Aysonu Kizlari 2008

günaydın şekerlerrrr

çok sinirliyim kızlar yazmasam çatlardım
bu adam beni deli edecek ya kendinden hiç ödün vermiyor sabah anneme bırak dedim arkadaşına uğrayacakmış bırakmadı
sonra arkadaşılar gelecek demiştim ya bu gelenler benim üniversiteden ev arkadaşım ve eşi söyledim geç kalma dedim bugün benim maçım var kimse gelmesin diyo yaaa ne demek maç çok mu önemli her hafta gitmek zorunda mı sanki
bende arkadaşları aradım eşimin işi varmış siz istersenizyarın isterseniz bugün gelin ben evdeyim dedim
şimdi gelecekler bizimki evde yok
bu adam neden böyle yapıyor yaaa ben onun ne akrabalarına ne arkadaşlarına böyle davranmıyorum
neymiş efendim eşi konuşmuyormuş konuşmasın herkes kendisi gibi çok konuşacak değil yaa
dur bak onunda arkadaşı geldi amerikadan bize gelecekler onun eşi de rus dilimizi pek bilmiyor bende onunla aynı dili konuşmuyoruz deyip gezmeye gideyimde görsün,
çok sinirliyim yaaa valla poffffffffffff
neyse sonra
misaifrler geldi yarım saat sonra bir baktım eşim şortlarıyla kapıda
kıyamadım seni üzmeye geldim dediikulağıma eğilip
misafirler gittikte sonrada sen şimdi gelmeseydip benle uzun zaman kouşmazdın köftede vermezdin o yüzden geldim güzel karımı üzmek istemedim diyor
neyse barıştık biz
Ahsenim saat 9 30 bi yattı yatağına koydum saat 1 de emmeye kalktı sonra 4 te kalktı maşallahı vardı
birileri gelince bu kıza bir halley oluyor yaa maşallahh çok uslu oluyor
saat 6 da emdi yattı 8 30 da kalktı
kaka işini de halletti şimdi kedi kedie bağırıp gülüyor accık yanına gideyim bariii7
uyursa da bir kahvaltı yapacam uyumazsa yaptırmaz kucak istiyor çünkü
bugün anneme mi gitsem azıcık yürüyüşe mi çıksak karar veremedim
daha akşamki bulaşıklar makiaya yerleşecek tabi önce boşaltmak lazım
evim temiz sadece mutfağı silicem
yemeğim var bi pilav yapacam
iyiy ,iyi gezmeye zama varmış hehe

ayy bebisler gelince kocalarla papaz olduk kizlar:))
ben de dun regl oldum gecen sefer yani ilk kez olduumda azdi bu seferki sakir sakir yaa halsiz dustum
disari cikmak istiodum ama bu halde cikamam esofmanima oturdugum yere bile gecmis yaa

ayy bebisler gelince kocalarla papaz olduk kizlar:))
ben de dun regl oldum gecen sefer yani ilk kez olduumda azdi bu seferki sakir sakir yaa halsiz dustum
disari cikmak istiodum ama bu halde cikamam esofmanima oturdugum yere bile gecmis yaa

ayyyy kuzummmm geçmiş ola ist.yağmur var hava kapalu

bugün kaş bıyık aldırıcam ama birinin gelip bebişe bakması lazım yavss
huysuz olmasa onu da alır giderim ama çok huysuz bugün

selam kızlar
kocişle aram iyi ama mutsuzum
yorgunum,acayipim yaaaaaaaaaa
daha yeni oturdum
güya bugün dinlenicektim
nuray senin hesap regl oldum çeşme gb
bebişi bırak bi kenara 5 gün erken oldum cnm sıkkın
zaten 25 günde bir oluyorum normalde
kociş haftaya cts gidiyor yurt dışına 3 hafta yalnızım
yorgunum hayat ağır geliyo yetemiyorum ben artık yaşlandım sanırım
aaa bu arada yarın doğum günüm 34 bitiyo artık
yolun yarısına yaklaştım
neyse çenem düştü geçmişe bakıyım biraz
öpüyorum sizi
sizi seviyorum

heyyyy bugün az önce alimm elini tanıdı bakıp duruyorr eline 3 ayda elini tanıyacak yazıyordu her gördüğünde yeniden buılmuş gibi olacak diye yazıyordu evet öle olduu bakı p bakıp duruyorrr süperrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa

