kız 5 aylık hamişsin ne orucu olur mu hiç
a ne uğraşuyon bacım gel ben sana yaparım tava tava kuymaka.sa.s
gelirim bak heeee
günaydınlarrr ...............işte buda oldu sonundaaa dün veletler bütün gün durmadılar
ikisi birden ağlıyor ikisi birden kucak istiyor biri ayağımda bi kucağımda
ikisi aynı anda acıkıyorrrrr.........kocam geç geldi ve ben dayanamadım basladım ağlamaya hiçbir işimi yapamıyorum yemeği zorla yaptım...sofrayı kurdum sonra babası baktı gece 1 de yatmış adam üçümüz yatak odasında yattık ...aliş kalktı ömer uyuyor hala...kahvaltı yapıyorum onu kaldıracağım
ev için kadın şart kafayı yiyecem yoksa
fake cnm ne desem boş biliyorum ama seni anlamıyor değilim.....inş. yeni doktorun sana umut olurr cnm
krispi lenn bi dk.durmuyon gelen karı çocuğunma sahip çıksaydıı sen hamilesin görmüyomuu
ay sorma kııızzz gelen karu heç götünü bilem kıpırdatmadı iki çocukla gelmiş yapıştı kaldı koltukta hep ben baktım valla busenin beşiğini bozmuş bi kızı var çok yaramaz eşşek kadar kız olmuş busenin beşiğine çıkıyo salak sallanan yerleri yuvasından çıkmış bende diyom bu beşik neyyn sallanmıyo kırılmadı allahtan koydum yerine ama daha istemem gelmesin
senin ev nerdeydi sırf bu kuymak yemeye gelirim valla:)) bak seni görmeye dewğil ha kuymağa gelirim:)))üleyyy bi tava kuymaklamı korkutuyon beni beee çatlak gel işte aaaaaaaaaaaaaaaa
gel kız birlikte giderik bebeleride tanıştırırızbende gelecem kuymuk yemeyeeeee hiç yemedim ..anca yemekteyiz programındaki kuymuklara bakıp bakıp iç çekiyordum bide hamileydim o zamanlar:))) nasıl bişi acaba bende merak ediyorum bende gelecem banaaneeeeeeeeeeeeeee
acıkırsa kendi ağlayarak kalkar mutlaka bence uyandırma sakınsabah 6,30 da hayata merhaba dedik :))) kalkdım kıza ilaç ve mama yedirdim sonra kendim mama yedim biraz buralarda gezindim komşum geldi ana benım kızı aldı gitti:) bak dedim çok ağalar korkma dışarı bahçeye çıkarmış bizim bütün apartman dışarda oturuyor:)neyse benım kızın sesi geliyor dışardan böööö böööö diyee:))) sonra getirdi sonra elektrik süpürgemi alldı gitti:)))) benıde alıp gidecek yakında:))))
sonra kızı doğurdum çok açdı..baya uyudu sabah az yedirdim sonra 1 saat sonra tam uyuyacakdıki yıkadım:))) uyuttum hallada uyuyorr:))) acıkmadımıyki:))
bende zaten kıza bişey yapacak deyü aklım içerde kaldı sağolsun kadın hiç oralı olmadı bırak oynasınlar diyo lan oynasınlarda senin içerde ne haltlar yaptığı belli değel bi gittim baktım odanın avizesi bi sağa bi sola savruluyo salak yatağa çıkıp avizeye vuruyomuş deli ay aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo yaaaaaaabende öyle misafir istemem yaw..kınamak gibi olmasın fakat kızlar bizler bence ilgili oluruz..ay ben öyle salamam çocuğumu bakarım arkasından dolanırım yada gözümle takip ederim ne bilem evdeki şeylere zarar vermesinden değilde çocuğumaa bişi olur diye bakarım hiihihhihiihhihihiihihihiihihihhiih:)))))))))))))
sen nerde oturuyon kııı gel bacım gel bi kazan kuymuk yaparımbende gelecem kuymuk yemeyeeeee hiç yemedim ..anca yemekteyiz programındaki kuymuklara bakıp bakıp iç çekiyordum bide hamileydim o zamanlar:))) nasıl bişi acaba bende merak ediyorum bende gelecem banaaneeeeeeeeeeeeeee
ba baaa baaa beni görmeye değelde kuymak yemeye gelecemiş karu yok sna kuymak muymak ben yerimsenin ev nerdeydi sırf bu kuymak yemeye gelirim valla:)) bak seni görmeye dewğil ha kuymağa gelirim:)))
gel kız birlikte giderik bebeleride tanıştırırız
tüh biraz büyük olsalardı salardık fatoşun evine dağıtırlardı:))zemuszemus
şaka bir yana bende çok dikkatliyimdir bu konuda arkasından gezerim mutlaka ayıp yanii
acıkırsa kendi ağlayarak kalkar mutlaka bence uyandırma sakın
komşularına da hayret yani bebeği temizlemek için mi yıkıyolar kirletmek için mi yaz günü ığğğ yumurta kokar beeee
kuymak ne ya ben de istiom yaaaaaaaaaa:cokacimcoook:
bebeklik ne tatlu anlatıosun oyle canım
seni okumaktan zevk duyuyorumzemuszemus
aman bosver herkes akıl verir he he de geç fazla kulak asma sinir olmaya degmez herkesin dogrusu kendine dogru zaten
eevt ya esen o one oyle yumurtayla yıkandıgını da yeni duydum
ses gusel olsun dıye ıcırırler
bebek gusel olsun dıye de yumurta kıriyler herhal:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?