Aysonu Kizlari 2008

ben geldim kızlarrrrrrrr

nerdesiniz bakemmmm....ben evde kızla uğraşıyorum gündüzleri uyumuyor pek artık mama da mama :)) yiye yiye bir gün patlayacak benım kız:)))

yaa benım kız hala dışarıyı sevmiyor off off ne yapacam ağlıyor hep katılıncaya kadar sonrada uyuyor:) güneş delirtiyor benım kızı..bu durumu yaşayan varmıııııııııııı???????

drım canım senın oğluşlar kaç kilo oldu ?? brnımki 5600 oldu....apramilin 1 ine geçtik...baya oldu...2 ye ne zaman geçilecek kızlar bilen varmı.... benım kız geceleri baya kaptırıyor kendini uyuyorda uyyuyor maşallah teyzeleri:) senınkıler uyumuyormu drım dahaaaa uzun süre aç kalmaları lazım artık....20 haziranı geçtik çünküm:) yaww benım kız agulamıyor yawww direk bağırma modunda sonrada gülüyor:))) delimi nee:))) kendi sesine gülüyorr:))))

aaaa ben kızıma oyuncak yaptım haley kutusu :)))) harika oynuyor onunlaa kavga ediyor:)))) istem dışı kafasına doğru çekiyor sonra itemiyor kavga ediyor:))))çıngırak aldık ama ben kırdım onun sapını:)))) ucundan tuturuyorum yalıyor hep onuda:)) ığ yapıyor sonraa:))) yaa ne zaman emekler benımkı yaww:))) aa yada ek gıdaya ne zaman geçecem bunları düşünüyorum üf...dr bilir galiba artık o yönlendirir demi beni.... ama aptamil 2 ye ne zaman geçileceğini söylerseniz sevinirim kaç kilo olunca??

ay bide kızlar taşınmamız llazım ev sahibi taşınacak ağustosda ..1 ayımız kaldı ..ev taşıyacaz.. zor bir iş yaww..ne yapacam ben kutulamaya başlayayım demi esyalarımı...aman yaa vallaa hayatımda hiç taşınmadım nasıl bişi bilmiyorum...evde arayacaz üff üfff..bir sürü para gidecek şimdiii....

gelen giden yok sanırım bende gidem bari eşim gelir 1 saat sonra camıda açayım püf püf essin yağmur yapğor burda şimşekler bom bom fena hergün yağıyor yaz değil ilkbahar:)

haydin iyi geceler sizee..iyi uykular tatlı rüyalar hhepinizeeeeeeeee yarın görüşmek üzere sevgi ve saygıyla kalın....hepinizi öpüyorummmmmmmmm ... muccccckkkkkkkks...

ülen bebeklik yazıyon kaçıyon benim veletleirn biri 6 kiloaya yaklaşmıştır cnm iki hafta önce 5250 gr dı ötekide 4800

4800 olan geçen hafta tartıldı 5150 olmuş cnm....

aptamil 2 4 aydan sonra geçeceksiniz cnm ....

benimkiler gezmeyi çok seviyor cnm dışlarıda ve yabancı evde çok uslular uyuyolar cnm

cnm benimkiler hala 3 saatte bir 120 cc alıyolar doktor ayda birbuçuk kiloya yakın aldıkları için beslenme şekillerini değiştirmiyor ......geceleri artık dört dörtbuçuk saat uyuyolar ....
ama bazen 3 saatte ....kalkıyolar onların atmosferine göre yaşıyoz işte

ek gıdaya 4 ayda geçecez cnm ........

ev işi için zaman çok az cnm yaa inş. bulursun gönlüne göree

bu arada benim ali agu yapıyor ömerde daha değişik sesler çıkarıyorr aguya geçmedi

krispi kasım analarında sanırım ....kız hamişken bol resim çekilllll hatıra kalut bakıyomda ben hey gidi günler heyyyy

dırımkızı özel msjını aldım sağol bzizi merak ettiğin için. bebiş d eben d egayet iyiyiz. daha küçücük ama bikaç gün önce kontrolüm vardı çoktan hareketlenmiş. çok tatlı yaaaa. sana özel msj atmaya çalıştıma ma kabul etmedi bi türlü. neyse. teşekkürler canım.

bebekkkk yakaldim seni kusum
nasilsin
masallah ceren hanim neler yapio oylee yerim onu ben yirim
hakkaten ya sen facebook a kayitlimisin ekleyelim seni de:uhm:

dun hali saha maci vardi yan tarafi da cay bahcesi kaynana ve esimin 2 kardesi geldi bebegi sevdiler sonra azcik daha oturduk kocamla ikimiz ve eve geldik

dirim kus dun mama konusunda ihtisas yaptim bacim :roflol: hnaginde ne var ogrendim gelince yazimm

aaaa ben uyudum geldim hala kimse yok:)))))))

drımım faceye üye değilim.....

