Aysonu Kizlari 2008

selam millet abamızın ofisine geldik kızımlaahihoyyyt
arabayı satıyoruz o da benim üstüme ben gelmek zorunda kaldım o yüzden
inşallah hemen alırız yenisini
canım hayırlısı olsun
inşallah hemen yenisini alırsınızyerimseniben
gecmiş olsun neşemmm
esencim gnlunuze gore olur insallah
benimki uyandı yogurt yedirecegim

saol nuray ım inşallah hemen iyileşir
akşam görümcem gelecek ona söyledim alıp götürecek inatcı keçiyikaydirigubbakcemile5

şimdi ben kaçıyorum belki akşama gelirim öpüldünüz byeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınızz beni sorarsanıı iyi değilimm belim agrıyoo vee bacagfıma vuruyooo

yaa dilekten haberi olan var mıı.....

selam kızlar
nasılsınız ? şöyle bi uğradım selam verip gideyim dedim.
eşim pazara gitti .o giderken oturdum başına şimdi gelince beni burda bulursa kızar.
bizim dün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür.ama doğum için gün vermiyor
kendileri gelmek istemezlerse erkenden 36.haftaya kadar beklemeyi düşünüyor doktorumuz
bakalım aysonuna kadar bi aksilik olmazsa o zaman gün verecek.
ben şimdilik kaçıyorum.kendinize iyi bakın

merhabalarr bugün okulda toplantım vardı eve geç geldim sonra ozanla ilgilen derken komşu çagırdı oraya git evi temizle derken gelemedim yarın burda olurum inşllah bir iş çıkmazsa tabi.
neşecim geçmiş olsun eşine canım benim sende kendine dikkat et güzel arkadaşım.
bebeklik maşallah kızımıza herşeyi ne güzel saglıcaklı kuzu.
elagözlümm Allah'ım saglıcakla kuzularını kucagına almak nasip etsin.
Nuray kuşummm nasılsınız canım benim. kızımız babaya saldırmış sen arada deniyormusun canım gögsünü tekrardan vermeyi belki alır güzel arkadaşım.
gerçekten dırım ugramadan etmezdi gelmemiş hiç. hicranda yok kaçakk kaç gündür.

yok kusum kesinlikle almiyo 2 ay oldu nerdeyse emmeyeli
zaten isteksiz emiodu tamamen unuttu
ama simdi uyku sersemi vermeyi deneyecegim
sagsan da bebegin emdigi gibi olmuyor sutumde azalma var
hic olmazsa geceleri emzirmek istiyorumki sut artsin biras

canım benim yine maşallah güzelim sabırla sagmışsın bence hiç bitiyor gibi düşünme bence bitmez bencede dene güzelim belki uyku sersemi alır dedigin gibi emmeleri gibi olmuyor bende bitiyor zannetmiştim vermeyi azaltmıştım ek gıdaya geçince ama baktım olmuyor emzirmeyi arttırdım gün içinde sütüm geri artmaya başladı. kolay gelsin kuşum sana.

yok canım Allaha sukur yetıyor sutum
gunde 3 ogun anne sutu verıyorum
ogle ve ıkındı ek gıda
ama eskısıne oranla azalma var
kesılmesınden korkuyorum

gece de ugrastım almadı valla yaaa
uyur halde bile geri attı kendini ıhladı kızdı
biberonu dudagına degdirmemle karsıdan kaptı-tatlicadiarzu-

slm kızlar ben geldimm ikigündür kardeşim aldı pc yi geç geldi

şimdi eve bıraktı bugün doktora gidecez alim yemek yemiyor ağlıyor

sıkıldım iyicee ....saat 13.15 de gidecezz

dırım anlamıstım zatenn yoksa bu kadr uzak kalmazdın
sensiz buraların tadı yok kusum
herkes azcık yazıp kacıo

demek dr gidiosun bakalım ne diyecek
bizim de yarın sabaj aşı var son asıda kendini cok kastı yırtınarak agladı
simdiden telledim haaaaaaaamafoldumben

merhabalar men geldimmmm aman saat 18 de geldik doktordan yaaa birekere bizi alacak araba kaza yapmış geç geldi ikiye doğru gittik muaynee olduk gayet sağlıklılar dedi aliş bir haftada 300 gr dan fazla kilo almışşş ömeri 400 gr dan fazla o yüzden besleme şekillerine müdahale etmedi doktor çocuklar nasıl isterse öle yesinler aylarına göre çok çok çokkk iyiyler dedi..boy kilo olarak bu durumda ömer 5200 alide 4800 olmuş boylarıda uzamış ....benmi çok vesveseciğim anlamadım doktor bize 150 gr la 200 gr arası alması lazım haftada dedi sizinkiler yarım kiloya yakın alıyolar dedi......buda çok iyi bişey dedi...

