ayy bebisler gelince kocalarla papaz olduk kizlar:))
ben de dun regl oldum gecen sefer yani ilk kez olduumda azdi bu seferki sakir sakir yaa halsiz dustum
disari cikmak istiodum ama bu halde cikamam esofmanima oturdugum yere bile gecmis yaa
heyyyy bugün az önce alimm elini tanıdı bakıp duruyorr eline 3 ayda elini tanıyacak yazıyordu her gördüğünde yeniden buılmuş gibi olacak diye yazıyordu evet öle olduu bakı p bakıp duruyorrr süperrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınlar bugün esen ve diğer mayıs anaları ile buluşacağız
benim oğulcanlarımın doktor kontrolü var aslında 8 de 3 aylık olacaklar ama bugün hazır çıkıyorken gidelim dedik...
bizim çocuklar gece 12 olmadan yemek faslını bitirdi ama dengesiz yediler yaaa saatlerinden önce hep yediler neyse 1 de mama yaptım ikiside kalkmadı ...gece 3de uyandım kıpır kıpırlar hemen mama yaptım ömeri ben alişi babası ömerin işi bitince babadan alişi devraldım saat 7 de kalktım aranıyolar 150 cc yaptımm ali ıkınmaktan ömerde uykudan 75 ccyediler saat 9-10 arrası bi 75 cc daha yerler......gece 1 de yattım leynnn bu gece ne olurum bilmem ama alıştım sanırım uykusuzluğaa
men geldim kızlarrrrr kızlarla buluştuk önce ben doktora gittim doktor teyzemiz gelişimlerini çok beğendi
çok iyiler dedi ömerim 5950 gr boy 60 cm alişim 5350 boy 57 cm dedi aliş yayamaz ve hırcın oluşundan biyaz böleymiş ama çok iyiler dedi...gece uykusundan kaldırma onlar acıkınca kalkar dedi...
deniz için sabahın ilk saatlerinde götürün denize girebilir dedi temiz olur dedi tabi beline kadar bide bir güneş kremi verdi içinde hiç alkon ve katkı maddesi yokmuş yani cilde zarar verecek...fiyatıda iyi 59 tl
sonra men gittim dok..baktı elle muayne etti smer aldı ultrasonla baktı rahim toparlanıyor dedi..
karındaki ağrı birazidraryolu enfesiyonu varmışş tek kullanımlık ilac verdi..smer 8 gün sonraa
sonra kızlarla buluıştuk çok güzeldi burgerkigdeydik sonra kahve dünyasına gittik bence çok iyi geçtiiiii
evime geldim yemeğimi attım ocağa alişi besliyorum 120 cc yedi şimdi bi 120 cc daha yaptım yesinn diye uyumuştu acıkmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?