Aysonu Kizlari 2008

nasıl kafayı sıyırtmıs kız:1shok:
evet anacım feko okusun dıye yapısturdum buraya
tam neşeyi sorcaktım yazmıssın .tabi ya suni ile dogum daha da zor hic geregi yok bence
ben de yemek yaptım minişi besledim kocam geldi kacıyorum:gitme:

offffffffffff aynı anda ağlıyolar aynı anda yemek istiyolar yaaaa

ömer daha geç yiyecekdiiiii kafama ağrı girdi yaaaaaa

ali yerken mıçıyorrrr mamayla oynuyor ömer mama ağzında uyuyorrr

birsen yemek yapacakkkkk ütüsü bitmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafayı yiyecemmmm

ömerde alide pislik içinde çocukların boyunlarına kıyafetlerin tüyü bulaşıyorr

ikisinide yıkıyammm

selam kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız bakemm

ben bugün sabah s.ocağına gittim aşı kalmamış perşembe gelecek dediler sabah gidicez neyse bende gitmeden yarımsaat nce fitil vermiştim aşı da olmadı kızım mışıl mışıl uyudu:))
eşim byle uyutuyorsa sürekli verelim diyoo delüüüü
perşembe çok kalabalık olacakmış o yüzden boyu kilosu lçüldü 5600gr 55 cm olmuş kuzum dr kontrolümüzde perşembe günü
bütün gün annemdeydim benden böyle iştee

nuniş okudum sağol canım arkadaşım bu dr biliyorum bennn
hatta bana ilk tüp bebek dendiğinde ben bu drlada görüştüm bana aşılama yaparız demişti iyi birine benziyodu ama ben daha sonra aynı hastaneden adı daha çok duyulan birine gittim işte sonuç şimdi bu şimdiki gittiğim drun çok hastası yok burda bilinen drda değil ama insan en azından sanırım şimdilik öyle normal olsam yumurtam çatlasa istediğim dr giderim ama yok çatlamıyo işte ne yapıcamı şaşırdım yaaaa offffffffffffff:umursamaz:

selam kızlar dün heç gelemedim arkedeş vardı evi bi dağıttılarki sormayın toplayana kadar öldüm çocukları yaramaz amaaannn sonrada uykum geldi yatam dedim bugün burdayım

birsen sen yoksa kasım analarında benimi gözetliyon kıııııı ayy orasıda bi kalabalıkki sormayı günde 35 sayfadan aşağı yazılmıyo

kıyamam canım yaaa inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmez bu kadar beklemende vardır bir hayır Rabbim beklemeni istiyor demek kii

günaydın herkese canlarım kızım 6 da uyandı baya oturdu sonra uyudu 9 da kalktı eşime verdim dayanamadım uykusuzluğaa şimdi de kahvaltı yapıcam ama Ahsen uyumuyorr

Son düzenleme:

çok bilem uyumuş yeter size okader uyumak kalkın maraton başliiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

günaydınlarrr ...............işte buda oldu sonundaaa dün veletler bütün gün durmadılar

ikisi birden ağlıyor ikisi birden kucak istiyor biri ayağımda bi kucağımda
ikisi aynı anda acıkıyorrrrr.........kocam geç geldi ve ben dayanamadım basladım ağlamaya hiçbir işimi yapamıyorum yemeği zorla yaptım...sofrayı kurdum sonra babası baktı gece 1 de yatmış adam üçümüz yatak odasında yattık ...aliş kalktı ömer uyuyor hala...kahvaltı yapıyorum onu kaldıracağım

ev için kadın şart kafayı yiyecem yoksa

fake cnm ne desem boş biliyorum ama seni anlamıyor değilim.....inş. yeni doktorun sana umut olurr cnm

krispi lenn bi dk.durmuyon gelen karı çocuğunma sahip çıksaydıı sen hamilesin görmüyomuu

ay sorma kııızzz gelen karu heç götünü bilem kıpırdatmadı iki çocukla gelmiş yapıştı kaldı koltukta hep ben baktım valla busenin beşiğini bozmuş bi kızı var çok yaramaz eşşek kadar kız olmuş busenin beşiğine çıkıyo salak sallanan yerleri yuvasından çıkmış bende diyom bu beşik neyyn sallanmıyo kırılmadı allahtan koydum yerine ama daha istemem gelmesin

feko sabah sabah uzdun beni ya elimizden hcbirsye gelmio Allah yardımcın olsun tez elden eliniz bollassın da tedavı ol canıma.s.
tatos kız nefret ederım oyle mısafırden
ıns bızım cocuklar uslu olur kınadıgımız duruma dusmeyelım
dırım işin zor kusum yaa 2 bebek zor valla ne diyeyim Allah kolaylık versin

ay daha istemem gelmesin çok sinie etti beni hiçde kızına bişey söylemiyo yaaa uyuz
uleynn ıyıkı benden erken gelmişin haakaydirigubbakcemile
goren de hep burdasın sanacak:dilcikar:

sabah sabah ne fındıklar kırdım sorma
gitsin

kırarsın bacım kırarsın hem ne belli belki dün geceden kırmışsındır o fındıkları
seni gidi finduk kıraaaaaaannnn:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…