tvye bayılıo benımkı ama
hıc ıyı deılmıs
engellemeye calısıorum sımdı de
otizme gec konusmaya filan sebep oluormus Allah kourusun
ız 1.5 ayda 2.600grn alması lazım yetısmesı ıcın olur mu hec:roflol:
kofte fılan vermıorum daha ya et vermıorum 1 kere tavuk verdım sımdı ona alıssın 7ay dolunca kırmızı et vercem
kafama gore vermedım canım hepsını saatlı ve olculu verdim iyi oldu yoksa butun gun cocugu doyurmakla ugrasırsın
sımdı tam 5 ogun yıyor aralarda bıse yok
valla cnm benimkiler bebelacı sevdiler yiyolar bundan sonra ona devamdırım kıs dun nestle bebelac ve hipp in devam mamalarını karsılastırdım
hipp de seker yok nişasta var
nestle de şeker var nişasta yok
bebelac da ikisi de var:1shok:
ama vitamin mineral yonunden en zengini bebelac sonra nestle en son hipp
ben de buna sasırdım en pahalısı hipp bunların arasında ve organik
ama içerigi daha az:uhm:
bir de migrosa girdim hero baby nin 2 maması var biri 5-6 digeri 15 tl
15 olan lactum mama.onun uzerinde nukleotidler var yazıoduuuu milupanınkinden yani..
ve indirimdeydi 2 kutusu 15 tl
cok sinir oldum bisuru mama var hipp in de ustunde 15 gunde tuketilmeli yazmıs bızımkı nerdeyse 1 ay olcak bişe olmas herhalde dimi digerleri hep 1 ay yazıo..
bugun hep mama vercem sutu dolaba atacagım..gunah yaa cope mi atayım mamayı simcükkk..
drımım evet gidiyorum diyetisyene fakat bir daha o diyetisyene gitmem nerdeyse kadın ben bebeğime anne sütü vvermiyorum diye dövecekdi..oturup ona hayat hikayemi anlatamam...vermiyorum dedim siz bana aptamil 1 e ne zaman geçeceğimisöylermisiniz dedim..neyse 3500 kilo dedi oo geç kalmışsın diye paparayı yedm girdiğime pişman oldum...:))şimdi normal dr soracam..aylık kontrollerimiz var ona soracam....inşallah b ilgilidir bu konuda...yoksa başka diyetisyene gidecem inanın zor bebekle hastaneye gitmek bir çanta hazırlıyorum termos biberonlar mamalı biberon yanlız sonra boş bibbeberon su biberonu bez bi takım üst... ağız alt silmek için eşyaları resmen bavul taşıyorum:))) eşimle gidiyoruz eve geldiğimizde cılkımız çıkıyor....ana kucağıyla götürmek istemiyorum hastane ortamı eve gelince hepimiz dezenfekde oluyoruz:))) bide ana kucağıyla uğraşamam diye götürmüyorum aslında rahat ediyopr aha benımkı mızırdıyor:))
sub0938 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.
Alıntı:
sub0938 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar ilk başta ovitrelle diye bir iğne yaptı daha sora serephone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım o ilaçta bitti 1 hafta sonra gel 1 iğnemiz var dedi plengly diye 2 toz 1 su şeklinde iğne yaptı ve ben şimdi 4 haftalık hamileyim bu doktoru mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar kayseri özel erciyes hastanesi çetin arık daha benim gibi hamile kalan kaç tane tanıdığım var zaten bende onların tavsiye ve ısrarları ile gittim gittiğimin 3 ayını hamile olarak geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?