Aysonu Kizlari 2008

men gözel anlatmıyormuyummm ask olsunnn:çok üzgünüm::a015:

kuşum neden senin koca erken geliyo kızz eskiden geç gelürdüüüüü

benim koca bugün zam bekliyordu yılbasında görmedikleri için ama maleseff yapılmamışlmaz:
adam dün toplantı yapmış geçen seneden daha az kazanç elde ettik diye bizimki ile girmiş sadece toplantıyaa maşaya işçilere o açıklayacak.....

iş yok diyor kocam aksam dokuzbuçukda geliyor uyuz oluyorum parayı buldukca
insanlığını yitirip daha fazlasını isteyenlerden....kötükedihüso

bizimde içeriye borcumuz var 200 tl kestiriyorduk kestirme diyecem kriz var para yetmiyor desin....zam yapsaydı oraya verecektik....Çok üzgünüm çoook

ali ali çok karıköylü olacak çoğu yanağıma yaslıyorum öpüyorum hemen uyuyor mest oluyor kötükedişerafettinnn

kimsecikler yok yimek yedik sofrayı kaldırıdım
maydonoz almış bizimki çok fazla yıkadım doğradım buzluğa koydum

sonra veletleri yıkadım giydir et bir saatten fazla zamanımı alıyor....

sonra oturdum ısrarla fatoşun antalya subesini aradım 3 kere aradım cvp vermedi sonra o bana döndü
iyiymiş evdeymiş halsizmiş netinde sorun varmış 1 haftadır uğraşıyormuş canım sıkılıyor dedi....

10+3 delermiş ikili teste gidecekmiş pek bişeyim yok iyiyim dedi....
dedim gelll nuriş ben tatoş var dedim .........

mafoldumbenmafoldumbenben yokmuyum yani aşkolsunnmafoldumben

benim yerimede sev bekletme hayatı bu kadarına rağzıysan yaşa gitsin kaç kişiyiz savunan sevdayııı

merhaba hanımlarrr nasılsınızzz ben kardeşimdeyim bir slm çakıp gideyim dedim. herkes iyidir kuzularla birlikte inşllah. geçmişi okuyamadım hepinizi çok öptüm görüşürük sonrammm kendinize iyi bakın.

ulen ora baska yerdi de ondan geç geliodu

200tl ne kuş tup bebe borcu mu
ee kesilmezse nolcak topluca mı kapatacaksınız
ya da yapmadıgı zama saysın deel mizemuszemus

ulen ora baska yerdi de ondan geç geliodu

200tl ne kuş tup bebe borcu mu
ee kesilmezse nolcak topluca mı kapatacaksınız
ya da yapmadıgı zama saysın deel mizemuszemus

yohh be kuşummm tüp bebe parasını almııyor o para üç beş aldığı bizim adamım ben hamişken ....şimdi kesitiiryor...toplu kestirmeyecez
zam alınca aldığı zamamı içeride bırakıp yola devam edecektik.

of çok işim var yaa carsaflar degişecek camasırlar yerlesecek sabahtan mutfagı salonu topladım emme bır de supurulmek ıster
of anam off

fake cnm napıyorsunnn

iyiyim birsen
ben dr gittim 32, günümdü geciktim dedim hemen gözlerini açtı test yaptınmı evde dedi hayır dedim rahat bir şekilde neden dedi yumurtma çatlamadıki dedim nerden biliyosun dedi ateşimi ölçtüm bide sağ kasığımda kist oldu sancım var arada dedim
ultasonda babaklımdedi ve supriz 2 tane kistim var
sonra bana dedi kız sen dr olmuşun doğru tahmin sağda kistin var yumurtan çatlamamış dedi ve sanırım benim gibi vakayı yeni gördü yazıkkkk üzüldüm onaaaa
şimdi dupyaston yazdı bide d. kontrol ilacı ama farklı 28 tane var içinde adıda YAZZ yaz geldiya belki işeyarar
sordum sonra nasıl tedavi yapıcaksınız dedim iğneli tabiki dedi
biran evvel gebekalman için etkili tedavi uygulucaz dedi benim çok tuhafıma gitti gebe kalmakkkkk

birde birşeye takıldı aklım ben 2 tane solda vardiye biliyodum ( profta solda görmüştü )solda birşey yok sağda kist dedi şasırdım kaldım ilginççç

iki eski yumurtam yeni kistlerimde ikiside iç içe girmiş sıkışmışlar ama biriside burayı terk ediyim dememiş ne ilginçççç ne inatlarmış yaniiii işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…