uleynn dırım garusu atmısın alişimi arabaya
ömer kucakta ayakta fotolarda kola içmelerde
ohhh torpil mi geçiyonus ömüşe leynnnn
yakarım uleynnn:mymeka:
ask olsun kuşum alişimi bırakırmıyım alişim dün keyifsizdi gaz sancısı vardı sanırım
o yüzden uyuttuk onuu durmadı.....
krispi dünüüm zati zayıfdı ondan öle kaldı bende gördüğün gibiydim öle oldum heee istersem zayuflarım ama mıçımı koyamıyorumki ...
sabah faslımızı yazdım sonra bu veletler uyumadı ayağımda kucağımda sallıyom yokk bana bi huzur vermediler sonra ömer uyudu aliş uslu uslu bakıyor gittim patlıcanları kızartmaya tam ilk postayı attım ömer uyandı ağlıyo bırak alişide coşturacak aldım yatak odasına götürdüm orada o ilk posta patlıcan pişene kadar vızıldadı ocağı kapattım ömere mama yaptım...ömer yerken ali ağladı onu aldım içeri yatağa yüz
üstü yatırdım ömüşü besledim sonra alişi...sonra içeri tasıdım bidaha aliş durmadı mutfa aldım ömer tilki uykusuna geçtii karnı yarığın ikinci postasını kızarttım içinide hazırladım kızarırken bu arada mutfakda alişde yanımda ona sebekli yapıyorum ağlamasın diye sonra ikiside ağladı..içeri geçtim sallama oynama sustular karnı yarığı ocağa attımö artan içten patates oturtma yaptım ocağı duvarını bulasşık makinasını sildşm yağ olmuş sonra tencereleri çıkan bulaşığıda akıttım içeri geldim dedim su veletleri yıkıyam rahatlasınlar ömer acıkmışdı ama önce alişden basladım yıkadım bi güzel sonra vücut yağı ile msj yaptım ona giydirdim anakucağına attım ömeri yıkıyacam susmuyor velet....ömeride yıkadım msjladım üzerini giydirirken ayağımla alişi sallıyom ömeri giydiriyom....
gittim iki mama yaptım mama yapana kadar ali kırmızı mor olmuş ..
hem alişi hem ömeri besledim aliş yerken uyudu ömerde şimdi leğenleri topladım..
banyoyu topladım ayağımda ömer buraya yazıyom işte kalkıp balkondan çamasırı alacam katlyacam yeni çamaşır atacam valiz hazırlamaya baslayacam ........
kızım bak hiç yemek yedim dedimmi bu kadar yazı içinde yokkkk yiyemiyorsun çünki şimdi meyve aldım yiyorum düşünnnn artık krispi hanummmm