kimle Aliyle mi ilgilenmiyormuşsun höh diyorum başka da bişe demiyorum sende ilgilenmiyorsan bilemiyorum artık
mafoldumbenamin kusum saolun canlarima.s.
aksam cok dua ettim zaten Allah kabul eder insallah
cok birsey istemiorum yaa o kadar okudum saglam bi is istiyorum sadecemafoldumben
fekooo sana da dua ettim kusum Rabbim sana saglikli hayirli uzun omurlu bi evlat versin diyeeeeee:Saruboceq:
bende bende ayline fake ye aklıma gelen herkese hihoyyyt
mafoldumben
nuniş sayfayı okurkenağlıyodum zaten benim için yazılan mesajları edilen dualarıı öğrenince daha çok ağladım
kaynanam eltim 1 yaşındaki kızı bedeydi çok zor oldu anlatılamıcak duygular içerisindeyim eşim için çok üzüldüm içime attım dudağımda uçuğum çıktı çokkk zorrrr çokkkk üstüne bide görümcem 3 aylık bebeğiyle geldi bu kıskanma duygusu çokkkk farklııı hastaye gitmek istemiyorum hamile görmek istemiyorum
ALLAH razı olsun esencim çok sağol çok ihtiyacım var çünkü
fatoşcum çokkkkk teşekkürederim ALLAH razı olsun
ben geldumm
aksam disari ciktik eyi geldi ama ben gelemedim tabizemuszemus
gecmise bakayim yazdinis mii
çıldırmak üzereyim ağlamak istiyorum ali devamlı ağlıyor kucağıma gelince susuyor bırakınca ağlıyor heryer heryerde....inanın tuvalete gidip pedimi değiştiremedim ne derdi varyaa dün hep uyudu eve geldi bi haller oldu başıma ağrı girdi arada ömerde ağlıyorrr
sinirim çok bozuk yaaa .......hçböyle olmadım aliyi yıkadım leğen ortada kovası yerde kirli bezler bez paketi...poposili çok kötüyümmm çokk
amanıııııın zor valla birsencim Allah yardımcın olsun
bende şimdi geldim kayınvalidemden kahvaltı yaptık öğleden sonrada arkadasa gidicem Ahsen hiç uyumuyo bugün hep kucak istiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?