Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar nasılsınız
bende şimdi geldim ablamın görümcesinin kızı ameliyat olmuş ziyarete gittik
şimdi evdeyim kızçem uyuyor bende sıkılıyorum
görümcem salağı 17 milyarlık borcun altına kefalet imzası atmış saf borçlu kaçınca borç görümceme kalmış
o da ödüyemeyince kayınvalidemlere haciz geldi şimdi eşimin suratı 5 karış olur offfffff ne acaip insan bunlar yaaa

ben geldimm güzel kuşlarımmm. benimde gitmeme az kaldıı biran önce gitsem diye gün sayıyorum.
Allah hepimize maddi manevi güç versin canlarım hayat koşulları maddi kriz küresel ısınma derken hayat çok zor.
benimde misafirlerim gelecekmiş kayınvalidemler eltimler.ogluşumla ilgilenemiyorum işleri yetiştiremiyorum diye üzülüyordum bugün işleri yapmaktan yemek yapmaktan yoruldum ogluşumlada fazla ilgilenemedim mafoldumben
esencim canım benim yaa boşver takma kafana diyecegim ama düşüncesiz olabiliyorlar. sen güzel canını sıkma kızınla ilgilen boşver.
hepinizi öpüyorum. daha sık gelmek istiyorum ama peşimi bırakmıyorlar canlarım. opuyorumnanaktan

takmamaya çalışıyorum ama elde değil sonuçta eşim evde suratı 5 karış gezince sorun yaşıyorum
neyse hayırlısı olsun canımm

canım başkasının evinde halanda olsa rahat edemezsin boşver bence evin daha rahat dinleneceğine yorulursun
eşin gezmeye çıkarsın sizi

eşim ona 10 kere dedi sakın bişeyin altına imza atma diye dinlemedi şimdi de kendisi şilelerde gezmede eşim hacizle uğraşıyor
sinir oluyorum yaaa

eşim ona 10 kere dedi sakın bişeyin altına imza atma diye dinlemedi şimdi de kendisi şilelerde gezmede eşim hacizle uğraşıyor
sinir oluyorum yaaa
yazdıgım iki kere çıkmış zannettim sildim megersem degilmiş. güzelimm Allah kolaylık versin size güzelim zor gerçekten.

ah kızlar herkes derdi ayrı işte baksanıza
sorunsuz insan var mı
deil mi canlarımopuyorumnanaktan

dırım aliş ne tatlı yirim onu

yok bacım sorunsuz insan yok
bende bugün sinir oldum havada sinirlerrr bakalım MEVLA GÖRELıM NEYLER ,NEYLERSE GÜZEL EYLER...

men geldim yaaaa kardeşim almıştı pc yi idda oynuyor bana görev verdi gol olunca çağrı bırak bana ben arayacam didi

yaa uyuyordum annem kaldırdı alişin sağ kasığı hafif şiş gibi bana yine p.tesi hastane yolları göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…