Aysonu Kizlari 2008

kızlar kızım uyuyorken ben bir duş alayım çok fena başım ağrıyor yaa
bugün çok keyifsizim ve akşam misafir varr ((

valla yemeğe elmeye niyetlendiler bende çaya gelin dedimm ne yapam ya hava sıcak yemek mi yapılır bu sıcaktaaa

51 yasındaymıs kusum yaslı deil
kalp krizinden gitmiş
vay demek sigarayı bıraktın hee eferın saa
tamamen kurtulmuşum cnm bu illetten artık canım çekmediğine göre eferim bana

sanada hayırlı cumalar cnm ohhh gez güzelim hakkın
bakalım ablası ile güzel geçineceklermi ablası büyük ama geçinirler ozancık küçük

dişleriniz hayırlı olsun cnm ve ceylinin rahatsızlıklarının bitmiş olması çok güzel rabbim nezle bile etmesin bebeleirmizi ....şu pc yap ettt gel artukun yaaa
bu arada dün kimsenin kandilini kutlayamadım hepinizin geçmiş kandilini kutluyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

olsun kuşum bende yapamadım kont.yok herife didim al idare et didi
valla yemeğe elmeye niyetlendiler bende çaya gelin dedimm ne yapam ya hava sıcak yemek mi yapılır bu sıcaktaaa

kim geliyo kız anlamadım bennn ????
aman yaaa banada yarın misafir gelebülürrr adet oluyorum başım belim ağrıyoo
evim iki hafta sonunda toz içindedir nasıl bıraktım hatırlamıyorum bile hala annemdeyiz
aksma gidece bi mok yapamam .....evi temizlemekle uğraşamyacam valla
hemen pratik pidemi yaparım makarna salatası kek yeter aksama gelecekler ama yimek yapmam yaaa......c.tesi pazarımda var bide üstelikk

heee bende onu soracaktım pratik pide ne ki

canım dünürüm arkadaşlar gelecekler bize onlarında yeni çocukları oldu anlayışlılar o yüzden
kadın kendi yemeğini kendi getirecek bende de revani var bisküvili ve çikolatalı tavuk göğsü de yapmıştım oldu da bitti maşallahh

pratik pidee şöle kızlarrr aslında poğça ama ben pide deyyom

1 su bardağı yoğurt
1 su bardağından biraz az sıvıyağa
biraz tuz
birkabartma tozu
ikiyumurta
alabildiği kadar un

hepsini yoğur portakal büyüklüğünde parçalar kopar yuvarlak olarak aç çok incelmeyecek şekilde
içinede istediğini koy (kıyma harcı patates harcı vs.)onu böle geniş geniş katla sar..tepsiye koyy üstüne yumurtaa sürr kıyır kıyırrr oluyorr

e kolaymış yaaaa yapılabilirrrrcokacimcoook

ya bu anam beni deli edecek yaa kahvaltıyı hazırlmadan mutfağı topladım bulaşıkları akıtıp
makinaya koydum çamaşırları attım çayı demledim ........kahvaltı ettik...sofrayı tezgaha yığmış uyudu

sonra alişimi besledim yıkadım çamaşırları astım bulaşık makinasını boşalttım.....kirlileri attım strelizeyi temizledim....hanfendi kalktı altkattakiş yılışık komsusuna indi diypm ne yiyecez onuda sen düşün dedi yaa...........valla kadıniyice ipe un seriyorr

sorma esenciğim ya bide benim çocukları hergelene veriyor komsunun 7 yaşındaki torununa vermiş odaya bi girdi şok oldumm diyorum sen manyakmısın anne ne olacak hemen düşecekmi diyor yaa

kuran okuyordum yazamadım canım

abartmış annen ya izin verme tavrını koy Allah korusun küçük çocuklar üzülecek diye körpecik bebelere bişe olmasınn
benimkilerin ödü patlıyor tüp bebek ya ellemeye korkuyorlar valla

kimle Aliyle mi ilgilenmiyormuşsun höh diyorum başka da bişe demiyorum sende ilgilenmiyorsan bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…