Aysonu Kizlari 2008

eeeee kimsecikler gelmedi mi
nirdesinizzzzzz
ben sabah sabah kalktım kayınvalideme kahvaltıya gittim yazık kadıncağız çok üzgün yaaaa
neyse geldim şimdi evi temizleyeceğim tabi yarısını birgünde tamamı bitmiyor çünkü
sonra arkadaşımın mevlüdü var oraya gidicez kızımla
akşamda sünnet düğünü var topkapıda oraya gidicem bizden böyle
arada uğrarım iş yaparken

oh masallah programiniz yogun esen hanuumm
benim de esim cikio simdi kardesleriyle mezara gitcekler
donuste de kaynanam cagirdi yemege gidicez sanirim

seninde varmış programın ama bugün bana kimse yetişemez daha babamıza hediye alıcaz
malum bu sene ilk babalar günümüzzhihoyyyt
şimdi kızımın ağzından msj yolladım bi de kızımın cüssesine uygun bir hediye mesela çikolatadelikafadulden oldu bitti:))

tünaydnlarr herkes yoğun ben aynıyım evde çocuklarlayım

aslında beyfendi geçen hafta giderken bugün beni gezmeye götüreceğini söyledi ama daha o konu ile iligili bir kelam etmedi.....şuan oturmuş türk filimi izliyor hiç umrunda değil kendisi yorgun diye evde oturmak cazipp geliyor ama beni görmüyor çok sinirliyim ağzımı açmayacammm bakalım ne yapacakkk

kıyamam yaaa böyle yapacaksa git halanın yazlığına yine götürmez seni patlarsın iyice

valla esenciğim iki hafta oldu annemdeyim sadece halama mevlüde gittim iki haftadır dışarı çıkmadım yani.......sinirimden öleceğim yaaaaa kendisi çok yoruluyor tmm ok. ama bende insanın çocuklardan başka bişey yapmıyorum hava güsel hazır annemdeyken bir iki saat çıkabiliriz ......kendisi sürekli dışarıda olduğundan hissetmiyor bu eksiği

çok haksıın canım ama susarak olmaz güzel bir dille söyle bence böyle susarak olmaz kendi kendine sinirlendiğinle kalırsın çünkü erkekler bizim kadar ince değiller ne yazıkki

geçmişe bakıyorum kuşum hamiş kaldığım günlerdeki bekleyişleri okuyordum

cnm bişey demem hep derdim artık demiyorum acısını çıkaracam

men geldim adamın günahını aldım düşünmüş aksam olmasını beklemiş dışarı gittik yemek yedik dolaştık geldik banada tunik almış hediye .....şimdi sekizinci evlilik yıldönümü kutlaması resmimizi koyacam ...evden çıkmadan annem çekti

[/URL][/IMG]

sağol kuşum benim git cnm çok zor yaaaa

ben ek gıdaya geçince ne edecem bilmem çok didikleyemem sanırım

bizim bu aliş çok fena oldu yaa yattığı yerde durmuyor velet hep birileri onla konuşsun ilgilensin istiyor

eşim iki gündür ilgii bakalım babamız gidince yarın sabah ne edecez

dırımcımm canım benim sizinde mi evlilik yıldönümünüzdü güzelim Allah daha nice saglıklı,mutlu uzun seneler nasip etsin güzelim. bizimde evlilik yıldönümümüzdü tam bir sinir harbi yaşadım diyebilirim. malum misafirlerim vardı bugün gittiler sonrasındada 5 saat temizlik yaptım evde daha yeni oturdum.

Birsencim 8. yiliniz kutlu olsun, mutluluk ve huzur dolu nice yillar, her seneniz bir öncekinden daha güzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…