Aysonu Kizlari 2008

kiliste kim var kıs hayırdır

cadı azcık yedi mamasını aglıo:mymeka:
anakucagında tv izlio sustu simcik
birasdan yediririm
Dayımın oğlunun düğnü var bu sene 10 günlüğüne tüm sülale ordayız inşallahh zemuszemussıcakta nasıl olacaksa bakalım
gez gez sen okullar açılınca görecem boyunu postunu senin kaynananmı bakacak bebeğe
he bacım kaynanam bakacak annemle dönüşümlü olarak annemde burda birlikte bakarlar

ne bileyim ya gitmezsem ayıp olur şimdi onlar bizim herşeyimize geldiler
uçakla giderim halalarımda orada zaten halamın evi serin sabahları çıkmam bi yere

dısarda emzirme olayı filan pek rahat olmuo
bir de benimki baska yerlerde huzursuz oluo evde uyudugu yedigi gbi olmuyo
ama ayıp olur dıosan git tabi değşiklük olurzemuszemus

dısarda emzirme olayı filan pek rahat olmuo
bir de benimki baska yerlerde huzursuz oluo evde uyudugu yedigi gbi olmuyo
ama ayıp olur dıosan git tabi değşiklük olurzemuszemus

sağma makinasını da götürürüm dışarıda biberonla veririm
zaten gideceğimiz yerler genelde ev gezmeleri olur ama uyku sorununa gelince ne ederim bilmem
annemin kardeşinin oğlu için gidiyoz atarım annemin başına 'senin yüzünden geldik 'derim olmaz mı:)))

offff geldimmm karnı acıkmış veledin ondan yırtınmışş
anam bacım ne yediğini kaçta yediğini takip edemiyorumki canı istedikce mama veriyoruz doktor serbest bırak dedi çocukda anladı sanki mamasını yedi sustu yatağa attım
sonra ömüşümü yıkadım ....onada mama yaptım yedi o garibim sesi çıkmıyorr
anakucağında uyudu kaldı .............aliş beni delirtecek sanırım.....ömüş yerken yine ağlamaya başladı onu kucağıma aldım ömüşü besledin alişi sonra ayağımda salladım susutu uyudu kanepeye olduğu gibi bıraktım veledi uyandı sonra uyumuş..........

kirli çamaşırları makinaya attım
bulaşıkları makinaya attım
biberonları strelizeye attım
temiz çamaşırları dolaba koydum
mama için su ısıttım
şimdi mıcımı yere koydum
çocukların kıyafetlerini ayıracam çamaşırları kıyafteleri birbirine girdi valla annemde doldurdum
poşete artık anneme giderken valizle gidecem olmuyor bu poşet işi yaa

valla esen git bacım gez en iyisi hiç dışarıda test ettinmi çocuk nasıl uyumlumu?

bak benim veletler sokakta,arabada,annemde,,,,ve minumum gezmelerde çok sakinler ve uykudalar
çok seviyolar gezmeyi..........heee bide banyoyuu banyo yaparken susuyor bide .......

evim çok tozlanmış ama bugün yapmama bişey adettim çok fazla beni halsiz bırakıyor.......
kendimi yormadan bir iki iş yapacam bu hafta sonra kerpeye tüyecem kerpeden geldikden sonra temizlikci alacam camlar silinsin evi temizlesin mutfağı temizlesin sonra ramaza başında alırım bide
ramazanda kimseyi çağırmayacam ama olsun.....

ya bilmiyorum ki benim kızın huyunu anlamadım bi iyi bi kötü
boşver ona göre harekety edemem alışsın gezmeye gezginci bir anası var nasılsa alışacak
orada kalabalık olacağız kucaktan kucağa bana yükü olmaz
teyzemler ablamlar annemin teyzeleri teyze kızları baya kalabalık anlayacağınn

ooo baya iş yapmışsın ben bişe yapmadım bugün daha namaz kılıp hazırlanıp arkadasa gidecemm
ama kızdan fırsat yok ki bugün sürekli memede hiç uyumuyoo

benımkını de park yataga attım ogle uyukusu saatı geldı
sesı cıkmayınca uyudu sandım uyumamıs zıllı mızıklamaya da basladı
of cok sıcak yaaa klima acacam sanırım

valla uyuyolarrrrrrrr çok büyük sakinlikkkk offffffffff şu arkadaşlar gelmesin yaaaa kafam hiç götürmez regli iken hiçbşey yapmak kimse ile konuşmak istemiyorum kimseye hizmet etmek gelmiyor içimden

ben bişeyler atıştırayım yaa

kızlar aptamille bebelacın içeriklerini kontrol ettim aynı şeyler var vee bebelacda bir iki fazla vitamin daha var ...sadece bişey yok aptamilde olupda bebelacda olmayan nükleotidler diye bişeyy

ben bebelac alırım bundan sonra elimdekileri yesinlerde

fekooo napıon kusum yazsana

dırım hangisi işine geliosa onu al kusum pek bişe farketmez yani
eskiden bu mamalar bile yoktu ver inek sutunu pırınc ununu yallah

yok kuşum bebelacla aptamil aynı iştee kocama everecem okusun sma şekersiz ya veletler pek hoşlanmadılar yada şu gazyapmayanı sevmiyolar alişe gaz yapmayandan ömere bebelac verecem
alişin motor düzelsin oda bebelac yiyecek

bu arada bebelac yersek hediye gelme işide var akrabamız bebelac getirdiya ,
demiş birsenin bebekler yerse ona veririm ben demşi şirket bana veriyor nasıl olsa demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…