Aysonu Kizlari 2008

oooo kızlarrr hoşgeldiniz günaydınlarrr ben bir duşa gittim herkes gelmişşş. dırımcımmm sanırım sen bana asii diyorsun adım aslı ama içinden öyle söylemek geliyorsa söyle canım.benim bebişim çokk iyi allahıma çok şükürrr. ayşecim,hicrancım inşllah sizde hayırlısı ile bebişlerinizin kalp atışlarınıda duyarsınız. esra daha gelmedi sanırım. eee anlatın bakalım dırımcım ne zaman görüşüverdin mira ile bugün gelmemişmiydi, gözünüz aydın bu arada. a.s.

Ayşecim Birsencim Yok Gülüm Hamil Değilim Tekrar Iğnelere Başladim Onun Için Iki Günde Bir Kandaki Orana Ve Ultrasonla Yumurtanin Gelişimine Bakiyorlar Yani Bu Süreç Başladi

dırım maşşalah ziyaret gibi olmuşsun kızz gelen gelene bende mi gelsem neee
cnm beklerim başımın üstünde yerin varr :)

ayyyy evet cnm yaa asiii diyom pardonn CNM bebeşin iyiymiş çok güsel buu
miraya sabah msj attım cnm oradan biliyom bu sabah indi ist.ye
Ayşecim Birsencim Yok Gülüm Hamil Değilim Tekrar Iğnelere Başladim Onun Için Iki Günde Bir Kandaki Orana Ve Ultrasonla Yumurtanin Gelişimine Bakiyorlar Yani Bu Süreç Başladi

hadi bakalım hayırlısı olsun cnmmmmmmm

önemli degil dırımcım. valla morgülün dedigi gibi bizdemi gelsek ne yapsak.. yerimseniben

önemli degil dırımcım. valla morgülün dedigi gibi bizdemi gelsek ne yapsak.. yerimseniben

valla cnm beklerim herzaman başımın üsütnde yeriniz var ........

öle geliriz diyolar ama bak istanbuldakiler bile ık mık diyolar mesela c.tesi
kesin gelenler

mira
dırım
neşe(erken ayrılcak kocasının yaşgünü)
hicran(bebe var diyo erken kaçar)
eeeeeeeeee belli olmayan ve gelemeyenler

esra ve kardeşi belli değil
aşkımdoğa belli değil
cimbomlu kardeşin nikahı var biz ona gidicez
esam yok düğün varmışş

bak kaç kişi ekti bizi

dırımcım istanbul ahanda şura değil ki kış günü kalkıp gelsem ama yazın siz buralara tatile gelirseniz uğramadan geçmeyin

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ben Geldimmmmmm Günaydinnnnnnnn

hoşgeldin esracım nerelerdesin seni merak ettikk. haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz. dırımcım eger memlekete gitmemiş olsaydım kalkar gelirdim valla sizleri görmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim.

dırımcım istanbul ahanda şura değil ki kış günü kalkıp gelsem ama yazın siz buralara tatile gelirseniz uğramadan geçmeyin
cnm valla oaralara pek tatile gelmiyoz ama birgün yolumuz düşermi bilmem o vakit derim morgül vardı diııyeee ararıö artık seni
günaydın cicişlerrrrrrrrrrr bu lafa taktım bu günlerde:) nasılsınız
günaydın cacan nasılsın?bakim bebe nasıl?

hoşgeldin esracım nerelerdesin seni merak ettikk. haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz. dırımcım eger memlekete gitmemiş olsaydım kalkar gelirdim valla sizleri görmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim.

cnm benim düşünmen yeter bekleriz herzaman biz buralardayız sen suan nazillidesin sanırım benim eşim aydını çok seviyor ve aydın denizli nazilli seyhate çıakr hep ama birgün denizliye gidecem eşim oaradayken aynii miramin yanınaa hehee

bebe iyi üzüyor annesini ama ne yapalım artık gece sabahladık uyku kalmmadı artık şimdiden korkmaya başladım artık biraz daha büyüyünce ne yapacağım diye

Dirimm Ben De Geleyimmimmmmmmmm

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk süperrrrrrrrrr olur kıssssssssssssssssssssss valla senin akrabanda var cuma aksamı bin c.tesi buradasın ama yol yorgunu oalcan o ayrı bişeyy ama süper olurrrrr cnm yaaaaaaaa değişiklik olur sana yok bebekti yok adetti yok tahlildi ultrasondu kafan dağılır hehehe

bebe iyi üzüyor annesini ama ne yapalım artık gece sabahladık uyku kalmmadı artık şimdiden korkmaya başladım artık biraz daha büyüyünce ne yapacağım diye

cnm yaaaaaa korkma bişey olmaz sağlıklı olsun da merak etme tatlımmmmmm

seni çok seviyommmm :1hug:

dırımcım daha nazilliye gitmedim bugün gidecegim allahın izniyle inşllah. birde nazillide pek internete baglanabilecegimi zannetmiyorum annemlerde bilgisayar var ama internet yok bir şekilde baglanabilirsem baglanacagım. yoksam sizleri özlerimmm. çünkü sizlere çok alıştım. uyanır uyanmaz burda buluyorum kendimi. :asigim: :1hug:

hayırdır canım niye uyuyamadınız niye korkuyorsunuz seninle hamişligimiz aynı haftalardaydık diye hatırlıyorum dogru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…