bebekliğin dediği gibi doğum aylarına göremi başlayacak tepkiler dedim evet dedi ama sizinkiler 33+2 de doğmuş diğer pramatüreler gibi değil dedi ve şöle masada yatarken biraz takip etti ömer için çok güsel takip ediyor gözleri ile dedi ve hiç boş bakmıyor gayet iyi refleksler bakışlar dedi ayı ile takipli gidiyor dedi eksiklikleri kapatmışlar dedi....aliye zaten söz yok fırlama gülücükler atıyor biri konuştumu ona bakıyor ve dinliyorrr.....

ben ömer için cerrahpaşanın ultrason istediğini söyledim doktorumuz tekrar muayne etti yumurtalıklarını
ben elimle nerede olduğunu hissediyorum ama çeklim ultrason dedi ultrasona gittik tabi randevusuz olduğumuzdaqn bekledik biraz ultrason çekildik ultrasonda bişey gözüküyordu....
raporumuzu aldık doktorumuza gittik doktorumuz cerrah değerlendirsin dedi... cerrah ameliyattaymış bir saat bekledik..sonra muayne etti ultrasona baktı ve malesef yumurtalığın yanında fıtık varmış eğer altı aya kadar aşağaya doğru iniş göstermezse ameliyat dedi ama aşağa doğru 1mm bile kaysa dedi bizim için iyi dedi....6 ayında tekrar bakacak....

tabi babamız bu arada kudurdu tlf sesize aldım yoksa ellikere arıyor iki çocukla tlf bakılmıyor...

neyse babamızla konuştuk elimizdeki raporla cerrahpaşanında çocuk cerrahına gidecez
oda aynı şeyleirmi söyleyecek bakacaz.....
şimdiden kara kara düşünüyorum ameliyat derlerse diye el kadar bebemi nasıl yollarım
nasık narkoz alır vüzcudu korkuyorum.....bide cerrahpaşdamı olsun yoksa medıcalparkdamı ...aslında cerrahpaşada olmasını istiyorum ama cerrahpaşa araştırma hastanesi olduğundan herşeyini inceler bizi 1 aydan aşağa yollamaz eve eee öteki evladımdan nasıl ayrı kalırım bu sefer annemde olmaz benle ananem kalıyor onla oda çok bencil annem bana bakacak ölene kadar sana gelemez çocuk bakamaz diyor....annem sen onun lafına aldırs etme diyor....medıcalparkda ne kadar maliyet çıkarır onu bilmiyoruz ......şimdilik iyi olanı düşünüp aşağa ineceğini umuyoruz....
benden bölee kızlarrrr

bu arada hicroş aradı beni evdeymiş iki üçgün annesinde kalmış annesinin bahçesinde oturmuşlar ceylini böcek ısırmış sanırım çocuğun orası burası şişmiş doktorlarda kalmışlar yani pc yine bozulmuş açıkcasını morelide bozuktu sesinden beliydi bende çok konuşamadım veletlerim ağlıyorduuu

nireye kizzzzzzz
alisimin sorunu cozulur ins canim
bizde asi diye gittik o kadar sira bekledik yapilmadan geldik yaw asilarin tarihi bil dan cikiyormus ayin 22 si gosteriyordu pazartesi gidecez

merhalar hayırlı cumalar.
Dırımcımm minik kuzulara maşallah kiloları ve aylarına göre gitmeleri çok iyi inşllah Ali'ninde 6.aya kadar düzelir güzelim.
Hicrancıgımıza geçmiş olsunn canım benim yaa CEylin'in bünyeside alerjik galiba hemen kızarıyor boncuk.
Nuraycımm kuşumm ne aşısı olacaktınız. amann kuzular hiç hasta olmasınlar yesinler içsinler büyüsünler.
herkesi çok çok öpüyorum arada bir gelirim çok uykum varr ozan uyusada bende uyusam sabah 6.da kalkıyoruzzda biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…