Aysonu Kizlari 2008

ben bi mama suyunu koyam.... yatığı yerden gazını çıkarıyormu sizin bebişler....benımkı zırlıyor kaldır diye kaldırıyorum iki tık sırtınaa gaggg:))))))

valla bizde bozdurduk bi kısmı benim astım doktoruna gitti bii kısmı özel aşısına gitti

birazda kerdi kartına gitti ,,,,,işte üç beş hesapta duruyor4 aydada rota var yine aşı alacaz biraz daha kalırr kara gün parası olur işte

evet zor iş ama rabbim dağına göre veröiş işte

çok güzel evet mest oluyorum hangisini seveceğimi bilmiyorum

ikisinide koynuna all ayyyyyyyyyyyy ben alıyorumda benımkı hayin koynuma yanaştırınca itiyor mızmız ağlıyor illa dik duracak:))))) bi uykusu gelince koyuyor yanağını yanağıma yada omzumaa ayy yerim ben hepsiniiiiiiiiii mıncık mıncık ederim...

sizin evde baya gaz depolanmışdır birsoş:))))))))))))))))))))

ben bi mama suyunu koyam.... yatığı yerden gazını çıkarıyormu sizin bebişler....benımkı zırlıyor kaldır diye kaldırıyorum iki tık sırtınaa gaggg:))))))

git cnm bende kaçacam yatacam çünkiiii benimkiler yatarken otururken alttan salıyolar

ama geğirme yok kucağımda gaglıyolarr

hadi iyi geceler cnm öptümmmmmmmmmmm byby

alişime illa bi yerim deyecek öle uyuyor ömüşümde ses çıkarmaz koynuma alır uyurumm

günaydın şekerler kalkın lan bu kadar uyumakda neyin nesi bide bana kızıyıodunuz bi zmanlar geç kalkıyom deyüüüü
tembel gacılar

tünaydın millet
dün eşim balığa gidiyorum diye çıktı saat 10 30 da geldi sinir oldum kızda uyumadı hep kucak istedi
sonra yoldan aradı hazırlanın sahile gidip gezelim dedi
çıktık kumpir yedik kızımda gayet mutlu gezdi dışarda uyur diye düşündüm uyumadı,
gece saat 1 eve geldik Ahsenin gözü cin gibi bakıyor koynuma aldım meme verdim emerek uydu arada gözlerini açıyor yanındamıyım diye bakıp geri uyuyor tam daldığında saat 4 tü
ya ben bunun uyku düzenini nasıl oluşturucam yaAAA çok dengesiz saat 4 e kadar oturulur mu yaa

geldik uleynnnnnnzemuszemus
dun benim zilli cok kustu sonra yikadik yikaninca hemen uyurdu uyudu ama 1 saat sonra kalkti 10.30a kadar uyumadi yaa ben de sizmisim onunla beraber.
sabah da miz miz miz sinir etti beni su disi cikacaksa ciksin da rahat edelim yaa
simdi uyudu rahatim

NurıŞ buradasınnn bende veletlerden alıŞı yıkadımmmmm Şımdı durmuyoo yaaa Ömerı yıkıyacammmm

selam ben geldim ewin işini anca bitirdim walla bugün eminönüne gidecem akşama doğru accuk serin düşsün bunaldım ewin içinde kendime kapri alacam artık bunların belleri sıkıyo beni buseye paçalı don alacam elbiselerin altına kilotla olmuyo elbise çıplak çıplşak
ayyy bugün bi ishal oldumki ewlere şenlik öldüm öldüm içim dışıma çıktı

tatos dikkat et kis ne yedin de ishal oldun
bol sivi al su ic

ayy uyudu diye sevindim uyandi bile niye boyle oldu bu cocuk4.5 5 e kadar uyurdu oglen yatincaaa

tatos dikkat et kis ne yedin de ishal oldun
bol sivi al su ic

ayy uyudu diye sevindim uyandi bile niye boyle oldu bu cocuk4.5 5 e kadar uyurdu oglen yatincaaa

nuniş gece karnım açtı yemek yemiyemö dedim dokunur diye mısır patlattım üstne kornet yedim bide su içtim sabah wc ye koşa koşa gittim onlarmı yaptı beni acaba bilmiyomki

kızlarr misafirim gelecek buzlu pasta alıcam mayıs annelerinden aldım tarifi
yanına bi browni bi de patates salatası tamamdırr

OFFF çırlak aliyi uyuttum ömüşüde anakucağında salladım .....ikiside uyudu çamaşırımı astım strelizeyi temizledim ....bulaşık mkainasına biberonları attım çalıştırdım ....kuruyan çamaşırları katladım yerleştridm azcuk çamaşırımı ütüledim .....çocukların battaniyesi ilaç oılmuş onu suya bastırdım bekliyorum onu alacam çocukların çamaşırını yıkacayacam.....
şimdi oturdum ömüş kımıldıyor acımda yaa bişey hazırlamak gelmiyor içimden ......kocişde pazardan gelemedi yaa......gelsinde ben kuaföre gidem gelince bir duş sonrada saçımıa bir fön çekeğim çıkalım zaten aksam olmuş olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…