ülen esen sana rep verebilmek için kapı kapı dolandımda yinede veremedim leynnnn uyuz oldumm

damadın yapmadı cnm henüz inş. oda yapacakk

günaydınlar bugün esen ve diğer mayıs anaları ile buluşacağız

benim oğulcanlarımın doktor kontrolü var aslında 8 de 3 aylık olacaklar ama bugün hazır çıkıyorken gidelim dedik...

bizim çocuklar gece 12 olmadan yemek faslını bitirdi ama dengesiz yediler yaaa saatlerinden önce hep yediler neyse 1 de mama yaptım ikiside kalkmadı ...gece 3de uyandım kıpır kıpırlar hemen mama yaptım ömeri ben alişi babası ömerin işi bitince babadan alişi devraldım saat 7 de kalktım aranıyolar 150 cc yaptımm ali ıkınmaktan ömerde uykudan 75 ccyediler saat 9-10 arrası bi 75 cc daha yerler......gece 1 de yattım leynnn bu gece ne olurum bilmem ama alıştım sanırım uykusuzluğaa

ayyy dün yazamadım kociş kafayı yedi sanırım yaaa dün beni verem etti bana bişey yapmıyormusum gbi davranıyor ....o çok yoruluyormuş uyuduğu uyku yetmiyomruş....dün sabah 11 de kalktım ben
ama c.tesi gecesii saat 4 de yattım 7 kalktım mama faslı saat 11 de kalkmısım o çocukları oyalamış ben uyumusum dedim ...sen ne diyorsun yaww...uykusuzum bütün gün çamaşır bulaşık yemek ütü ...çocuklar uğraştım benn sonra gezmeye gitik oradada aynı şekilde ....eve geldik 4 kadar bekledim sen uyudun......ne olmuş dedim...böle bi ani çıkışlar ses yükseltmeler benim görmediğim ve acayibime giden şeyler.....ben sana göre bişey yapmıyorsam birini bulur yaptırırsın ben bu kadarn çocuk bakıyorum dedim....heralde ondan bişeyler beklemem yada o aksam eve geldiğinde çocuklardan biribirine bakması ağır geliyor....ama üzgünüm yanii mecburen bakacak cılkım çıkıyor bu o saat altıya çeyrek kala kalktı altı bucukda çıktı ben 7 de kalktım aynı saatte yattık saat 3 de bir kalktı bir mama yaptı yarısını yedirdi yattı gerisini ben yaptım.....oişyerinde bense evde dolanıyorum şimdi alişi ayağımla anakucağını sallıyorum uyusunda kahvaltı yapam diye.....sonra onların mama saati gelecek.....

işteee dün yaptı yaptı sonra kafası idrak etmiş biz bu çocukları ortyaa getireceğiz o yüzden sakin olmak zorundayız diyor ....bende heralde bakacaz dedim.annemi baksın deidm...

sonra annesine gittik saat 3 gibi aman dedik biz mama almaya gidelim hazır buradayken anne sen çocuklara bak karınları tok dedik aliş uyuyordu ömer uyanıktı
yaa kadın biz gittik arkamızdan su vermiş çocuklara hemde normal içtiğimiz suyu
biz geldik çocuklara su verdim dedi bizimkide aa iyi etmişsin anacığım dedi....
ben hemen normal su mu verdin anne dedim evet dedi ben onalra kaynamış su veriyorum dedim
biliyordum ama yoktu .dedi ....hiçbişey demedim

ya sanki çocuklar su istemişde buda mecbur kalmış vermiş gibi
ben uyurken harclık vermiş 20 aliye 20 ömere ceplerine koymuş..
bizimki annnesine ellikere anne bize gel anne göderken götürelim seni
anne gelecekmisin anne h.içi geleyimmi kadın yüzkere yok gelmeyecem
kendimi ayarlarsan gelirim diyor yok bizim man kafa anlamıyor...
sonra dedi kaynanam oğlum benim düzenim başka ben hiçbişey yapmıyorum yatıyorum
hee bize gelirse tabiii hiçbişey yapmasa çocuklara bakacak kii ben hizmet edeyim
neyse bakalım gelecekmi gider ayak ............

