Aysonu Kizlari 2008

yaa burada biraz daha kalırsam kafayı yiyecem annemin komşusu gelmiş bana birsen çocukların altına bez ve muşamba ser kıçları açık kalsın bu sıcakta neeee dedim olurmu öle şey dedim
eee evin sıcakmışyaa valla salak bu millet safkan salakkk

mafoldumben
nuniş sayfayı okurkenağlıyodum zaten benim için yazılan mesajları edilen dualarıı öğrenince daha çok ağladım
kaynanam eltim 1 yaşındaki kızı bedeydi çok zor oldu anlatılamıcak duygular içerisindeyim eşim için çok üzüldüm içime attım dudağımda uçuğum çıktı çokkk zorrrr çokkkk üstüne bide görümcem 3 aylık bebeğiyle geldi bu kıskanma duygusu çokkkk farklııı hastaye gitmek istemiyorum hamile görmek istemiyorum

bende bende ayline fake ye aklıma gelen herkese hihoyyyt

ALLAH razı olsun esencim çok sağol çok ihtiyacım var çünkü

fatoşcum çokkkkk teşekkürederim ALLAH razı olsun

her zama n dalarımdasın canım önemli olan duanın devamlılığı değilmidir

misafirlerim gitti az önce ben de size bakayım dedim ama kimse yok
Ahsen babasının ayağında sallanıyorr ve uyumuyoooooooooo bakalım nöbet kaça kadar

günaydııınn bacılar
yaa 3 saat uyuduktan sonra kızımı emzirdim sonra kalkayımda bi sağayım ne kadar çıkacak ddim
ama çok az çıktı mafoldumben
acaba kızımda doymuyormudur ama doymasa ağlar di mi çok üzüldüm yaaamafoldumben
salı günü dr kontrolümüz var sorucam bakalımmafoldumben

günaydınlar offf zor bir gece geçirdim ali eve geldik basbasss bağrıyor zorla mama yaptık yedirdik yıkadım susmuyor ağzının içi baya pamucak olmuş ilac verdi doktor günde 4 kere sürüyorum ama geçmiyor gibi 10 gün sürer demişş.......

eve gelmemiz olay zaten heryer heryerde yerleşemedim allahtan ev toplu ve temiz ama toz olmuş heryer
çay içecem tabi ali fırsat verirse ömerde gündüz uyuyor gece oturuyor yaa
şimdi o uyuyor..........
aliş arsız arsız ağlıyor
makinaya çamaşır atcam çocukların giydiği herşey ütülencekk iş çokkkk ve bugün misafir gelebilir yaa

günaydınnn güzel hanımlarrr.
Nuraycımm canımm benimm kuşumm dün için kusuruma bakma oziş durmadı hemen çıkmak zorunda kaldım yazdıgımda iki kere çıkmış. evt güzelim nasip olursa bugün nazilliye gidiyorum. bol bol gezeceğim.
hicrancımm canım hadi geçmiş olsun kızımızın reflüsü geçmiş güzel annesi sayesinde. isilikler bizimde derdimiz sorma canımm.
arkadaşlarr nasıl oluyor nerden kapıyor anlamıyorum 10 aydır hiç öyle agladıgını görmedim nasıl aglamak saatlerce susmadı uyumadı uykusundan uyandı sürekli kötü bir gece geçirdik tabi bugünde burunlar tıkalı,hapşırık,öksürük,burun akıntısı başladı inşllah yolda eziyet etmez rezene vereyim diyorum rahat eder. şimdilik görüşürüz arkdaşlar kendinize iyi bakın bebişlere iki kat iyi bakın. sizleri çok çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız :1hug::asigim:a.s.

çıldırmak üzereyim ağlamak istiyorum ali devamlı ağlıyor kucağıma gelince susuyor bırakınca ağlıyor heryer heryerde....inanın tuvalete gidip pedimi değiştiremedim ne derdi varyaa dün hep uyudu eve geldi bi haller oldu başıma ağrı girdi arada ömerde ağlıyorrr

sinirim çok bozuk yaaa .......hçböyle olmadım aliyi yıkadım leğen ortada kovası yerde kirli bezler bez paketi...poposili çok kötüyümmm çokk

abooooo kolay değilki bacım senin sinirin bozulmayacakta benimkimi bozulacak arasıra insanın çıldırdığı anlar oluyor işte :çok üzgünüm:

dirim Allah kolaylik vers canim kolay deil 2 cocuk
benimki de su an yerde kendini yerden yere atio aglayark
simario iste
kucaga alsam susacak
off bi bakam suna

amanıııııın zor valla birsencim Allah yardımcın olsun

bende şimdi geldim kayınvalidemden kahvaltı yaptık öğleden sonrada arkadasa gidicem Ahsen hiç uyumuyo bugün hep kucak istiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…