Aysonu Kizlari 2008

aliş kalktı oyun istiyor velet yaaaa artık işim zor oyuna alışmış

resmen gülüyor oynasıyorr.......

cnm çocukları götüreceğim gün bende gidecem doktora

hava kapalı çamaşır attım makinata çıkanları astımmm
bulaşıkları teptimmm alişe geldimmm toz içinde ev yapamam ama ütü yapacam bugün inş...

kızlar bana bebek hediyesi vitrin takımı gelmişşş hehe bende çocukların çeyizine koyam attımya vitrini heheee...şimdiden çeyiz düzecem kısçem yok ne yapam havlularrr patikler hheeeheee

ooo ceyızınız de var dimek kusummm yasadık deseneee:dance:
ben de netten market alısverısı yaptım onların gelmesini bekliorum kocam erken gelcek cıkacagız
ama burda da hava kapalı bir iki dene de attırdı insallah grisi gelmesss:uhm:

tabi çeyiz var kuşummm biz görmedik ama yapacam oğulcuklarıma

hamam takımı
yatak örtüsü
battaniye yorgan
vitrin takımı geldi kullanmazsam ilerleyen yıllarda hatıra diye saklarım gelinler istersede veririm....

kuşum yaaa nettten aluşveriş iyi oluyormu hangi marketten alıyonn

buradada hava kapalı ama yağmadı yaa hiç kalkamadım yerimden devamlı anakucağı sallıyorum ali paşayı ..

ömerede gaz sancısı varr

benımkı park yatakta kıvranıp aglasıo
uyumadı bır turlu

migrostan alıorum kusum izmirde baska yok
ank dayken gima dan alıodum
valla cok ıyı oluo hele merdıven cıkarmama kısmı sahane:roflol:

ayyy yırttı kendını ana kucagına aldım uyursa burda uyur artık
kusum bazen bazı malzemeler bulunmuo ya onların zevkıne bırakıosun ya da alternatıf olarak hangı urunu belırttıgını yazıosun eyi yani genel olarak..tavsiye ederim yıllardır yapıorum ben.kart no vermek istemezsen kapıda nakit oduyorsun

yaaa kuşumm bi saattir netten fazla adet kanamasına bakıym benim google sorun yaratıyor ya

kafayı yiyecem kasıklarımda ağrıyooo üçüncü gün ve hala aynıı zor yetiştim tuvalete offf böle adetli doktora görünmek istemiyorum yaa

netten iyi fikir eve pos makinası getirsinler hehee nakiti kim bulmuş biz kaybedelim yaa

bu aliş şebeklik peşinde yaaa mama yemiyor doğru düzgünn kıracam kafasını sırıtıyorr yaaa

daha bişey yemedim......milföyüm vardı onu çıkardım yapacam yiyecem

hehe demek oyun yapıo haa
sakın gulme sen guldukce daha cok yaparopuyorumnanaktan
evet kapıda posla da odeme yapılıo
adamlardan ter akmıs torbaları cıkarana kadar
en zevklı kısmı burası inan:roflol::roflol:
benım mamalar geldı yerlestırem de gelem

mama olayını abartmısım kuş 20 tane kavanoz maması bi kahvaltı maması bi 300gr lık nestle bir de 500gr lık bebelac geldi nereye koycagımı saşurdumm-tatlicadiarzu-
gecen gun 3 tane tahıllı kasık maması almıstım eee onceden acılmamıs tahıllı mamalar da var formul mamalar da mutfagın halını bır gorsen
ama tavuklu mamaları yanlıs almısım yaa 8 ay a uygun olanları almısım tuh yaaa salak kafa
bidaha tavuklu mama almam lazım aslında en onemlısı onlardı cunku devamlı tavuk bulunduramam sebzelı mama kendım yaparım ama tavuk yedırcegım zaman ondn verecektım alelacele yaptım cocuk uyurken sebzelılerden cok almısım tavuklu az hemı de yanlıs:mymeka:
yani başarusuz bir alısveris oldu:kedi:

enee anakucagında sızmıs yavrummmopuyorumnanaktan
kociş aradı geliomus cıkalım deyo ama hava sıcak oldu simdi cıkmam aksam belküüü:umursamaz:

ben kalktım kuşlar kızımında altını açtım altına bişe koydum yazık sıcakta açık kalsın accuk tepiniyor
bende kalkam da bişeyler yiyem

selam kızlar ay hiç keyfim yok bugün acayip bunaltıcı bi hava vardı sabahtan akşama kadar bi sağa bi sola savruldum bulaşık makinem arızalanmıştı servisi bekledim sağolsunlar teeeeee akşam geldiler
ay sarhoş gibiyim haaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…