sub0938 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.
Alıntı:
sub0938 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar ilk başta ovitrelle diye bir iğne yaptı daha sora serephone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım o ilaçta bitti 1 hafta sonra gel 1 iğnemiz var dedi plengly diye 2 toz 1 su şeklinde iğne yaptı ve ben şimdi 4 haftalık hamileyim bu doktoru mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar kayseri özel erciyes hastanesi çetin arık daha benim gibi hamile kalan kaç tane tanıdığım var zaten bende onların tavsiye ve ısrarları ile gittim gittiğimin 3 ayını hamile olarak geçiriyorum.
kıyamam canım yaaa inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmez bu kadar beklemende vardır bir hayır Rabbim beklemeni istiyor demek kii
günaydın herkese canlarım kızım 6 da uyandı baya oturdu sonra uyudu 9 da kalktı eşime verdim dayanamadım uykusuzluğaa şimdi de kahvaltı yapıcam ama Ahsen uyumuyorr
günaydınlarrr ...............işte buda oldu sonundaaa dün veletler bütün gün durmadılar
ikisi birden ağlıyor ikisi birden kucak istiyor biri ayağımda bi kucağımda
ikisi aynı anda acıkıyorrrrr.........kocam geç geldi ve ben dayanamadım basladım ağlamaya hiçbir işimi yapamıyorum yemeği zorla yaptım...sofrayı kurdum sonra babası baktı gece 1 de yatmış adam üçümüz yatak odasında yattık ...aliş kalktı ömer uyuyor hala...kahvaltı yapıyorum onu kaldıracağım
ev için kadın şart kafayı yiyecem yoksa
fake cnm ne desem boş biliyorum ama seni anlamıyor değilim.....inş. yeni doktorun sana umut olurr cnm
krispi lenn bi dk.durmuyon gelen karı çocuğunma sahip çıksaydıı sen hamilesin görmüyomuu
nuniş geldi nuniş kıııı neynn geç kaldın nerdeydin yoksam fındıkmı kırıyodun heeeeeeeeeeee
ay daha istemem gelmesin çok sinie etti beni hiçde kızına bişey söylemiyo yaaa uyuzfeko sabah sabah uzdun beni ya elimizden hcbirsye gelmio Allah yardımcın olsun tez elden eliniz bollassın da tedavı ol canıma.s.
tatos kız nefret ederım oyle mısafırden
ıns bızım cocuklar uslu olur kınadıgımız duruma dusmeyelım
dırım işin zor kusum yaa 2 bebek zor valla ne diyeyim Allah kolaylık versin
uleynn ıyıkı benden erken gelmişin haakaydirigubbakcemile
goren de hep burdasın sanacak:dilcikar:
sabah sabah ne fındıklar kırdım sorma
gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?