Aysonu Kizlari 2008

of çok işim var yaa carsaflar degişecek camasırlar yerlesecek sabahtan mutfagı salonu topladım emme bır de supurulmek ıster
of anam off
hehehee ben hiçbişey yapmıyorum dün bi süpürdüm evi o kadar
çamaşır yıka as ütüle ütünün yarısda duruyor henüzz veletlerin biri uyuyor birin uyanıyor durmuyolar...

tatile gidene kadar üstün körü h.sonu felan bişeyler yapacam tatilden sonra annem çamaşırlarını yıka kurt gelirim kople evi silip süpürürüz camları sileriz tüller perdeler yıkanır dedi sonra bize gelin dedi bu havada eve tıkanıyorsun burada parklar var hiçbişry yapamazsak parka gideriz dedi....bizde kalın 1 ay diyor sonra ramazan zaten evine git diyor ...kafemmm karıştı yaniiiiiiii kocişe söylecemm ok.derse 14 ağustosa kadar kalalım orada 14 ağustosta aşımız var aşıdan eve geçeriz ........

hımmm adam seni dinlemiş derdini anlamış cnm kistler gitsin tedaviye girecek dimek
sen sorsaydın ya hangi iğneyi kullanacaz dediğimi yapardın cnm
bide penglly olma öteki iğneden ol

üley ömüşe albüm yapıyodumm resimleri yükledikden sonra resim yükle yazsı çıkıyordu o çıkmadı
anlamadım yaww

kızlar milupanın sitesine uye oldunuz mu
6ay dolunca yollucaz demişlerdi simdi ufak bir kutu geldi
indirim kuponları numuneler kitapcıklar filan var

feko umarım bu dr işini duzgun yapar artık
ama Allah aşkına artık su pregnly den yapmasınlar
ustune basa basa soyle kac kere vurdurdum hıcbırınde catlamadı de..

dırım git kuş valla annen iyi kotu yardımcı olur boyle hicbirseye yetısemıosun zaten 6 kattan inmek ayrı sorun benımkı tek oldugu halde bıryere cıkamıorum ıhep eşimle cıkıyoruz

selam kızlar nasssınız
hava çok sıcak byeeee nolcek böyle bilmeyom
neşe doğurdumu acep heç gelmiyo gerçi benim ablamla aynı haftalarda ablam henüz doğurmadı amma belki neşe doğurmuştur bileniniz varmı

kızlar milupanın sitesine uye oldunuz mu
6ay dolunca yollucaz demişlerdi simdi ufak bir kutu geldi
indirim kuponları numuneler kitapcıklar filan var

üye oldum ama giriş yapamıyorum şifremi doğru giriyom adreside

şifremi unuttuma tıkladım olmadıı

senin kociş erken geliyor üstelik benimki gece oluyor o gelene kadar bizim buralarda öle yerde yok çıkıp hava alalım bi par var ama hiç gitmedik gundi vardır diye zaten h.içi adamın cılkı çıkıyor çıkaramazki

ütüm bitti bizimkileri yerleştirdim çocuklarınki kaldı

ömer ağlıyor kendime çay demledim bişeyler yiyecem offff heç keyfimmm yok beee

ülen çayımı içtimmm karnıma ağrı girdi koştura koştura tuvalete gittim

kanrım ağrıyoo bu arada ali viyaklıyor aman allahım o halde kalktım tuvaletten alıyı aldım ,

herif çatlayacakmış yaaa berarer tuvaşet ettik yani aman yaa ne hallere düştümm çok sıcak yaaa

fırna tavuk atacam biraz geç atarım artıkın sıcak yensinnn pilav yapsammı bilemiyorum yemiyoruz sonra

heheh wc de bile rahat yok sana
laelaelaelaelae
pilav eyi gider tavugun yanına
ama ben bulgur pilavını cok severim pirinci 1 sene yemesem cok nadir aklıma gelüürr

nörüşüm gitmiş maleseff kalkamıyorum ömüşüm mır kırr ali ağağımdaa ömer bacaklarımda yaaa

ben geldümmm
anam sabah aşı oldu kuzum hiç ağlamadı yavru kuş
ordan dr a gittik herşeyi çok iyi dedi 5600gr 56.5 cm olmuş kafası da 39 hehe biraz büyük mü ne:))
zihinsel gelişimi çok iyi dedi 1 ay önden gidiyormuş
birsen kız gelinin zeki mi olacak ne inşallah genetik mühendisi olur
sütümü sağınca az geliyor doyuyormudur dedim bazı göğüsler sağmakla süt vermeyebilirmiş emince daha iyi gelirmiş kilo alımına göre doyuyor aynen devam dedi
aşı ateş yaparsa fitil ver dedi şükür şimdilik bişe yok arada bakıyorumhihoyyythihoyyyt
bende dr a gittim gayet iyiymişimhihoyyytbanada bir ilaç verdi ama neden olduğunu söylememm:umursamaz:

tavuğu fırına koydum ama ne koyma ali ciyaklıyorrr umursamadım bulaşıkalrı akıttım

tavuk azcuk çok geldi gözüme pilav yapmadım dünden tazede kalmış onuda yeriz

tavuk yarına kalırsa yemem ben ...............

babası geldi aliyi sattım duşa girecem sonra kilmayı açacam yatacam yaaa bu sıcak odada mıcıma yapıştı halı onlara minder atıyorum uzanıyolar kucağımda oturuyolar laptoplada ben başka biişey yapmayacan ne misafir alabilirm nede bişey yapabilirim yaa....
bunlar laf diyene kadar misafir yalan bize....kabul edemeyecem valla yada lahmacun söyleyecez yiyeceklerr...............

en iyisi anneme gitmek yaaaa

heee leyn krispi karısı beni silmişşşşşşş gelsinnn soracam ona

bu arada öteki tatoşla konultum dedimmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…