Aysonu Kizlari 2008

feko canım herşey güzel olacak..

drım bencede şart canım zor işin senın....dün yemeğe abimler geldi...ben saat 2 de bi başladım akşam 6,30 du herşey hazır...aralarda kızı eğlendirmeler mama yedirmeler gaz çıkarma off off valla zordu...senı düşünemiyorum..benım arkadaşın üçüzü oldu 3. aydan sonra eve kadın aldılar sabah 8 akşam 5 de gidiyor...ne kadar annesi ne kadar kayınvalidesi durabilirki...kaç tane kadın kaçmış :)))) allah kolaylık versin canım sanaaa....bu arada uzun zamandır kızımı tek başıma yıkıyorum:)) artık fazla ağlamıyor...hata gülümser gibi mutlu bakıyor....

ay birde apartmandakilere gıcık olmaya başladım yaaa..bence bir anne bebeğine çok güzel bakar diye düşünüyorum..herkez kendi torunu kendi çocuğuyla karıştırıyor..herkezin huyu suyu farklı...ben 1 gün durup bir gün yıkıyorum havalar ısınalı...neymiş yıkıyormuymuşum...ay sizeneee....sonra dışarı çıkarmalıymışım sabah akşam...oldu dedim sizene yaa çıkarırım çıkarmamm...çıldıracam harbiden burdan taşınmak istiyorum en kısa zamanda....taşınacaz zati...sıkıldım yaww....neymiş oğlunu yıkarken suyunun işine yumurta kırıyormuş ıyy öyle yıkarlarmış büyümüş falan...yuh dedim artık yaaa...sinir oldum üffffffff

bende öyle misafir istemem yaw..kınamak gibi olmasın fakat kızlar bizler bence ilgili oluruz..ay ben öyle salamam çocuğumu bakarım arkasından dolanırım yada gözümle takip ederim ne bilem evdeki şeylere zarar vermesinden değilde çocuğumaa bişi olur diye bakarım hiihihhihiihhihihiihihihiihihihhiih:)))))))))))))

bende gelecem kuymuk yemeyeeeee hiç yemedim ..anca yemekteyiz programındaki kuymuklara bakıp bakıp iç çekiyordum bide hamileydim o zamanlar:))) nasıl bişi acaba bende merak ediyorum bende gelecem banaaneeeeeeeeeeeeeee

sabah 6,30 da hayata merhaba dedik :))) kalkdım kıza ilaç ve mama yedirdim sonra kendim mama yedim biraz buralarda gezindim komşum geldi ana benım kızı aldı gitti:) bak dedim çok ağalar korkma dışarı bahçeye çıkarmış bizim bütün apartman dışarda oturuyor:)neyse benım kızın sesi geliyor dışardan böööö böööö diyee:))) sonra getirdi sonra elektrik süpürgemi alldı gitti:)))) benıde alıp gidecek yakında:))))

sonra kızı doğurdum çok açdı..baya uyudu sabah az yedirdim sonra 1 saat sonra tam uyuyacakdıki yıkadım:))) uyuttum hallada uyuyorr:))) acıkmadımıyki:))

üleyyy bi tava kuymaklamı korkutuyon beni beee çatlak gel işte aaaaaaaaaaaaaaaa
senin ev nerdeydi sırf bu kuymak yemeye gelirim valla:)) bak seni görmeye dewğil ha kuymağa gelirim:)))
bende gelecem kuymuk yemeyeeeee hiç yemedim ..anca yemekteyiz programındaki kuymuklara bakıp bakıp iç çekiyordum bide hamileydim o zamanlar:))) nasıl bişi acaba bende merak ediyorum bende gelecem banaaneeeeeeeeeeeeeee
gel kız birlikte giderik bebeleride tanıştırırız
tüh biraz büyük olsalardı salardık fatoşun evine dağıtırlardı:))zemuszemus
şaka bir yana bende çok dikkatliyimdir bu konuda arkasından gezerim mutlaka ayıp yanii
acıkırsa kendi ağlayarak kalkar mutlaka bence uyandırma sakın
komşularına da hayret yani bebeği temizlemek için mi yıkıyolar kirletmek için mi yaz günü ığğğ yumurta kokar beeee

bebeklik ne tatlu anlatıosun oyle canım
seni okumaktan zevk duyuyorumzemuszemus
aman bosver herkes akıl verir he he de geç fazla kulak asma sinir olmaya degmez herkesin dogrusu kendine dogru zaten

eevt ya esen o one oyle yumurtayla yıkandıgını da yeni duydum
ses gusel olsun dıye ıcırırler
bebek gusel olsun dıye de yumurta kıriyler herhal:roflol:

bende zaten kıza bişey yapacak deyü aklım içerde kaldı sağolsun kadın hiç oralı olmadı bırak oynasınlar diyo lan oynasınlarda senin içerde ne haltlar yaptığı belli değel bi gittim baktım odanın avizesi bi sağa bi sola savruluyo salak yatağa çıkıp avizeye vuruyomuş deli ay aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo yaaaaaaa
sen nerde oturuyon kııı gel bacım gel bi kazan kuymuk yaparım
ba baaa baaa beni görmeye değelde kuymak yemeye gelecemiş karu yok sna kuymak muymak ben yerim
kuymak ne ya ben de istiom yaaaaaaaaaa:cokacimcoook:

