Aysonu Kizlari 2008

demişştin
kızlar Ahsenin ateşi yükseliyorr başıma ağrılar girdi yaaa
fitil verdim bakalım düşecek mi düşmezse dr aa

nenn yoksamm istemiyormuydun beniiiiiiii
yok anam beee benim kociş bi geece baktı bana yabancı bi herüfden arkadaşlık talebi geldiğini benimkide sinirlendi bütün arkadaşlarımı sildi o herüfde kimdi bilmeyeom gitti benim arkadaşlarım yoksam neyyn silecem seni sadece faceden değel benimki bütün msn arkadaşlarımıda silmiş gıcık çok sinirlendim ama olan oldu işte
abooo tatos sildin mi kissss
noldu dirim yemekler yatti mi simcikzemuszemus
heee senide silmiş ben değel kocişim sildi
demişştin
kızlar Ahsenin ateşi yükseliyorr başıma ağrılar girdi yaaa
fitil verdim bakalım düşecek mi düşmezse dr aa

geçmiş olsun canım yaaa valla böyle anatıyonuz beni korkutuyonuz ben nettcem iki çocukla he birsen söle bağa netcez biz böle yaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2:

günaydın kızlarr :)))

açılışı ben yapıyorum artık geriside sizden olsun hihihihihihihi:)))

ne yapıyonuz bakiyim benım kız kilo almıyor canımı sıkdı gece 10 da ve 4 de mama yedirdim...obur olsun benım kız:)))şimdi mutlu mutlu uyuyorr...:))çok uyuyor yaw benım kız uyuyor diye oh yattım bende fosur fosur uyudum ana benım kızın kilosu aynı yerinde sayıyor :)) bu gece iyice bir bes,iiye çekdim:)))hepinizi geçecezzz hihihihihhiihiihihihihhi:)))))

akşama ne yemek yapacam yaww yardım edin bana evde patlıcan var karnıyarıkmı yapsam üff yağ kokacam hep fırında yapsam fırını açmam lazım tembelim bennnnnnnnnnnnn üfffffffff sabahın 5 inde neler düşünüyorum ben yaww ama akşam olu verir demi yaaaa ben ne yapacam üff bıkdım artık yemek yapmakdan ne yaw bu böyleee yap yap bitmiyor yemek işimizz...püüüffffff

esen ne oldu senın kızın ateş durumu düşer düşer meraklanmaaa sen....benım kızın ateşi ilkinde 38,8 e kadar yükselmişdi iki ilaç içirmişdim banamısın demdi ateşi soyduk ıslak bezlerle heryerini sildik..zor düşürmüşdük 39 olsaydı direk hasaneye gidecekdik i gerek kalmadı düşdü..geçende iyiki ilaç içirmişim 37,8 e kadar yükseldi hemen bir ilaç takviyesi daha sonra gecede ilaç oh mis gibi çok çıkmadı ataşi:) benım kızın ateşi çıkınca direk belli ediyor inliyor garip garip...

günaydınlar krispi karısını gördüm ama sayfaya uğramamış

bebeklik cnm benimkilerde uyuyolar artık geceleri ama 3-4 saat sonra kalkıp mama isityolar yiyolar uyuyolar ....şöle oluyor ömer gece 12 de 120 yiyor bazen 4 bazende 6 kalkıyor o arada uykusundan kadırmak istemiyorum aliş daha erken kalkıyor mesela aliş gece yatarken mamayı resil etmiş biraz içeri biraz dışarı gece 2 de kalkmış 180 cc mama yemiş sonra saat 7 gibi kalktık 90 yedi sonra 10.30 gibi başladı istemeye 11 de yedi 120 ....bakalım biz doktora gidince ne olmuş kilomuz görecez..uyku işinide soracam tabi ben kıyamıyorum kaldırmaya ama kalkması gerekiyorsa kaldırırım

ben bugün sadece makarna yapacam evde sebze kalkmadı ilk gün bezelye pişirdim salata karbuz gitti

sonra kızartma yaptım sonra taze yaptım dünde fırında tavuk yaptım eee sebzelerim bitti taze almış bbizimki kabak bezelye......bugün aslında patates oturma yapabilirim kıymam var dolapda bide yanına pilav oldu bittiiiii

ben ne yapsam kii şimdi bak benim içime de kurt düşürdünüz
bugün temizlikçi degeliyor bakalım bir evim temzilensin oh miiiiiissssss

yemekte ne yapsam ki kıymam var izmir köfte mi yapsam kii????

