Aysonu Kizlari 2008

allah yardımcın olsun canım ümidini kaybetme bak banada sorununuz şudur budur diyemediler eşimin spermlerinde sorun var ama düşük olmasını sağlayacak bişii yok genetikmiş rahim filmi histereskopi yapılmadık şey bırakmadık bizde ama bu doktorumdan memnun kaldım ben elinden geleni yapıyor değişik ilaçlar kullanıyorum umarım budefa allah bebeğimizi bbize bağışlar herkesin bebeğini bağışlasın rabbimmm

günaydınnn bugün pazar dogal olarak şuan herkes uyuyordurrr. ayşeyi çok merak ediyorummm dr sonuçlarını gelsede bir öğrensek.herkese iyi pazarlar... malum arkadaşlar ben artık sabahları uyuyamıyorum erkenden kalkıyorumm :1no2:

gözekçim seninlede hemşeriymişiz inşllah allahım dualarınızı kabul etsin ve en yakın zamanda hamiş olursunuz.

merhaba bubenimkaderim iyiyim canım sen nasılsın dün gece görmüş oldugum rüyalarımın etkisindeyim biraz ama düşünmemeye çalışıyorum.

ooooooooooooooooo kızlar kimse yokkkknuray cancan sen olurdun sende yoksun bugünnnn neredesiniizzzzzz

slmmm iyi akşamlar kızlar...... canım çok sağoll düşüncen için allaha şükür bebeğin kesesini gördükk 15 gün sonra yine gidecegiz bebeği görmeye allah izin ederse.. benim bebeiştee tıpkı hicranın ki gibi sadece kese varr şimdilik kızlar maşallahh deyinnn...folik asit kullanıyomm.. herşey iyi allahıma şükürler olsunn..

esradan haber var mı yaaaa........

ayşecimm inan çoook sevindim tatlımm allahım nazarlardan korusun ve allah saglıklı bir şekilde bebişinizi kucagınıza almak nasip etsin canımmm. a.s.

daha kimsecikler uyanmamış belli olduu evt cumartesi esrada dr gidecekti ondan da hiç haber çıkmadı. ben bugün allahın izniyle inşllah izmire uçuyorum aileme kavuşacagım inşllahhh.... :dance:

Iyyim Canim Sabahtan Kan Verdim Galiba Sonra Da Ultrasona çağiracaklar Bekliyoruz Bakalim Iyyim Hafta Sonu Biraz Yoruldum Ama Pazartesi Yine Iş Malumm Sen Nasilsin

Iyyim Canim Sabahtan Kan Verdim Galiba Sonra Da Ultrasona çağiracaklar Bekliyoruz Bakalim Iyyim Hafta Sonu Biraz Yoruldum Ama Pazartesi Yine Iş Malumm Sen Nasilsin

hadi hayırlısı canımm bende iyiyim bugün hiçmi hiç uyku tutmadı memleketime gidecegim iiçin sanırım. aman kendini fazla yorma hemen bel,sırt ve kasık agrıları başlıyor tatlım.aman kendine dikkat ettt...

Canim Benimmm Bilmezmiyim O Duyguyu Benim Kardeşim Yurtdişinda Yaşiyor Cumartesi Günü Yeğenimle Birlikte Gelidlerrr çok Heyecan Verici

Yormuyorum Canim Hafta Sonu Biraz Yoruldum Ama Dinlendim Pazar Günü Geçti Dikkat Ediyorum Kendime Akillandim Yani Iki Düşükten Sonra

sorma sılacım asıl işte o yegenlerrr yokmu insan onları daha bir çok arıyor merak ediyorum kerataları. bugünde kimsecikler gelmedi daha, mira istla geldi ama hoşgeldi, diger arkadaşlar bugün uyanamadılar sanırım. bende bir ılık bir duş alıp geliyorum canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…