fekooo napıon kusum yazsana
dırım hangisi işine geliosa onu al kusum pek bişe farketmez yani
eskiden bu mamalar bile yoktu ver inek sutunu pırınc ununu yallah
gecmıs olsun canım
yarın da olmazsan bi git gorun yaa adet sokturucu al en azından kist filan olmasın sonra
canım sizin tup bebek işi noldu simdi ben anlayamadım
once devlette aşılama gerekiyorsa yaptr canım yaa ne kaybedersin bebeklik yaptırmıstı 1 kurus bile odemediiii
baska yerde asılamaya zaten gerek yok
hanı devletın karsılaması ıcın once asılama yapılması lazım denıyor ya onun ıcın didimm:uhm:
berna da devlette yaptrmıstı baya düşük ücret odemişti tam olarak kac bilmiyorum ama
sizden kac para istediler
yok kuşum bebelacla aptamil aynı iştee kocama everecem okusun sma şekersiz ya veletler pek hoşlanmadılar yada şu gazyapmayanı sevmiyolar alişe gaz yapmayandan ömere bebelac verecem
alişin motor düzelsin oda bebelac yiyecek
bu arada bebelac yersek hediye gelme işide var akrabamız bebelac getirdiya ,
demiş birsenin bebekler yerse ona veririm ben demşi şirket bana veriyor nasıl olsa demiş
canım ya zor bir durum Allah yardımcısı olsun
he bacım 80 puan almıştım bingöle atadılar ikinci sene de eş durumundan İstanbula geldim
şimdi atanmak daha da zorr
tatos Allah yardimcisi olsun
ben de kamu yonetimi mezunuyum asil isim memuriyet bolumum ozelde hic is yapmio sadece yabanci dillerim sayesinde duzgun bir yere girebilirim ama evli ve cocuklu olunca seyahat ve saat engeli olunca o duzgun yere nasil girecem onu da bilmiyorum
benim de tek umudum kpss ama onu da bu seneye almislar bikac ayda nasil hazirlanirim yani mumkun deil moralim yerlerde o yusden cok iyi anliyorum kardesinin durumunu.insann yillarca okuyup emeginin karsiligini alamamasi cok kotu birsey.ancak torpil bulursam belediyeye filan girebilirsem girerim.bu isler hep boyle oluyor kuzenimin gorumcesini de belediyeye soktular torpille..yengem donup donup onu soyluo bana su kadar para aliomus o yapar eder filan sinir edio beni..o calisio sen calismiosun diye yuzume mi vuruyo anlamadim gitti..
Allah herkesin gonlundekini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?