üleynn okadar bahsettikki aşerttiler beni töbe töbe akşama beyoğluna çıkmasam yapardım amma dışarıya çıkacam karışık kebap çekti canım
sende gel anam sende gel 2 dakikalık yol nede lsa demi

canım drımdan öğrendim yazmayı o yazdıkça özeniyorum bende yazam dedim opuyorumnanaktan

evet aynen akıl veriyorlar öyleee...deli şeyler:)) bende anlamadımda yumurta ne işe yaradığını yalnız yazın böğğ kokarr:)))

tanışdrırız bebişleri kızz geliyimm benn kuymuk da yiyekk ohh ohh:)) keşke biraz büyük olsalar dağıtsaydılar evini:))))

anaa avizeyimi sallaamışşş çocuklarr yuh yaniiiiiiii helal olsun kadınaaaa sende iyi sabretmişsin :enbuyukkk:

bu arada benım kız acıkmadımı derken tam gittim kıza bakdım yataın kenarlarıyla oynuyor ve yatağın kenarlarını yemeğe çalışıyordu:)))))hemen bir meem sonra gazı çıkdı sonra ayakalrını bir sağ bir sol eller yukarı aşağı ben annemle konuşurkeeneee uyudu şimdi uyuyor banyo iyi geliyor bebeklere yoruyor galibaa:))) güzel güzel uyusun benım kız:))

men geldim yaa sizle konuşurken msn çalışmıyordu pc kapatıp açacaktım

zaten mns çalışsa faceye felan giremiyorum anlamadım ya bu pc ye kablolu net olmuyor iştee

neyse öle uğraşırken taze atayım ocağa dedim dün temizlemiştim soğanını soydum sarımsağını soydum kapı çaldı karşı komsu geldi ....bu arada hiç gelemz bana taşındığımdan beri utandı heralde bebekleri görmeye gelmiş (gr.i kadının 27 yaşında özürlü oğlu var çok kötü düşmanıma vermesin)
evim dandiniydı kusura bakma dedim çay koydum çay içtik sabah kahvaltısında içmiyorum iyide oldu
başka bişeyim yoktu kuru kuru çayla oturduk eve biküvi vs.almıştım aç kaldığımda kendüm yemişim...
ikitane yelek getirmiş kadıncağız ....durumları yokken bide ....neyse o gitti çay bardaklarını makinaya attım tazeyi ocağa attım benim veletler bi uslu şaşkınım valla odaları esiyor ondan sanırım
dün çok sıcaktı ondan durmadılar heralde......şimdi ikiside uyuyor evi süpürdüm bu arada ....şimdi geldim nete bişey olmuş buraya google giriyom faceye giremiyorum salaklaştı iyice yaa msn de kayboldu ....

bebeklik cnm çok zor evet öle sabha gelip aksam gidecek kadın benden 600 700 tl para ister o yüzden bu benim için imkansız ama haftada bir yarım gün gelip evi islip süpürse toz alsa bana kadın yeter parasıda az olur ........yoksa yapamıyorum yalan yok iştee....

ne yumurta ile yıkaması bee şaşırmış onlar manyaklara bak...

ben veletleri hergün yıkıyorum hatta bazen ikikere oluyor çok rahatlıyolar valla

Son düzenleme:
bu arada fatoşun antalya şubesini aradım geçen cvp vermedi dönmedide ama aksama arayım unutmazsam ..bende kon.bitti dayanmıyor zatenn bana...

usus bayadır girmemiş....bernoşu en son msn gördüm ama 2 ay oluyor rahat

aşkımdoğa msn de görüyorum tüp bebek yapacakdı ne oldu bilmiyorum görürsem sorarım...

esrayı ne msn de nede başka yerde görmüyorum.....fatoşu arayıp fırçamı atarım
başkada kimseleri aramam hep ben arıyom yawww

ya bu kıza ne oldu anlamadım yaa
sabah beridir uyumuyor yemek memek hakgetire duş aldırdım emzirdim uyudu sandım meğer beni kandırıyormuş
ne uyuması yatırır yatırmaz uyandı velet
sürekli emmek istiyor acaba sütmü yok aç mı diyorum memeyi ağzından çıkardıktan sonra sıkıyorum on yerden süt çıkıyor e bu kıza ne oluyor yaakafamçokkarıştıöldüm sabah beri kucakta açım
evim pis sadece salonu süpürebildim,
bak şimdi de çığlık atıyor yaaa imdaaaaaaaaaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…