bugün bende görüneceğim doktora bakimm ne var ne yok aşağalarda
menden bu kadar işteee

Son düzenleme:
dirim biz de oyle atisiorus kusum benimki de soylenio dun de tartistik hatta

dimek bulusuonus yine:gitme:
ben de burda cat ediyimmm:gitme:

men geldim kızlarrrrr kızlarla buluştuk önce ben doktora gittim doktor teyzemiz gelişimlerini çok beğendi
çok iyiler dedi ömerim 5950 gr boy 60 cm alişim 5350 boy 57 cm dedi aliş yayamaz ve hırcın oluşundan biyaz böleymiş ama çok iyiler dedi...gece uykusundan kaldırma onlar acıkınca kalkar dedi...

deniz için sabahın ilk saatlerinde götürün denize girebilir dedi temiz olur dedi tabi beline kadar bide bir güneş kremi verdi içinde hiç alkon ve katkı maddesi yokmuş yani cilde zarar verecek...fiyatıda iyi 59 tl

sonra men gittim dok..baktı elle muayne etti smer aldı ultrasonla baktı rahim toparlanıyor dedi..
karındaki ağrı birazidraryolu enfesiyonu varmışş tek kullanımlık ilac verdi..smer 8 gün sonraa

sonra kızlarla buluıştuk çok güzeldi burgerkigdeydik sonra kahve dünyasına gittik bence çok iyi geçtiiiii
evime geldim yemeğimi attım ocağa alişi besliyorum 120 cc yedi şimdi bi 120 cc daha yaptım yesinn diye uyumuştu acıkmışşşş

merhabalar hanımlarr kuşadasındayım bir cafeye geldim bir slm çakayım dedim sizlere. inşllah herkes iyidir. benim kuzum iyi degil azı dişlerimiz çıkıyor o yüzden 2 gündür ateşli 4ü birden geliyor sanırım huysuz ne yapacagımı şaşırıyorum artık.
dırımcımm maşallah kuzulara.
hepinizi çok öpüyorum kendinize ve kuzularınıza iyi bakınn.

:))))))))))

ne güzel yaww...

benım kızın hangi aya ne davranış gösterdiğini çözemedim biz karışık gidiyoruz:))))) benımkıde geçen gün iki elini bitiştirip tuttu....dün akşamda biberonu tutacakdı nerdeyse:)))iki eliyle:)))

çok güzel yaa gelişimlerin igörmek...allahım olmayan ve isteyen herkeze bebek nasip et ...amiinn

:))))))))))))))) varya tam uykusuzluya alışıyorsun bu veletler uyku moduna geçiyorlar inşallah senınkılerde olur sonra sen uyuyamıyorsun bir hafta boyunca aynı saatlerde uyanıp durdum delimiyim ben dedim ne uyanıyorsun yat uyu dedim kendime sonra alışıyorsun ama tabi alışkanlıklar zor geçiyor biraz..dün bir abla geldi iki çocuk annesi geceleri uyandırma uyusun istediği kadar dedi bana uykuda besindir unutma kilo almaz gibi olur ama sonra bünyesi değişir dedi bakayım bu akşamdan itibaren uyandırmayacam kilo takibini yapacam neler olacak:)

canım o kreminn ismini bana verebilirmisin benımde almam lazım haftaya gidecez sanırım....bir kerede olsa sürem bebişime:))) bir keede olsa sabah 8 de sokayım denize beraber cıpcıp yapam :))) 3-4 günlüğüne gidecez aslında çok bi para bi defalık ama olsun bebişim yanmasın hasta olmasın:))) yaw ben doğumdan 1 ay sonra kontrole gittimbidaha gelmei dedim yok gerek dediler..ben de seneyemi gitsem dr kendim için aslında çok işim var hastanede neyse annem gelsin o kıza bakarken endokrine falan giderim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…