Aysonu Kizlari 2008

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm

mira ist.geldi görüştümmmmmmmmmm bu sabah çok erkencisizzzzzzz

sılam asiii hicran ve ayşe serkan nasılsınız?

hicran asi ayşe bebişler nasıl?

sılam senin keyfin nasıl??????

sılam asiii hicran ve ayşe serkan nasılsınız?

hicran asi ayşe bebişler nasıl?

sılam senin keyfin nasıl??????

günaydın canımmmmmmmmmmmmm
bebiş iyidir allah şükür valla 8 şubatta ultrasonda kalp atışını da duyarsak daha iyi olcammmmmmmmm

mira geldi demek haaa ne güselllllll görüşcez yaaa az kaldıııııııııı

:içelim:
ayşe kıs seninki benden büyük değilmiydi kalp atışlarını duymadınızmı 6 olmadımı seninkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canımm 5 hafta 7 günlük olduu aynen senin bebeiş gibi gözüküyo canımm şimdilik bende 9 şubatta gidecem allahın izniyle bebeğimi görmeye ....... teyzesiii...

Günaydin Canlarim Ben Iyyim Birsencim Keyfim Yerinde Mira Geldi Demek çok Selam Söyle Bizdende

Sabah Sabah Kan Verdim Yaaa üfffff Sonra Da Ultrasona Gideceğim

cnm inş.duyacağız bebişimizin kalp atışalrını merka etme sen huzurlu ve mutlu ol ona iyi bak annesi .........evet cnm mira geldi inş.h.sonu buluşacağız çok güsel oalcak nikaha gidecez bombomun kıss hicran senin koca salacakmı şimdi bebede varr bak pürüzz çıkarma fena yaparım seni gördüğümde gıdıklarım hehe
:içelim:
yok canımm 5 hafta 7 günlük olduu aynen senin bebeiş gibi gözüküyo canımm şimdilik bende 9 şubatta gidecem allahın izniyle bebeğimi görmeye ....... teyzesiii...
çok şükür cnm iyi olacak tabi o sana rabbimin bir lütfu merak etme sen geöreceksin daha çokkkkkkk
Günaydin Canlarim Ben Iyyim Birsencim Keyfim Yerinde Mira Geldi Demek çok Selam Söyle Bizdende

Sabah Sabah Kan Verdim Yaaa üfffff Sonra Da Ultrasona Gideceğim

cnm neden kan verdin ?neden ultrasona girecen ben hala adet olamadım
geçen cuma başladı gibi kesidi ama ilaç alıyorum gelsin diye gelsin 3 günü bende kan verecem hormonlara bakıldıktan sonra aşılma yapılcak cnm

yok anacım bişolmaz yaniii atlayıp zıplamicaz heralde kahvaltı etcez nihayetinde nikahtan sonra nolcek pekiiiii ben belki gelemem okadar yoculuk yassak yaniii bakırköye gelirim kahvaltı ederiz biyerde otururuz fazla hareket yasak biliyonnn

cnm kahvaltı edecez oturcaz sonrada başka yere gidilir gerçi c.tesi 12 de kahvaltı kalırmı bilmiyom ama ????nikah 4 de zaten yawww 4 ten sonra mirayı yolcu edecez neşede 4 kadar kalabilirim dedi kocasının d.günü

ben burdayım bacuuuuummmm ama azsonra çıkacağımmmm uykum varrrrrrrrrrrr düş aşure yaptık benim evde annemler kızkardeşlerim falan vardııııı 12 de yttımmmmm hala uykummmm varrrrrrrrrr yatıcammmmmmm

yaaaaaa ben 9.30 gördüm aksam sonrasını hatırlamıyorum uyumusum dün yemek yaptım deli gibi sonrada sızdımmm ......sabah bile zor kalktımmm

bugün aşkımdoğa gelecekkkkkkkk benim yanıma hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…