herhalde
kız ben unu çok erken hissettim
buseyi 3,5 aylıkken bunu ise 3 aylıkken
hatta 3 aylıkken doktor kontrolüne gittiğimde kıpır kıpırdı doktor biyerini ölçecek ölçemiyordu

birsen anasında ya kesin giremiyor
evde olsa mutlaka gelirdi bu kadr ayrı kalamaz kk dan
neşelim de gelmiş canım nasılsın neşeli misinkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

allah iyiliğini versin kocanın yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkide şimdiden geceleri kız ağlarsa sen poponu döner uyursun ben bakarım galiba diyor
bide sütümgelse tam olurdu diyordu ya:roflol:
acaba fikri değişmişmidir ya:uhm:
buarada bizimkinin dişi fena ya halen ağrıyor diyor
para gitmesin diye dişciyede gitmiyor ne yapacam ben ya
sinirlerim alt üst oldu onu öyle görünce içim kötü olyor yasenağlama
yahu nerdesinizzzzzzzzzlmaz:

cok sıkıldımmmmmmmmmmafoldumben :gitme:

ben geldim ama kaçacam birazdan mağlumkoçişimyalnız kalmasın:çok üzgünüm:

birsen anasında ya kesin giremiyor
evde olsa mutlaka gelirdi bu kadr ayrı kalamaz kk dan
neşelim de gelmiş canım nasılsın neşeli misinkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

değilim bu sefer ya lisedeyken ben gülmediğimde somurttuğumda hocalar dahi neşesiz gülmeyentaş derlerdi(isim soyisim neşe gülertaştıdakaydirigubbakcemile3)

birsen karusu yok hicran karusuda yok bunlar yoksa buluşup bizemi söylemiyor:1ninca:

selam millet abamızın ofisine geldik kızımlaahihoyyyt
arabayı satıyoruz o da benim üstüme ben gelmek zorunda kaldım o yüzden
inşallah hemen alırız yenisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…