ay ne güzel maşallah oğluşlarına....çok tatlı oluyorlardır büyüdükçe.... ayy o gülmeleri yokmu ölürüm yaaa çok tatlılarr maşalllaaah....biz temmuzda 5 aylık olacaz fakkat daha ek gıdaya geçemiyecem ben ağustosun 20sinden sonra sanırım geçecem ek gıdaya 6 aylık olunca premetrü olduğundan ...ne bilem internetdede okuyorum yalanması bitince ek gıdaya geçebilirsiniz diyor bazı siteler..gerçekden daha az yalanıyor benımkı ..acaba kiloyla alakalımı bu ek gıdaya geçiş....nuriş kızı kaç kiloyken ek gıdaya geçti acabaaa...bir bebek 3 kilo doğsa 4 ay sonunda 1 kilo alsa her ay 7 kilo falan olsa demek işde 7 kiloda falan ek gıda uygun oluyor sanırım....sabırsızlıkla beklıyorum ek gıdaya geçeceyim günüü:))) çok heycanlıyım....arada memesini baıırıp veriyorum bazı yemeklere hayır demedi şimdiye kadar....umarım zorlanmayız....ilk şimdi yoğurt meyva pürelerinden mi başlayacaz...çorba ne zaman içerkiii??

sizi gidi uykucular siziii:)))hava sıcak bugün .....ay benımkı dışarıyı sevse her dakika çıkarız çıt çıtlı bati almam lazım beyaz renkde askılı tarzında içine giydirmek için...waikikiden aldık kolsuzlardan amanın rengarenkler:))) beyaz istiyorum kısa kolulularının içine giydirmek için atlet gibi yada bebek atleti alacam bide kilot:)))))

ben yakaladım senii:)))) nerdesiniz bakiyim :))) senın kız kaç kilo oldu canım....boyu ve kilosunu alabilirmiyim:)))

bir bebekle bir bebeği bir tutmamak lazımmış....hepsi farklı oluyor....ama ben genede diğer bebekleri merak ediyorum kaç aylık kaç kilo neler yapabiliyor...sanırım preetrü bebek sahibi olduğum için değişik duygular içine giriyorum sanırım:)))büyüyyormu gelişiyormu ...zor vallaa premetrü bebek sahibi olmak herşey zamanında güzel kızlar unutmayın....gelişimimiz normal bebekelrden çok geç oluyor çünkü...

bak drımın iki oğlu aynanda dünyaya geldi fakat biri agularken diğeri daha değişik sesler çıkarıyor.....enteresan vallaa...allah nasılda yaratıyor..değişik değişik insanları beyın yapıları bile hep farklı...

benım kız yabancı birisini görüce direk dudağını büküp ağlama moduna geçiyor:))) sonra dışarıyıda sevmiyor off offff...en kötüsüde bu annem düzelir zamanla diyor fakat yaşayan varmıı??

benım kız şuan uyku moduna geçti öğle uykusunda 3 saat uyuyor hep bu saatde sonra uyanır akşam 7 ye kadar tepinir:))))))))) yatığı yerden ayaklarının üzerine basıyor benım kız:)))) aaa bide eline uzakdan bakarak onu emiyor cobudu cobuduuuu enteresan buda mesela :)) benım kız başdan aşağı entteresan zaten...ne zaman televizyon izlemeye başlarki??? çok merak ettiğim şeyler var:)

canım benımkı 6aylık 65 cm ve 8200 kilosu
bebegin kg alımı ve anne sutu alıp almamasına gore dğişiyo canım
sadece anne sutu ile yeterınce kg alıosa 6 ayda yoksa 4 ayda gecılıo
ama senin erken dogdugu ıcın degısık olabılır

corba ve yogurtla baslamak daha ıyı
meyve ve muhalebı tatlı tatlı gelıp dıgerlerını yemekte zorlanabılır dıye
ama yıne de cogu dr meyve suyu ve yogurtla baslatıo
bız sımdı kahvaltı bıle edıyorus teyzesı

ek gıdaya geçince ana kucağındamı yedirecem nasıl yediriyorsunuz sizler bebeklerinize yemeklerini...yengem yastık koyardı kafasının altına ...genzine kaçırırsa hemen müdahale etmek lazım....şimdi bişiler vermeye kalksam mesela nne yaparki denesemi kızlar...boğazına kaçırır amaa daha erken....sizler yedirirken boğazına kaçtım???

ay ne güzelll köfte falanda yiyebilir artık.....eziyorsun değilmi katı yemekleri...mesela köfteyi verirsen ezerek verirsin sanırım....

nuriş sen ek gıdaya geçerken annelik iç güdünlemi saat kaçda besleyeceğini düşünerekden verdin yooksa araştırdınmı....mesela sabah kalkdı mama yaptın verdin sonra acıkınca yoğurt verdin... sonra tekrar mama sonra meyva püresi tarzında gittin sanırım bir kere okumuşdum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…