ben geldimm güzel kuşlarımmm. benimde gitmeme az kaldıı biran önce gitsem diye gün sayıyorum.
Allah hepimize maddi manevi güç versin canlarım hayat koşulları maddi kriz küresel ısınma derken hayat çok zor.
benimde misafirlerim gelecekmiş kayınvalidemler eltimler.ogluşumla ilgilenemiyorum işleri yetiştiremiyorum diye üzülüyordum bugün işleri yapmaktan yemek yapmaktan yoruldum ogluşumlada fazla ilgilenemedim mafoldumben
esencim canım benim yaa boşver takma kafana diyecegim ama düşüncesiz olabiliyorlar. sen güzel canını sıkma kızınla ilgilen boşver.
hepinizi öpüyorum. daha sık gelmek istiyorum ama peşimi bırakmıyorlar canlarım. opuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
nurişim damadınnnn çok masumm
gettinmiii esenimmmm cnm sekize ne kaldııı 23 haziran evlilik yıldönümümüz
yedi doluyor sekize doğru yol alıyoruzzz onu diyommm
nurişim gelmedi yawwww..........
ya kızlar benim tatil işi yatışa geçiyor annem gelmeyecek ananemi dayımlara bırakacaktı yengem köye gidiyormuş ayın yedisinde ...zaten tribal ananem gidersem daha gelmem diyorr
halamda beni aradı kerpedeyim didi ama dönecem sonrada sizle dönerim didi diyemedim
gelmeyecez sanırım.....aytunç işte iki çocukla nasıl yaparız sen çocuklarlamı ilgileneceksin yemek vs.bakacan yoksa denizemi gideceksin dedi.....
eee ben çocuklarla ilgilensem ev işi yemek vs.halam yapacak o da olmaz .........aytunç evde daha rahat ederiz ben hergün gezmeye çıkarırım sizi diyorr bilmiyorum yaaa
dırımcımmm maşallah gerçekten çok masum böyle uyudularmı bayılıyorumm yaa yerim ben bunları
bencede canım hayırlısı olsun. bu arada da geçmiş olsun güzelim ameliyat olana acil şifalar.
görümcenede geçmiş olsunn bu devirde kimseye kefil olmamak lazım bence ama istisnalar hariç.hayırlısı herkes için.
[/URL][/IMG]
nurişim damadınnnn çok masumm
yazdıgım iki kere çıkmış zannettim sildim megersem degilmiş. güzelimm Allah kolaylık versin size güzelim zor gerçekten.eşim ona 10 kere dedi sakın bişeyin altına imza atma diye dinlemedi şimdi de kendisi şilelerde gezmede eşim hacizle uğraşıyor
sinir oluyorum yaaa
[/URL][/IMG]
ömerimm esen damadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?