hehehee ben hiçbişey yapmıyorum dün bi süpürdüm evi o kadarof çok işim var yaa carsaflar degişecek camasırlar yerlesecek sabahtan mutfagı salonu topladım emme bır de supurulmek ıster
of anam off
iyiyim birsen
ben dr gittim 32, günümdü geciktim dedim hemen gözlerini açtı test yaptınmı evde dedi hayır dedim rahat bir şekilde neden dedi yumurtma çatlamadıki dedim nerden biliyosun dedi ateşimi ölçtüm bide sağ kasığımda kist oldu sancım var arada dedim
ultasonda babaklımdedi ve supriz 2 tane kistim var
sonra bana dedi kız sen dr olmuşun doğru tahmin sağda kistin var yumurtan çatlamamış dedi ve sanırım benim gibi vakayı yeni gördü yazıkkkk üzüldüm onaaaa
şimdi dupyaston yazdı bide d. kontrol ilacı ama farklı 28 tane var içinde adıda YAZZ yaz geldiya belki işeyarar
sordum sonra nasıl tedavi yapıcaksınız dedim iğneli tabiki dedi
biran evvel gebekalman için etkili tedavi uygulucaz dedi benim çok tuhafıma gitti gebe kalmakkkkk
birde birşeye takıldı aklım ben 2 tane solda vardiye biliyodum ( profta solda görmüştü )solda birşey yok sağda kist dedi şasırdım kaldım ilginççç
iki eski yumurtam yeni kistlerimde ikiside iç içe girmiş sıkışmışlar ama biriside burayı terk ediyim dememiş ne ilginçççç ne inatlarmış yaniiii işte böyle
kızlar milupanın sitesine uye oldunuz mu
6ay dolunca yollucaz demişlerdi simdi ufak bir kutu geldi
indirim kuponları numuneler kitapcıklar filan var
feko umarım bu dr işini duzgun yapar artık
ama Allah aşkına artık su pregnly den yapmasınlar
ustune basa basa soyle kac kere vurdurdum hıcbırınde catlamadı de..
dırım git kuş valla annen iyi kotu yardımcı olur boyle hicbirseye yetısemıosun zaten 6 kattan inmek ayrı sorun benımkı tek oldugu halde bıryere cıkamıorum ıhep eşimle cıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?