Ayşecim Birsencim Yok Gülüm Hamil Değilim Tekrar Iğnelere Başladim Onun Için Iki Günde Bir Kandaki Orana Ve Ultrasonla Yumurtanin Gelişimine Bakiyorlar Yani Bu Süreç Başladi
cnm beklerim başımın üstünde yerin varr :)dırım maşşalah ziyaret gibi olmuşsun kızz gelen gelene bende mi gelsem neee
ayyyy evet cnm yaa asiii diyom pardonn CNM bebeşin iyiymiş çok güsel buuoooo kızlarrr hoşgeldiniz günaydınlarrr ben bir duşa gittim herkes gelmişşş. dırımcımmm sanırım sen bana asii diyorsun adım aslı ama içinden öyle söylemek geliyorsa söyle canım.benim bebişim çokk iyi allahıma çok şükürrr. ayşecim,hicrancım inşllah sizde hayırlısı ile bebişlerinizin kalp atışlarınıda duyarsınız. esra daha gelmedi sanırım. eee anlatın bakalım dırımcım ne zaman görüşüverdin mira ile bugün gelmemişmiydi, gözünüz aydın bu arada. a.s.
Ayşecim Birsencim Yok Gülüm Hamil Değilim Tekrar Iğnelere Başladim Onun Için Iki Günde Bir Kandaki Orana Ve Ultrasonla Yumurtanin Gelişimine Bakiyorlar Yani Bu Süreç Başladi
önemli degil dırımcım. valla morgülün dedigi gibi bizdemi gelsek ne yapsak.. yerimseniben
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ben Geldimmmmmm Günaydinnnnnnnn
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ben Geldimmmmmm Günaydinnnnnnnn
cnm valla oaralara pek tatile gelmiyoz ama birgün yolumuz düşermi bilmem o vakit derim morgül vardı diııyeee ararıö artık senidırımcım istanbul ahanda şura değil ki kış günü kalkıp gelsem ama yazın siz buralara tatile gelirseniz uğramadan geçmeyin
günaydın cacan nasılsın?bakim bebe nasıl?günaydın cicişlerrrrrrrrrrr bu lafa taktım bu günlerde:) nasılsınız
hoşgeldin esracım nerelerdesin seni merak ettikk. haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz. dırımcım eger memlekete gitmemiş olsaydım kalkar gelirdim valla sizleri görmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim.
Dirimm Ben De Geleyimmimmmmmmmm
bebe iyi üzüyor annesini ama ne yapalım artık gece sabahladık uyku kalmmadı artık şimdiden korkmaya başladım artık biraz daha büyüyünce ne yapacağım diye
bebe iyi üzüyor annesini ama ne yapalım artık gece sabahladık uyku kalmmadı artık şimdiden korkmaya başladım artık biraz daha büyüyünce ne yapacağım diye
cnm yaaaaaa korkma bişey olmaz sağlıklı olsun da merak etme tatlımmmmmm
seni çok seviyommmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?