SAOL CANIM NERELERDESİN BUGÜN GÖRÜŞEMEDİK PEKKK
canım benim 3 hamileliğim ölümle sonlandı 4. bebek düştü.dr gelincee tıpın yetersiz kaldığı tanısı kondu.üniv.tut hertürlü dr gittik ama hiçbirisi senin derdinde şu demedi hormon kromozom ve hatta cenn bile incelendii.demekki doğru hayırlı zamanı bekliyozz rabbim senin evladınıda sana bağışlasın herkesin inşallah öpüyorum hepinizi dualarınızda abanada yer verin
günaydınnn bugün pazar dogal olarak şuan herkes uyuyordurrr. ayşeyi çok merak ediyorummm dr sonuçlarını gelsede bir öğrensek.herkese iyi pazarlar... malum arkadaşlar ben artık sabahları uyuyamıyorum erkenden kalkıyorumm :1no2:
gözekçim seninlede hemşeriymişiz inşllah allahım dualarınızı kabul etsin ve en yakın zamanda hamiş olursunuz.
slmmm iyi akşamlar kızlar...... canım çok sağoll düşüncen için allaha şükür bebeğin kesesini gördükk 15 gün sonra yine gidecegiz bebeği görmeye allah izin ederse.. benim bebeiştee tıpkı hicranın ki gibi sadece kese varr şimdilik kızlar maşallahh deyinnn...folik asit kullanıyomm.. herşey iyi allahıma şükürler olsunn..
esradan haber var mı yaaaa........
nerden canım sen manisa uşak aydın hangisi merak ettim canımmm a.s.[/QUOTE
herkese günaydınnnn. gözekcim ben aydın nazilliliyim sende nazillilisin diye okudum ama.
Birsencimm, Miracimmm, Nuraycimm, Aslicimm, Ayşecimmm Adaşimm Daha Ismini Saymadiğim Arkadaşlarim Nerdesiniz
Iyyim Canim Sabahtan Kan Verdim Galiba Sonra Da Ultrasona çağiracaklar Bekliyoruz Bakalim Iyyim Hafta Sonu Biraz Yoruldum Ama Pazartesi Yine Iş Malumm Sen Nasilsin
Kaçta Geliyorsun Izmire Nazilli Demi Ailennn Ay çok Güzel Yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?