Aysonu Kizlari 2008

kuşum haklısın cnm kimseler yokk

ben bişey yapmadım hala gittim kuran vardı herkes tosbişlere saldırdı

bana zayıflamışsın dediler taktım takıştırdım sürdüm sürüştürdüm tabiiiiiiii

günaydın kızlar Ahsen dün gece yine uyumadı birgün uyuyo birgün uyumuyor çözdüm ben bu kızı:)))
dün ben yattım saat 3 e kadar eşim baktı mecburen kızgındım yaa :))sonra ben emzirdim 4 te uyudu nasıl bu kadar saat ayakta kalıyor anlamıyorum lmaz:
sonra 6 da kalktı sonra da 9 da kalktı emzirdim şimdi uyanık bakınıyor etrafına gülüyor kendi kendine
umursamaz hazretleri eşimde yatıyor kalksa da kahvaltı yapsak çok acıktım

gettinmiii esenimmmm cnm sekize ne kaldııı 23 haziran evlilik yıldönümümüz

yedi doluyor sekize doğru yol alıyoruzzz onu diyommm

nurişim gelmedi yawwww..........

ya kızlar benim tatil işi yatışa geçiyor annem gelmeyecek ananemi dayımlara bırakacaktı yengem köye gidiyormuş ayın yedisinde ...zaten tribal ananem gidersem daha gelmem diyorr

halamda beni aradı kerpedeyim didi ama dönecem sonrada sizle dönerim didi diyemedim

gelmeyecez sanırım.....aytunç işte iki çocukla nasıl yaparız sen çocuklarlamı ilgileneceksin yemek vs.bakacan yoksa denizemi gideceksin dedi.....
eee ben çocuklarla ilgilensem ev işi yemek vs.halam yapacak o da olmaz .........aytunç evde daha rahat ederiz ben hergün gezmeye çıkarırım sizi diyorr bilmiyorum yaaa

kusum esın de haklı br yandan
surekli halan hizmet edemez
sen yardım etsen bebeklere kim bakacak
denize nasıl gideceksin bilmiorum

gelemedim ya saat2 oluvermişşş

kuşum yaa bilmiyorumki halamla konuşacam o belki öle kabul eder ama aytunç o evde rutubet var çocuklara zararlı diyor ..parasal olarakda rahat değiliz ikiucu ancak getiriyoz

bugün c.tesi ben evde durmazdım eskiden şimdide gezmek istiyom yaaaaaaaaaaaaaaa

sıkılıyorum çokkk veletlerim uyuyorr

sen neler yaptın kuşumm nasılsın keyifler nasıl

kuşumda getmişşşş:gitme::gitme:

ben yanlızların kadunumu oldum şincikk:umursamaz:

canum sıkılıyor gezmek isityorum kendümü sokaklara atmak istiyorum

kuzularımı bırakamıyorum

bugun cıkamayız canım para durumu kısıtlı pazartesı para alacagız o zaman cıkarık:ecrin_bebek:
sen nelr yapıosun kac gundur dogru durust yazısamadık kusummm

yaaa yoksun diye getmiştim geldim gene yoksun neysem beklerim seni ben

ne yapam kuşum yaa annemde gezerim didim gezemedim

annem ananeminde illa götürecez diyo

anannem merdivenden inene kadar sabah oluyor heryere sürklenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…