Aysonu Kizlari 2008

cnm ikitane oluyorrr bana penglyyden ikitane aldırmışdı doktor
neden iki dedim pkosunya yumurtan zor çatlar ondan ikitane olcan dedi

birsen bende 5000 likten iki tane vuruldum yine çatlamdı canım yaaa
bir çaresi yokmu acaba bu sorunun

sen doktorlardan daha iyi tanıdın cnm tedavisine müdahale et dilede getir yumutam çatlamıyor diyee
kız okadar çok soruyorum ki sonunda beni yolluyolar başlarından
bakalım bu nekadar dayanıcakkkk

fake cnm pengllyden değil ötekinden dene pahalı ama dene

kız insan oğlu bile çatlıyorda senin mıçıkırık yumoşlarmı çatlamayacak

evet feko ovitrelle ignesi pahali niye bence daha etkili de ondan
ins onunla catlar bikere de onu dene bakarsin hamis kalirsin tup bebe olmadan
cunku kocanda sorun yok

dirim alis mi kis o ne gusel cikmis
benimki bugun cok huysuzlandi burnumzdan getirdi gece 4.30da kalkmis kocam bakmis ben duymadim bile sabah geldim benimki sizlaniodu:roflol:
dis mi cikaracak nedir hayatta uyanmazdi gece
ve saat 11 de uyuyana kadar miz miz miz deli etti bizi sonra uyudu uyandi o zamandan beri eyi

cnm efet alişşşşşşş zemuszemusyawww çok tatlı olmaya basladı
hem yaramaz hemde tatlııı konuşuyoruz agug gug sesler çıkarıyor ömer daha az ve ömüşüm gülmüyor sadece tebessüm

ayyy dişiniz çıkacakkk inş. hafif çıkar yaa inş. benimkiler aynı anda çıkarmaz

ni dimek kı nerdeydin
yazdım ya anacım huysuzlandı giremedim sonra da sızmısım oglen epey uyudum:kedi:
simdi de altını dgıştirdim doldurmus yine sabahtan beri kacıncı mok:sinifsinif:

fake cnm pengllyden değil ötekinden dene pahalı ama dene

kız insan oğlu bile çatlıyorda senin mıçıkırık yumoşlarmı çatlamayacak

bakıcaz kızlar yeni dokturum ne derse o tabikiiii
ben tedaviyi biliyorum aslında ama söylemek istemiyorum belki sizde anlarsınız her zamanki gibi tedavi çatlamyan yumurta tedavisi yanii:gitme:

sela kızlar bugün pazar olduğu için gelemedim nasılsınız bakem
bugün pazara gidem dedim yağmura yakalandım sırılsıklam oldum geldim hiç bişeyde alamadım ay nasıl sinirlendim ama olsun serinlemiş oldum

günaydınlarrrr bu sabah nekadar uyumak istedim serin rüzgar eserken ama bu benim veletler uyutmadı beni aliş uyudu bu sefer ömer uyumadı deli etti beni oraya yatıyoz yok buraya yatıyoz yookkk
herif uyumadı şimdi alişi besledim....ömer mızıklıyor

evim hala dağnık halim yok toplamaya kızlar aşırı derecede adet oluyorum ama öle böle değil ikibucuk saatte bir ped değiştiriyorum ve pedin kanatlarına kadar doluyor neden böyle oldu anlamadım bide doğum kontrol kullandım tatile gitmeden kadındoğumcuya gideceğim

selam kuslar benimki uyuyorken gireyim didim
dırım kansız kalcan kuş niye o kadar gelio acep:uhm:
neden kaka yapamılar anne sütü almadıkları icin..
anne sutunde sindirim enzimleri var katı gıdalara gectigimizde dahi 1 kere bile kabızlık olmadı cok sukur..ama dişim cekildiginde 5 gun bebelac verdim gunde bir kere ancak kaka yaptıa.s

cnm benim benimkilerde yapıyordu ama ne ldu bitti anlamadım ya demir ilacı verdim çocukların motoru bozuldu ....bakim doktora gidecem ne diyecek

benim içinde bilmiyorum kuşum yaa neden böle çeşme gibi

annem için boşalıyor diyor

geçen kan demir ve b12 baktırdım hastaneden çıkarken kanım 3 ünite kan takıldığı halde 10 du şimdi 13,5 olmuşşş demir ilacı işe yaramış yani

kuş demir ilacı bende bile kabızlık yapıo hehe bebeklerde mi yapmayack
ama masallah meyrayı hic etkilemedi gunde 5 kere:bbo: mok temizlemekten fenalık geldi:roflol:
kuş cok kanama iyi bise dielki yaw git tabi sen
benim adet cok az az geldi eskiden daha cok olurdum
28mayısta olmustum hala olmadım..ara sıra belim kasıklarım agrıo ama bişe yok
emzirme bitince duzene girer insallahhh

günaydın şekerlerr nasılsınız bakem benim kızım dün öyle bir uyudu ki gece saat 2 buçukta uyutabildim sonra 4 te kalktı yattı 6 da kalktı ve birdaha yatmadııı
ölüyommm
acımmm
şimdi kızımı yıkadım uytusun diye ama banamısın demiyor yaaa çok acıktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…