daha kimsecikler uyanmamış belli olduu evt cumartesi esrada dr gidecekti ondan da hiç haber çıkmadı. ben bugün allahın izniyle inşllah izmire uçuyorum aileme kavuşacagım inşllahhh.... :dance:
sılam asiii hicran ve ayşe serkan nasılsınız?
hicran asi ayşe bebişler nasıl?
sılam senin keyfin nasıl??????
günaydınnn kızlarrrrrrrrr nasılsınızzz bakammmmmmmmmmm
sılam asiii hicran ve ayşe serkan nasılsınız?
hicran asi ayşe bebişler nasıl?
sılam senin keyfin nasıl??????
ayşe kıs seninki benden büyük değilmiydi kalp atışlarını duymadınızmı 6 olmadımı seninkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:içelim:
yok canımm 5 hafta 7 günlük olduu aynen senin bebeiş gibi gözüküyo canımm şimdilik bende 9 şubatta gidecem allahın izniyle bebeğimi görmeye ....... teyzesiii...
Günaydin Canlarim Ben Iyyim Birsencim Keyfim Yerinde Mira Geldi Demek çok Selam Söyle Bizdende
Sabah Sabah Kan Verdim Yaaa üfffff Sonra Da Ultrasona Gideceğim
Günaydin Canlarim Ben Iyyim Birsencim Keyfim Yerinde Mira Geldi Demek çok Selam Söyle Bizdende
cnm inş.duyacağız bebişimizin kalp atışalrını merka etme sen huzurlu ve mutlu ol ona iyi bak annesi .........evet cnm mira geldi inş.h.sonu buluşacağız çok güsel oalcak nikaha gidecez bombomun kıss hicran senin koca salacakmı şimdi bebede varr bak pürüzz çıkarma fena yaparım seni gördüğümde gıdıklarım hehegünaydın canımmmmmmmmmmmmm
bebiş iyidir allah şükür valla 8 şubatta ultrasonda kalp atışını da duyarsak daha iyi olcammmmmmmm
mira geldi demek haaa ne güselllllll görüşcez yaaa az kaldıııııııııı
çok şükür cnm iyi olacak tabi o sana rabbimin bir lütfu merak etme sen geöreceksin daha çokkkkkkk:içelim:
yok canımm 5 hafta 7 günlük olduu aynen senin bebeiş gibi gözüküyo canımm şimdilik bende 9 şubatta gidecem allahın izniyle bebeğimi görmeye ....... teyzesiii...
cnm inş.duyacağız bebişimizin kalp atışalrını merka etme sen huzurlu ve mutlu ol ona iyi bak annesi .........evet cnm mira geldi inş.h.sonu buluşacağız çok güsel oalcak nikaha gidecez bombomun kıss hicran senin koca salacakmı şimdi bebede varr bak pürüzz çıkarma fena yaparım seni gördüğümde gıdıklarım hehe
çok şükür cnm iyi olacak tabi o sana rabbimin bir lütfu merak etme sen geöreceksin daha çokkkkkkk
cnm neden kan verdin ?neden ultrasona girecen ben hala adet olamadım
geçen cuma başladı gibi kesidi ama ilaç alıyorum gelsin diye gelsin 3 günü bende kan verecem hormonlara bakıldıktan sonra aşılma yapılcak cnm
huuuuuuuuuuuuuu neredesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
yok anacım bişolmaz yaniii atlayıp zıplamicaz heralde kahvaltı etcez nihayetinde nikahtan sonra nolcek pekiiiii ben belki gelemem okadar yoculuk yassak yaniii bakırköye gelirim kahvaltı ederiz biyerde otururuz fazla hareket yasak biliyonnn
ben burdayım bacuuuuummmm ama azsonra çıkacağımmmm uykum varrrrrrrrrrrr düş aşure yaptık benim evde annemler kızkardeşlerim falan vardııııı 12 de yttımmmmm hala uykummmm varrrrrrrrrr yatıcammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?