günaydın kızlar pardon tünaydın

birsen nerde gördün beni kıı rüyandamı yoksam kafayımı sıyırdın ahh bacııımmm yedirttiler saa kafayı demi
nuniş gene fındık kırıyo lan bu kadar fındık kırma bak bebek neyynn gelür haaaaaaaaaaaa

ulen krispi garusu kendin yeni gelmisin beni soruon aaaaaaaklava:
esen gecmis olsun ates olayi kotu yaa
Allahtan bizimki hic ateslenmedi cok sukur atlattik
benimki gece 4 te uyanmis aglasmis sanirim disleri cikacak artik ya
sabah da 7de kalktim oglene dogru sizmisim
sonra kiza mama yap yedir ancak gelebildim isteeeee

ay o dişler varya çok zor çıkıyor ablamınki de çok huysuzlanmıştı şimdi iyi şükürr
bende markete gidecem ama kız uyuyor gitsem mi gitmesem mi kararsızım uyanır diye korkuyorum kaldırmak istemiyorum

merhaba kızlar ilk msj ve son msj 11.58de yazmısım ondan yarım saat.sonra mutfa gitmiştim çay suyu koymaya kapın çaldı karşı komsun altkattaki komşum ile geleceklermiş çocukları görmeye ben şoktaımmm:1shok: biliyorsunuzki annemden geldiğimden beridir evi temizledim halim yoktu çocuklar vs.kadında tutamadım neyse ben kahvaltıyı es geçtim saat bireyirmi var acilinden hemen banyoya girdim çamaşır suyu ile klozeti lavobayı yıkadım yerlerini sildim klozet takımını değiştirdim bu arada veletler durmuyor yatak odasına koydum elekterik süpürgesini açtım ömerim sustu ama ali vızıldadı lavoba yıkadım bıraktım geldim aliyi sakinleştirdim klozet yıkadım aliyi sakinleştirdim...sonra salon süprdüm bu arada fırına kek attım herzaman kekim hairka olur ama bu sefer kekim kabarmadı üstelik içi çiğ kalmıştı şok oldum:1shok: neden dedim yaaa herzaman aynı yapıyordum süte baktım son kullanama tarihi eylüllün 11 de kabartma tozları 2010 2011 son kullanmalı yumurtalar taze ....kafayı yiyecem ama düşünemezdim hemen birtane daha çırptım ama öteki keki kalıptan çıkaramadım sıcaktı .....bu kekide turta hamuru vs.yaptığımız kelepceli kalıbım vardı ona koydum pişti ama altı pişmemiş şokkk şokk şokk ...........salonu süpürdüm toz aldım yatak odasını süpürdüm tozunu aldım neversimleri değiştridim çocukalrın odasını topladım milföyüm vardı onu yaptrım fırına attım ama bu arada ali durmuyor kucağıma alıyorum vs.ana kucağını mutfa koydum hem kek yaptım hem ayağımla saaldım biraz uyudu bende etrafı topladım çekytaları üzerine eski çarşaf atıyorum sıcakta çekyatın kumaşı bacağımıza yapışıyor diye onları kaldırdım....ama hala pijamalarlayım ter o biçimmm elektriik süpürge ortada ben pijamalarlayken geldilerrr sat ikiye yirmi var haber verdikden bir saat sonra hemen makarna salatası yaptım onlar otururken ikici kekde gidince böğrek ve salata verdim çay verdim çocuklar misafr varken uslu oluyolar allahtan ...hala şoktayım yaa iki kekimede ne oldu ...:gitme::sinifsinif:anneme anlattım allah allah diyor burada millet sana yaptırıyor kekini bayat bişey vardır dedi...ama herşey tazeydi .....................neyse geçtii ama ben öldüm bütün kap kacağı bulaşık makiinasına tepmiştim plastikelri aldım yıkadım tepsileri yıkadım tencerimi yıkadı tabakalr kaldı ömüşle aliş ağlıyor yemek yapamadım böğrek var azda makarna salatasıı ama ben misafir alamıyormusum yaa yda birgün önceden söylenecek yoksa olmuyorr offfffffffffffffffff..............................kadınlarla otururamadım bile ayy ne gerek vardı dediler bana ama saat 5 de gittiler o kadar saat açmı oturacaktık keşke iki lahmacun söyleseymişim ayranla yaaa........aptal kafam kafamçokkarıştı

ülen krispi ben geldiğimde senin ışığın yanıyordu burada değilsen nasıl online oluyorsun kafayı bence daha gelmeden sana yedirttiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…