ben geldim kızlarrrrrrrr
nerdesiniz bakemmmm....ben evde kızla uğraşıyorum gündüzleri uyumuyor pek artık mama da mama :)) yiye yiye bir gün patlayacak benım kız:)))
yaa benım kız hala dışarıyı sevmiyor off off ne yapacam ağlıyor hep katılıncaya kadar sonrada uyuyor:) güneş delirtiyor benım kızı..bu durumu yaşayan varmıııııııııııı???????
drım canım senın oğluşlar kaç kilo oldu ?? brnımki 5600 oldu....apramilin 1 ine geçtik...baya oldu...2 ye ne zaman geçilecek kızlar bilen varmı.... benım kız geceleri baya kaptırıyor kendini uyuyorda uyyuyor maşallah teyzeleri:) senınkıler uyumuyormu drım dahaaaa uzun süre aç kalmaları lazım artık....20 haziranı geçtik çünküm:) yaww benım kız agulamıyor yawww direk bağırma modunda sonrada gülüyor:))) delimi nee:))) kendi sesine gülüyorr:))))
aaaa ben kızıma oyuncak yaptım haley kutusu :)))) harika oynuyor onunlaa kavga ediyor:)))) istem dışı kafasına doğru çekiyor sonra itemiyor kavga ediyor:))))çıngırak aldık ama ben kırdım onun sapını:)))) ucundan tuturuyorum yalıyor hep onuda:)) ığ yapıyor sonraa:))) yaa ne zaman emekler benımkı yaww:))) aa yada ek gıdaya ne zaman geçecem bunları düşünüyorum üf...dr bilir galiba artık o yönlendirir demi beni.... ama aptamil 2 ye ne zaman geçileceğini söylerseniz sevinirim kaç kilo olunca??